Şiddet mi görüyorsunuzeşimle tartıştık bayağı şiddetli birşekilde. şuan beni zorla tutuyorlar bu evde telefonumu herşeyi aldılar kimseye iletişim kuramıyorum. Laptobu unutmuşlar. Aileme ulaşacağpım ama telefon numarasız sosyal medya hesabı açamıyorum. yarın yasak kalkıyor gece 5ten sonra kaçmam lazım ama ulaşamıyorum kimseye. ailemle aramda 90 km var ve o yüzden ulaşmak zorundayım. Biriniz bi akıl verin yada lütfen bana bi instagram hesabı bişey açın açabilirseniz. Lütfen çok zor durumdayım. bu şekilde devam ederse ailemin haberi olmaycaka ve burda kalacağım
eşimle tartıştık bayağı şiddetli birşekilde. şuan beni zorla tutuyorlar bu evde telefonumu herşeyi aldılar kimseye iletişim kuramıyorum. Laptobu unutmuşlar. Aileme ulaşacağpım ama telefon numarasız sosyal medya hesabı açamıyorum. yarın yasak kalkıyor gece 5ten sonra kaçmam lazım ama ulaşamıyorum kimseye. ailemle aramda 90 km var ve o yüzden ulaşmak zorundayım. Biriniz bi akıl verin yada lütfen bana bi instagram hesabı bişey açın açabilirseniz. Lütfen çok zor durumdayım. bu şekilde devam ederse ailemin haberi olmaycaka ve burda kalacağım
polis değil gerçek ama nolur polis değil biriniz yardım edin bana. bi gmail hesabı açtım o gmail hesabımı aileme iletirseniz ordan iletişime geçerim ailemle
şiddet değil ama zorla tutuluyorum sürekli hakaret işityorum polisi bulaştıramam şuanda. aileme gidince gideceğim sadece çıkmam lazım çıkamazsın gidemezsin diyorlar
var yardımcı olabilir misiniz versem numaralarını gmail adresimi onlara verir misinzKız kardeşiniz filan var mı ordan ulaşalım ailenize
Niye polis değil. Polis daha kestirme olur.. Hem ailene de ulaşırlar.. Polis niye istemiyorsunuzpolis değil gerçek ama nolur polis değil biriniz yardım edin bana. bi gmail hesabı açtım o gmail hesabımı aileme iletirseniz ordan iletişime geçerim ailemle
rezil olmak istemiyorum etrftakilere nolur yargılamayın yada yagırmayınNiye polis değil. Polis daha kestirme olur.. Hem ailene de ulaşırlar.. Polis niye istemiyorsunuz
Numarayı atın banarezil olmak istemiyorum etrftakilere nolur yargılamayın yada yagırmayın
özelden nasıl yazacağımÖzelden verin aratabilirim haber veririm
Yazdım sizeözelden nasıl yazacağım
Silinmiyor yazılan msj diye biliyorumYa burdan yAz numarayı silersin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?