Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar BANA YARDIM EDİN NE OLUR SAÇLARIM ...:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

feraheymen

Avuçlarımda saklı duam...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
4.821
4.445
248
Saçlarim kivircik uzatmaya calisiyorum duzenli bakim yapiyordum ama bi sure ara vermek durumunda kaldim. Simdi saclarima dokunamiyorum bile inanilmaz kirik olustu inanilmaz kurudu birbirine karisiyo ellerimle acamiyorum bile ne yapmaliyim hindistan cevizi yagi iyi gelir mi uzatmayi 2.plana atmak zorunda kaldim saglikli olsunlar. Baya saclarimi kestirmstim kiriklardan dolayi evde her ay uclarindan aliyorm koparak dokuluyo :(((((( fikirleriniz var mi ne yapmaliyim

Saçlarim kivircik uzatmaya calisiyorum duzenli bakim yapiyordum ama bi sure ara vermek durumunda kaldim. Simdi saclarima dokunamiyorum bile inanilmaz kirik olustu inanilmaz kurudu birbirine karisiyo ellerimle acamiyorum bile ne yapmaliyim hindistan cevizi yagi iyi gelir mi uzatmayi 2.plana atmak zorunda kaldim saglikli olsunlar. Baya saclarimi kestirmstim kiriklardan dolayi evde her ay uclarindan aliyorm koparak dokuluyo :KK43:((((( fikirleriniz var mi ne yapmaliyim
canım bakım yaparken hangi yağları kullanındın ki hindistan cevizi ve zeytiyağı iyi gelir bence uçlarına sür

canım bakım yaparken hangi yağları kullanındın ki hindistan cevizi ve zeytiyağı iyi gelir bence uçlarına sür
Canim sadece uçlari degil kopan tellere bakiyorm bazi yerler incelmis bazi yerler sacin kendi yapisinda degisik hallere girdi saclarim :( hindistan cevizi yagini yalnizmi kullanayim isitayim mi

Canim sadece uçlari degil kopan tellere bakiyorm bazi yerler incelmis bazi yerler sacin kendi yapisinda degisik hallere girdi saclarim :KK43: hindistan cevizi yagini yalnizmi kullanayim isitayim mi
Benimde boya ve çam terebenti yüzünden kökten koptular Can'ım tavsiyem boyayıda bırak çam terebentinide sevdabuzer sevdabuzer ve CuriousCat CuriousCat bir sor istersen o daha bilgili bu konuda bilgililer

Canim sadece uçlari degil kopan tellere bakiyorm bazi yerler incelmis bazi yerler sacin kendi yapisinda degisik hallere girdi saclarim :KK43: hindistan cevizi yagini yalnizmi kullanayim isitayim mi
Canim gecmis olsun evet hindistan,cevizi yagi iyi gelecektir isitarak uygula ve ara arada isi ver canim birde yogun besleyici bi maske edin ama peofesyonel olsun matrix loreal falan dustan sonra sacinin nemini alip sur folyoyla sar ara arada isi vererek beklet 20 dk falan gercekten etkisi olacak inan

Canim gecmis olsun evet hindistan,cevizi yagi iyi gelecektir isitarak uygula ve ara arada isi ver canim birde yogun besleyici bi maske edin ama peofesyonel olsun matrix loreal falan dustan sonra sacinin nemini alip sur folyoyla sar ara arada isi vererek beklet 20 dk falan gercekten etkisi olacak inan
Suan surdum canim hindistncevizi yagini matrix ve ya loreal oylemi. Peki tam isim verebilirmsn canim. Cok kotu dokunmak bile istemiorm sacima :(

Suan surdum canim hindistncevizi yagini matrix ve ya loreal oylemi. Peki tam isim verebilirmsn canim. Cok kotu dokunmak bile istemiorm sacima :KK43:
Canim iki maskeden,aşırı memnun kaldim kurtarilamayan yanik saclarimi yumuşattı uzatma asamasinda baya dayandi bana
Matrix fortetherapie maske
Bc fibre force keratin kur
Matrixin maskesini 75e almistim 500 ml
Keratin kurude 69a almistim 750 ml bence fibre forceyi al hem etkili hem buyuk boy

Canim tesekkur ederim bayadir boyamiyorm sacimi bide dusta saclarimi tariyodum o mu boyle yapti.
Bende ıslakken tarıyorum saçımı serumu uygulayıp, kremden sonra tarıyorsan ve çok fazla zorlamıyorsan tararken bir zararı olmuyor için rahat olsun. Haftada 1 mayonez ve sıcak yağ bakımı(ben zeytinyağı kullanıyorum) çok faydalı kuruluğa, birde bol bol su içmeyi ihmal etme :KK200:

Canim gecmis olsun benim saclarkm boyadan yanmıştı ve belime kadar olan saçlarımı boynumun oraya kadar kestirmek zorunda kaldım ve azcik kalmıştı .daha sonra bi maske uygulamaya başladım haftada 1 gün 2 yemek kaşığı bal 2 yemek kasigi yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı kuru maya 4 yemek kaşığı zeytinyağı .2 yıldır kullanırım saclarim nerdeyse eski boyuna geldi ki sacim gec uzar kiriklarim azaldı surekli de duLestirici kullanırım .saclarim yumuşak ve parlak oldu .denemeni tavsiye ederim zaten hepsi çok yararlı şeyler bi zarar gelmez.hafta da 1 kez ben en az 45 dk en.fazla 2 saate kadar beklemiyorum .mayadan dolayida hiç almiyo sacindakiler toplayıp duruyorum bir damla almiyo maske kafamdayken

Back
X