Şöyle bir yorum gelecek; yaşın çok büyük olsaydın eğer evlilik ihtimali üzerinde düşünülebilirdi. Ama daha yeni mezun bir insanın ben ders çalışamıyorum, iş bulamıyorum, evde huzurum yok diye evliliğe yönelmesi bence saçma. Hani deseydiniz ki benim iş kaygım yok öncelik evlilik ve geçinebileceğimize Emin'im; bu şartta da yorumum değişirdi.
Ki nişanlınız da nasıl geçinebiliriz vs diye erteleme taraftarı gibi olmuş. Ne olursa olsun evlenelim dememiş. Karşı tarafa güvenemezdim bu durumda zaten.
Sıkı bir şekilde en az 2 ya da 3 sene KPSS ye hazırlanmadan, pes edilmez. İnsanlar 30kusur yaşında atanıyor. İlla devlet diye de bir şart yok tabi. Özel bir kurumda da çalışabilirsiniz.
Kpssye hazırlanırken hiçkimse ağız tadiyla evinde oturmuyor. herkes aynı stresi yaşıyor. Ama geleceğiniz için sabırlı olup, evlenmeyi erteleyin derim.