Bana yardım edin ne olurr :(

deniz_00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
17
0
16
İstanbul
Kızlar su an lise 3teyim ve 8.sınıftan bu yana unutamadığım biri var iki hafta cıktık sadece ama olmuyo işte ona mesaj atmadan en fazla 2 ay durabiliyorum. ara sıra konusuyoruz oyle. gayet iyi bana karsı. onun en yakın arkadası var emre. emreylede cok yakın arkadasız. ama emre sürekli deniz artık onu unut o seni sevmiyo sormuyo gibisinden seyler soyluyo. oyle olmasa benımle konusmazdı diyorum. ne yapıyım kızlar hakkımda ne düsünüyodur kendımı tutamayıp mesaj atıyorum amacım onunla cıkmak da değil onunla konusmak bile beni mutlu edıyo ama emre oyle konusunca ister istemez kötü oluyorum. bazen emrenın beni kıskandığını bile düşünüyorum. ne yapsam kızlar (

yaşın henüz çok küçük daha önünde bitirmen gereken bir okulun ve ünv. hayatın olacak bu duygular henüz gelip geçici
emin ol bana. bak oda istemiyormuş. sen kırılma diye cevap veriyor konuşuyordur. kendini daha bu yaşta bunlara vereceğine derslerine vermelisin sana bir büyük tavsiyes..
su anki duygların geçecek.. muhakkak. bunuda unutma sonra bu yılların geri gelmez oku dersine çalış ve güzel yerlere gel bırak şu aşk konularını şimdilik

Haklısın ama acıkcası böyle şeylerin derslerimi pek etkilediğini düşünmüyorum. Çünkü derslerim gayet iyi.. Kırılmayım diye cevap veriyordur belki de evet offf...

emre seni niye kıskansın.

kafanda aşk üçgeni oluşturacağına gerçekleri kabul et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…