• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardım edin

flz_oztrk0808

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
16
0
86
Ankara
canım oğlumun bi derdi var ama söylemediği için yardımcı olamıyorum buda beni iki misli üzüyor neyapmalıyım nasıl davranmalıyım bilemiyorum babası varken herşey başkaydı ondan çekinir ama benimle paylaşırdı şimdi ise sanki içine kapandı anlamıyor yardımcı olamadığım için üzülüyorum geceleri içkili geliyor bazen üstünü bile çikarmadan uyuyor alışkanlık edinmesinden korkuyorum bana yardım edin yol gösterin.........:1no2:

eşinizi kaybettiniz mi boşandınız mı? bir de oğlunuz kaç yaşında yazmamışsınız.
babası hayattaysa ilgilenmiyor mu?

eğer henüz 16-18 yaşlarındaysa bu yaşlardaki delikanlılar bazen kendilerine büyüdüklerini ispatlamak için bıçaksırtı davanışlarda bulunuyorlar. güzel bir anını yakalayıp davranışlarının sizi üzdüğünüzden bahsetseniz. ya da bir psikoloğa nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorun. yardımcı olabilirler.

Kaç yaşında acaba? okuyor mu?

Geceleri içkili geldiğine göre ufak değil..Ama çok dikkat edin, alkol zamanla dediğiniz gibi alışkanlık yapabilir.

Arkadaş grubunu, kimlerle birlikte olduğunu biliyorsunuzdur sanırım..

Babasıyla ayrı mısınız? Babasına rica edebilirsiniz konuşsun bakalım..Ya da aile büyüklerinden bir erkek varsa , belki size söylemekten çekindiğini ona söyleyebilir..

oğlunuz kaç yaşında
aşık falan mı acaba
babası nerede
uzmandan yardım alın bence arkadaşlarının ağzını arasanız

oglunuz kac yasında???????

bosandınızmı yoksa eşinizi kaybettınızmı???????

belkı bu sebebten dolayı ....psıkolojısı etkılenmişte olabılır.....arkadaş ortamından kaynaklanıyor olabilir...
üzerıne gıtmeden.....
cocugunuzu anlıyarak.....dınlıyerek konuşsanız ....onun için daha iyi olabilir.......

Konuşmayı red edebilir erkekler yakın oldukları kadınlarla dertleşmek istemezler.Duygusal bir sorun olabilir aşık olmuş olabilir,siz soğukkanlı olun ona fark ettirmeden oğlunuzu gözlemleyin.Daha fazla paylaşımda bulunmaya gayret gösterin,beraber yürüş yapmak,sinemaya gitmek vb...Bugünlerde sizden ulaşacaktır bu yöntemlerle arad köprü kurmayı sağlayın.Bunu inanın sadece siz yaşamıyorsunuz genelde anneler babalar yaşarlar.

canım bıraz daha acarmısın konuyu
oglun kac yasında
babayla ayrımısınız vefat mı ettı
oglunuz okuyor mu calısıyor mu
ne zamandır bu durumda
konusmak ıstedıgınız zamanlar tepkıs nedır
en onemlısı kac yasında

bekar ve çocuk sahibi oldugunuza göre eşiniz vefat etti yada ayrısınız babasız çocuk büyütmek gerçekten çok zor allah yardımcınız oldun.

canım oğlumun bi derdi var ama söylemediği için yardımcı olamıyorum buda beni iki misli üzüyor neyapmalıyım nasıl davranmalıyım bilemiyorum babası varken herşey başkaydı ondan çekinir ama benimle paylaşırdı şimdi ise sanki içine kapandı anlamıyor yardımcı olamadığım için üzülüyorum geceleri içkili geliyor bazen üstünü bile çikarmadan uyuyor alışkanlık edinmesinden korkuyorum bana yardım edin yol gösterin.........:1no2:
sanırım üzüntümden açiklamada bulunmamışım eşimi kaybedeli 7ay oldu 2oğlum var büyük oğlum şu an yurt dışinda küçük oğlum diyorum ama 26 yaşinda onunla herşeyi konuşabiliriz ama bu ara kendni kapattı şu iki gün biraz baha iyi gibi tabii sabretmeyi başarmaya çalışıp sıkboğaz etmemeye çalışıyorum benimkide yanlızlık pisikokojisi olabilir.eşimi zor bi hastalık sürecinden sonra yitirdik en büyük yardımcım oğlumdu.........şimdi ben ona yardım edemediğim ona ulaşamadığım içim bu korhum onun için endişem sağlam durmak adına duygularını bastırdığını düşünüyorum çünki ogünlerde ben bitmiş yok olmuştum sanki şimdi ayakta durup ona destek olmam gerek onu kaybetmekten korktum akıllı bi delikanlı ve eğitimci birden bu tavır değişikliği beni korkuttu şimdi bekleyip gözlemlemeye karar verdim tabii sabırla ve sevgiyle obenim en iyi arkadaşim kendine bir eş aile kurana kadar yanında olmalıyım .............tabii evlendikten sonrada iyi bir arkadaş ve danışman olark yanlarında isterlerse doğrumu yapıyorum ne dersiniz..........

kurun güzel bi sofra, kızartın tavukları, bi de ufak çoban salata hazırlayın; iki tane de bira açın, ..
eski günleri yad ederek başlayın.. evlenme hikayenizden girin, onun doğduğu andan çıkın.. "dağıtmak" deriz ya işte onu oğlunuzla yapın.. bu eminim aranızaki buzları bi nebze eritecektir.. daha sonra ne sorunu var, paylaşmak ister mi istemez mi onları ikinci partide konuşursunuz..

bazen insanlar konuşmayı hiç istemez.. maharet, kişinin başında dırdır edip bilgi almak diil; onu konuşturtmaktadır..

Back
X