• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin kendim işin içinden çıkamıyorum :(

Gulumseyenkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
16
3
6
31
Ben yeni üniversite mezunuyum iş olmadığı için tıpış tıpış eve döndüm 3 yıllık sevgilimle de nişanlandık ... bu sene artık bana kabus gibi evde nefes alamıyorum annemle sürekli tartışıyoruz annemle babam da tartışıyor anlicaniz evde huzur yok ben bu sene sözde kpss ye calisicaktim ama evde huzur olmayınca inanın bunu da yapamıyorum kendimi evlenmeye odaklamıştım evden kurtulmak için tabi hemde sevdiğime kavuşmak için çok borçta olsa herşeyi göze alcaktım babam tutturdu kpss den sonra evlilik konuşulur diye kpss ağustos da simdide nişanlım maaşı düzgün alamiyom kendi borcumu ödeyemiyom evlenince ne yaparız diye söylenmeye başladi oysaki o benden çok evlenmek istiyordu :( bunalimdayim kpss ye çalışamıyorum evlenemiyorum iş yok evde durmak zorundayım orasida bir cehennem ben ne yapabilirim :(

Ben yeni üniversite mezunuyum iş olmadığı için tıpış tıpış eve döndüm 3 yıllık sevgilimle de nişanlandık ... bu sene artık bana kabus gibi evde nefes alamıyorum annemle sürekli tartışıyoruz annemle babam da tartışıyor anlicaniz evde huzur yok ben bu sene sözde kpss ye calisicaktim ama evde huzur olmayınca inanın bunu da yapamıyorum kendimi evlenmeye odaklamıştım evden kurtulmak için tabi hemde sevdiğime kavuşmak için çok borçta olsa herşeyi göze alcaktım babam tutturdu kpss den sonra evlilik konuşulur diye kpss ağustos da simdide nişanlım maaşı düzgün alamiyom kendi borcumu ödeyemiyom evlenince ne yaparız diye söylenmeye başladi oysaki o benden çok evlenmek istiyordu :KK43: bunalimdayim kpss ye çalışamıyorum evlenemiyorum iş yok evde durmak zorundayım orasida bir cehennem ben ne yapabilirim :KK43:
Bak canım 1. si senin yaşadığın bu iğrenç KPSS olaylarını bende yaşadım. Ailemle de sorun yaşadım. Ki bence bu benden kaynaklanıodu. Ne söleseler batıodu bana. Baktım olacak gibi değil bende işe girdim. Hayatım KPSS ile geçecek eşim çalışıodu nişanlıydık ozamanlar parasını bana getirirdi bende biriktirdim hep. O şekilde düğün yaptık. Ayrıca eşiminde benimde garanti bir işim yok. Ama en azından işimiz var. Allah evlenene bir şekilde yardım edio. Ama anne baba evinden kaçmak niyetiyle evlenirsen ileride çok pişman olursun.Çünkü gelecek hayatında ne olacağı meçhul. Bu seferde evlendinde noldu derler:)

Bunalıma girecek bı durum yok. Gece çalış,herkes yatınca. Yapılamayacak bişey değil. Sizin yaşadığınız sorunları yaşamayan var mı. Herkes mezun herkes issiz.

Evden kaçmak için evlilik çok hmm çok şey absürd. Nişanlın el oluverir bı gün içinde ,n'oldugunu anlamazsın damdan düşmüş kedi yavrusu gibi miyavlarsin. Zaten param yetmiyor diye başlamış ufak ufak.sen anla diyor .

Evlilik mi KPSS mi diyorsan KPSS den yana tercihimi kullanırdim ben olsam.tabii tercih yine senin.

cıkın bunalımdan zira vakıt yaklaşıyor oturun herşeye herkese ragmen çalışın kpssye o kadar boşa mı okudunuz bu kadar koca derdinde olmayın bi ayaklarınız yere bassın evdeki gürültüyü kavgaları ararsınız acele ederseniz şayet... kapınızı kapatın ders çalışın ...

