bana yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

h010620

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
7
5
1
28
eşimle tartıştık bayağı şiddetli birşekilde. şuan beni zorla tutuyorlar bu evde telefonumu herşeyi aldılar kimseye iletişim kuramıyorum. Laptobu unutmuşlar. Aileme ulaşacağpım ama telefon numarasız sosyal medya hesabı açamıyorum. yarın yasak kalkıyor gece 5ten sonra kaçmam lazım ama ulaşamıyorum kimseye. ailemle aramda 90 km var ve o yüzden ulaşmak zorundayım. Biriniz bi akıl verin yada lütfen bana bi instagram hesabı bişey açın açabilirseniz. Lütfen çok zor durumdayım. bu şekilde devam ederse ailemin haberi olmaycaka ve burda kalacağım

Şiddet mi görüyorsunuz

şiddet değil ama zorla tutuluyorum sürekli hakaret işityorum polisi bulaştıramam şuanda. aileme gidince gideceğim sadece çıkmam lazım çıkamazsın gidemezsin diyorlar

Mune bi bakar mısınız?

Üye gerçekse adresini alıp polise haber verin lütfen.

şiddet değil ama zorla tutuluyorum sürekli hakaret işityorum polisi bulaştıramam şuanda. aileme gidince gideceğim sadece çıkmam lazım çıkamazsın gidemezsin diyorlar

Zorla tutuluyorsanız aileniz ne yapabilir şu durumda?
Mune Hanıma mesaj atın, adresinize polis yönlendirebilirler sanırım.

Mail adresiyle sosyal medya açabilirsiniz illa telefon olmak zorunda değil diye biliyorum.

polis değil gerçek ama nolur polis değil biriniz yardım edin bana. bi gmail hesabı açtım o gmail hesabımı aileme iletirseniz ordan iletişime geçerim ailemle
Niye polis değil. Polis daha kestirme olur.. Hem ailene de ulaşırlar.. Polis niye istemiyorsunuz

lütfen birinize vereyim numarayı mesaj atın özelden ben siteyi bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…