• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin nolur

• Konu Sahibi Konu Sahibi eli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
94
12
38
İstanbul
Kafayı yicem ben ağustosta tedaviye başladım ilk klomenle oda bana kist yapınca 2 ay araverdik sonra bidaha klomen gene olmadı bende doktorumu değiştirdim kızlar zeynep kamilden emekli saniye ertürk oda bana baktı bi sorun yok dedi klomen verdi yarım içtim 1 tane yani günde o bitince dekort verdi buda yumurtayla spermin buluşmasını kolaylaştırcak dedi o bitincede duphaston verdi kullandım bitti ama 3 gün öce hastalandım çok umutluydum bu ay olmadı ilaçlar iki aylık bu ayda aynı şekil kullancam bilen varsa bi cvp yazsın nolur allah kimseyi çaresiz bırakmasın

Kafayı yicem ben ağustosta tedaviye başladım ilk klomenle oda bana kist yapınca 2 ay araverdik sonra bidaha klomen gene olmadı bende doktorumu değiştirdim kızlar zeynep kamilden emekli saniye ertürk oda bana baktı bi sorun yok dedi klomen verdi yarım içtim 1 tane yani günde o bitince dekort verdi buda yumurtayla spermin buluşmasını kolaylaştırcak dedi o bitincede duphaston verdi kullandım bitti ama 3 gün öce hastalandım çok umutluydum bu ay olmadı ilaçlar iki aylık bu ayda aynı şekil kullancam bilen varsa bi cvp yazsın nolur allah kimseyi çaresiz bırakmasın

cnm üzulme bu kadar neolur. gebeligin gerceklesmemesınde stres ve olmayacak korkusu cok onemli ve buyuk bir faktör bu nedenden dolayı rahat ol fazla kafana takma umudunu yitirme ümit etmekten geri kalma bunlar bana doktor tavsiyeleri yarım edebildiysem ne mutlu...

cnm üzulme bu kadar neolur. gebeligin gerceklesmemesınde stres ve olmayacak korkusu cok onemli ve buyuk bir faktör bu nedenden dolayı rahat ol fazla kafana takma umudunu yitirme ümit etmekten geri kalma bunlar bana doktor tavsiyeleri yarım edebildiysem ne mutlu...
canım doğru söylüyosun ama düşünmeden edemiyorum çevre baskısı aşırı derecede var

canım doğru söylüyosun ama düşünmeden edemiyorum çevre baskısı aşırı derecede var

çevre baskısı yüzünden hamile kalamıyoruz zaten biz :47:
ne zorları var bizim evimizde olanla anlamadım gitti

ALLAH sabır versın cnm cok dua et ALLAH dualarını kabul eder inş. ALLAH hepimize saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp eder inş.

Canım sana sonuna kadar katılıyorum naparsan yap düşünüyorsun..bunun önüne geçilmiyor gündüz düşünmesen başını yastığa koyduğunda düşünüyorsun :((( Allahım kimseyi bunla sınamasın çok zor çok iyi anlıyorum seni bende bu ay klomene başladım çatlama iğnesinden sonraki 17 günüm daha hasta olmadım hala bi umut bekliyorum işte ama ağrılar başladı :((herşeyde vardır bi hayır Rabbim yazmış hakkımızda olanı...

Canım sana sonuna kadar katılıyorum naparsan yap düşünüyorsun..bunun önüne geçilmiyor gündüz düşünmesen başını yastığa koyduğunda düşünüyorsun :((( Allahım kimseyi bunla sınamasın çok zor çok iyi anlıyorum seni bende bu ay klomene başladım çatlama iğnesinden sonraki 17 günüm daha hasta olmadım hala bi umut bekliyorum işte ama ağrılar başladı :((herşeyde vardır bi hayır Rabbim yazmış hakkımızda olanı...

erken gebelik testi yapsana canım

Fıstık sıkma canını yaa. Çocuk sahibi olamayanların cok büyük bir bölümünde stres etkiliymiş. İnsanlar ne kadar mutlu ve rahat olurlarsa o kadar başarılı oluyormuş bu konuda. Önceleri bu kadar aşılama yumurta çatlatma tüp bebek tedavisi varmıydı allah askına. Artık her altı kadından biri en az 2 aşılamayla hamile kalabiliyormuş inan bu oran cok cok yüksek.

Sen üzüldükçe olmayacak bak benimde olamdı evliliğimin 6. yılındayım. Ne yapayım yaa canımımı alacaklar laf edenler. Uçkurumuz kalmıştı karışmadıkları. Allah herseyin hayırlısını nasip etsin ve herkesin gönlüne göre versin.

Kızlar adet oldum an itibariyle...bu ayda boşa gitti çatlama iğneleri klomen hepsi boşa gitti çok üzgünüm...

Arkadaşlar ben yeni katıldım evliliğimin 3.yılı benimde olmuyo uğraşıyoruz bakalım herşeyin hayırlısı olsun umudunuzu asla kaybetmeyin.KURAN-I KERİMDE kimine erkek evlat vererek kimine kız evlat vererek kimine de hiç çocuk vermeyerek imtihan ederiz buyruluyor o yüzden üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsi

Back
X