Bencr is bulun bir an önce tavsiyem ve de bana göre mantiklisi bir işe girerseniz hem ailenizi çok gormezsiniz hem nisanliniz da çalıştığınız için pozitif düşünür ve evlenme durumunuz hızlanır

Ben yeni üniversite mezunuyum iş olmadığı için tıpış tıpış eve döndüm 3 yıllık sevgilimle de nişanlandık ... bu sene artık bana kabus gibi evde nefes alamıyorum annemle sürekli tartışıyoruz annemle babam da tartışıyor anlicaniz evde huzur yok ben bu sene sözde kpss ye calisicaktim ama evde huzur olmayınca inanın bunu da yapamıyorum kendimi evlenmeye odaklamıştım evden kurtulmak için tabi hemde sevdiğime kavuşmak için çok borçta olsa herşeyi göze alcaktım babam tutturdu kpss den sonra evlilik konuşulur diye kpss ağustos da simdide nişanlım maaşı düzgün alamiyom kendi borcumu ödeyemiyom evlenince ne yaparız diye söylenmeye başladi oysaki o benden çok evlenmek istiyordu :KK43: bunalimdayim kpss ye çalışamıyorum evlenemiyorum iş yok evde durmak zorundayım orasida bir cehennem ben ne yapabilirim :KK43:
Ders calis bukadar basit. Calismamak icin fiziki bahanen yok.

Baba evinin kıymetini bil. Psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem olduğu için muhtemelen her dedikleri batıyordur sana. Kendimden biliyorum.
Bana göre evlenmek için atanmayı beklemeye gerek yok ama evlenmek için acele etmeyede gerek yok.

Branşın ne. Ücretli öğretmenlik yapabilirsin. Eline çok birşey geçmez belki ama hem mesleğini yapmış olursun hem kafa dağıtmış olursun hem eline üç beş birşey geçer ihtiyacakrini görürsün

Tarih branşım bu sene bazı sebeplerden dolayı ucretli başvurusunu kaçırdım keşke ara dönemde de başvuru olsa idi aksilik herşey üst üste geliyor seneye iki şehir de de ücretliye başvuracam ben çalışmak para kazanmak istiyorum biran önce kpss mağduru ülkemizde çok ben kpss ile illa atancam diyen biriisi değilim ozel olur is olsunda ucundan çalışmaya başlım staj dışında hiç çalışmadım tecrübe yok okullar tecrübe arıyor acaba kimse ise alamdan ben nasıl tecrübe kazanırım ki

Tarih branşım bu sene bazı sebeplerden dolayı ucretli başvurusunu kaçırdım keşke ara dönemde de başvuru olsa idi aksilik herşey üst üste geliyor seneye iki şehir de de ücretliye başvuracam ben çalışmak para kazanmak istiyorum biran önce kpss mağduru ülkemizde çok ben kpss ile illa atancam diyen biriisi değilim ozel olur is olsunda ucundan çalışmaya başlım staj dışında hiç çalışmadım tecrübe yok okullar tecrübe arıyor acaba kimse ise alamdan ben nasıl tecrübe kazanırım ki
Özeller de 2-3 sene tecrübe istiyor illaki. Sen milli eğitime git yine. Ara dönem de öğretmen ihtiyacı artar. İhtiyaç olunca da onlar başvuru falan bakmıyor bazen. Sen şansını dene bi. Geçen sene benim öyle olmuştu.

Gerçekten mi sen demi öğretmensin başvuru olmadan alabilirler mi
Geçen sene başvuru süreci geçmişti. Sonradan karar verdim çalışmaya. Merkez ilçelerin ikisine de gittim. Biri kabul etmedi hiç. Biri numaramı aldı. İhtiyaç durumuna göre bakarız demişlerdi. Sonra ihtiyaç olmuş aramışlardı. Sen de bi git konuş bakalım. Birşey kaybetmezsin. Ama bu hafta git mutlaka okullar açılmadan.

Back
X