• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aqqes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Belki onlar da seni slklcl buluyordur. Zaten son senenmis bir sene daha boyle devam et, ama is hayatinda ayni davranma, yeni bir baslangic yapip daha girisken ol bence.
Bu sene bunu AŞ konu sahibi.

Yoksa iş hayatında basın çok daha fazla ağrır. İş hayatı kurtlar Sofrası çünkü

Çok içime kapanık sessiz biriyim 23 yaşındayım üniversite sonum ama kimseyle görüşmek bile istemiyorum bi kaç arkadaşım var konuştuğum ama bi yere çağırsam gelmezler soğuklar onlar mı beni etkiliyor anlamadım memleketimde bi tane arkadaşım var sadece onun yanında gayet rahatım ama okulda kimsem yok öğle aralarında eve geliyorum günde 4 kez yol parası veriyorum erkek arkadaşım vardı o benim herşeymdi kendimden çok sevdim onu ama o da bu yaz tatilinde bırakıp gitti beni kimsen kalmadı ölüyorum sanki daralıyorum nefes alamıyorum hergün ağlıyorum psikiyatriyede gittim ilaç kullanıyorum 2 senedir bi faydası yok lütfen düzgün yorumlar yapın yardım edin bana ben insanlardan hayattan herşeyden soğudum daralıyorum
Yalnızlıktan korkarsan hayatın boyunca hep yalnız kalırsın bunu unutma. Kimse yalnız değildir kendini seversen, kendi iç dünyanda huzurlu olursan çevren de dolar taşar. Aslında şu an en güzel yılların haberin yok. Berbat ediyorsun boş yere. sıkıcı insanlar yanında dursa mutlu mu olucaksin? Etrafını gözlemle koca okulda hiç mi sana göre insan yok? Bi yerlere geç otur kitap oku tanışırsın illa. Madem çok boş vaktin var otur makyaj yap saçınla uğras süslen. Ahhh ah ne güzel dönemler. Güzel güzel giyin git okuluna, yüzünde gülümseme olsun. İnsanları çekersin

Eve neden gidiyorsun? Hangi ildesin bilmiyorum ama öğle aranda çık yemekhaneye ye yemeğini al çayını kahveni kitabını okuma salonuna git hava güzelse bahçede otur öğrenci kuluplerine kaydol kendini geri çekme belki yeni insanlarla tanışacaksın başka bölümlerden çekingen olacak giçbir şey yok her şey sende bitiyor.

Eve neden gidiyorsun? Hangi ildesin bilmiyorum ama öğle aranda çık yemekhaneye ye yemeğini al çayını kahveni kitabını okuma salonuna git hava güzelse bahçede otur öğrenci kuluplerine kaydol kendini geri çekme belki yeni insanlarla tanışacaksın başka bölümlerden çekingen olacak giçbir şey yok her şey sende bitiyor.
Bu huy galiba çok çabaladım değişmiyor

İnsanlar ne düşünecek diye kendine eziyet etme ben biri tek otursa çay kahve içse tam tersi cool gözüktüğüne inanıyorım insanlar sana neden kötü baksın ki farketmezler bile

İnsanlar ne düşünecek diye kendine eziyet etme ben biri tek otursa çay kahve içse tam tersi cool gözüktüğüne inanıyorım insanlar sana neden kötü baksın ki farketmezler bile
Bilmiyorum sevmiyorum tek bişeyler yapmayı of of sanırım depresyondayım

Bilmiyorum sevmiyorum tek bişeyler yapmayı of of sanırım depresyondayım
Aslında kimse kimseyle düşündüğün kadar ilgilenmiyor ben mesela biri tek oturmuş 10 kişi oturmuş hiç umrumda olmaz dikkat bile etmem sen kemdini çok sıkıyorsun

Bir yerde bi kere tutmayınca olmuyor. Sınıfta arkadasın yok madem başka ortamlara girmeye çalış yeni girilen ortamda arkadas edinmen daha kolay olur. Veya diğer bölümlerden insanlarla tanışabileceğin bi klüp okul etrafında spor kurs tarzı bişey. Hiç olmadı çok çekiniyorsan sosyal medyada ekle birkaç kişiyi

Bir yerde bi kere tutmayınca olmuyor. Sınıfta arkadasın yok madem başka ortamlara girmeye çalış yeni girilen ortamda arkadas edinmen daha kolay olur. Veya diğer bölümlerden insanlarla tanışabileceğin bi klüp okul etrafında spor kurs tarzı bişey. Hiç olmadı çok çekiniyorsan sosyal medyada ekle birkaç kişiyi
Ya konuşuyorum öyle ama samimi olacağım kimse yok

Ya konuşuyorum öyle ama samimi olacağım kimse yok
Ben de öğle aralarında tek başıma yemeğe çıkıyorum bazen. Bence siz de tek başınıza bir şeyler yapmaya başlamalısınız yalnız takılsanız nolur ki? Elbet birileriyle tanışırsınız bence 4 defa gidiş dönüş yapmanıza hiç gerek yok oturun bir şeyler yiyin için kulaklık takın dizi izleyin telefondan. Kimse yalnızsınız diye tip tip bakmaz.

Özgüven problemin olabilir mi ? ünv son sinifa gelmişsin öğle aralarinda eve gitmek ne kimse yoksa tek başına otur ye ic ders calis kitap oku belki biri gelir yanına? Hem zaten var olan arkadaşlarını da beğenmiyor gibisin. En azindan yenileriyle tanışmış olursun.

Sana biraz hak veriyorum. Şimdi üniversite çağındaki gençlerin çoğu biraz acımasız, kendini beğenmiş ve grupçular. Bunlar benim gözlemim.
Ama senin de yapabileceğin çok şey var. Hayatının en güzel zamanlarındasın unutma. Klüplere git. Okuldaki sosyal etkinliklere katıl. Hayvanları koruma derneği gibi yardım derneklerine katıl. Bunlar senin hayatına hem renk hem de anlam katar. Yani en azından ben senin yerinde olsam böyle yapardım.

Sana biraz hak veriyorum. Şimdi üniversite çağındaki gençlerin çoğu biraz acımasız, kendini beğenmiş ve grupçular. Bunlar benim gözlemim.
Ama senin de yapabileceğin çok şey var. Hayatının en güzel zamanlarındasın unutma. Klüplere git. Okuldaki sosyal etkinliklere katıl. Hayvanları koruma derneği gibi yardım derneklerine katıl. Bunlar senin hayatına hem renk hem de anlam katar. Yani en azından ben senin yerinde olsam böyle yapardım.
Benim okuduğum üniversite de öyle pek yok o yüzden şansızım

Back
X