Bana yardım edin...

sonbahar8989

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
12
0
16
Ankara
Merhaba ben 23 yaşındayım. 3yıldır süren bi ilişkim var. gayet seviyorum. sevildiğimede eminim aslında. ama bi problem var. Oda dayak. şaka gelecek ama sevgilim bana şiddet uyguluyo. en baştan başlim konuya. biz erkek arkadaşımla çıkmadan önce çok yakın arkadaştık. başka bi sevglim vardı. ona bazı yalanlar söylüyodum. ve şimdiki sevgilim unlara şahit oluyodu. sonra gel zaman git zaman ben eski sevgilimden ayrılıp şimdiki sevgilimle çıkmaya başladım. herşey çok iyi inanılmaz seviyoruz. el üstünde tutuyo beni. ailesiyle tanıştırdı. gözümün içine bakıyo. ve çok sadık. ama kıskanç. her olayda yalan söylediğimi düşünüyo. inandıramıyorum. 3yılda bi kaç sefer tekrarlandı bu iş. önce itmeler dürtmeler sonra ufak tokatlar. en son yine böyle bişey oldu yine tokat attı itti kaktı. resmen içine şeytan giriyo. napıcam ben ya.. şuan ayrıyız. ama öyle bi alışkanlık varki anlatamam ondada bendede... ama tartışınca kafayı yiyoruz. bende öyle kız başıma bi küfürler ediyorumki anlatamam. oda öyle gitgide büyüdü tartışmalarımızın boyutu. iyice terbiyesizleştik. ama o sürekli fiziksel şiddet eyiliminde...

Bu kadar şey yazıp "beni çok seviyor,birbirimiz için deliriyoruz,harikayız,muhteşemiz,aşktan yanıyoruz" falan yazmıyor musuz , bende buna hastayım..

Bu adam sizi nasıl el üstünde tutuyor Allah aşkına? İtmeler kakmalar, tokatlar.... İnsan sevdiğine vurabilir mi? Evet tartışabilirsiniz, bağırabilirsiniz ama şiddet? Bunu hiçbir şey acıklayamaz. Sizin küfür etmeniz falan da bahanesi olamaz bunun.

Madem ayrıldınız, kararınızın arkasında durun. Şimdiden böyle davranan adam evlenince neler yapar?

Çok korkutucuu. Şimdi bunu yapan evlenince neler yapar sorusu geliyo akla tabi. Bende sinirlendiğimde vuruyorum tekme falan atıyorum hakim olamıyorum kendime ama o hiç karşılık vermiyo ellerimi tutuyo,sıkıyo vurmuyum diye o kadar. Çok ağır küfür etmende hiç hoş değil ben sevgilime hakaret bile etmiyorum ayda yılda bi söylüyorum sölediğim zamanda çok pişman oluyorum. Bu durumu düzeltmeniz lazım yoksa böyle giderse çok yıpranırsınız..

siz kız halinizle ağıza alınamıcak küfürler edin,oda sizi dövmeye devam etsin..
sevmeye ve sevilmeye devam...
sonunu görebiliyorsundur herhalde..

Son düzenleme:
size yemin ederim hani diyosunuzya nasıl el üstünde tutmak bu diye. bundan 3yıl önce bunu bana biri anlatsa oha derdim tabiki ayrıl asla sevmiyo. ama yaşayınca bunları anladım yani. insan kimseyi yadırgamamalıymış bunu gördüm sonra başına geliyo. kimisi diyo evlenince düzelir şuan senin yanında değil kıskanıyo diyo, kimisi asla düzelmez diyo. ben bunu affetsem onurum kırılıyo. iyice aciz hissediyorum kendimi. ama affetmesemde içimde inanılmaz bi yangın oluyo. seviyo diyorum çünkü normalken aramız iyiyken tavrını görseniz. ilk sevgilim değil yani tüm erkekler iyiyken öyle olsa. ağzımdan çıkan tek kelimeyle canını verecek gibi

daha sevgiliyken bunları yapan evlenince neler yapmaz ki..
siz de daha sevgiliyken şiddete rıza gösteriyorsanız, evlenseniz nelere rıza göstereceksiniz kim bilir?

siz kız halinizle ağıza alınamıcak küfürler edin,oda sizi dövmeye devam etsin..
sevmeye ve sevilmeye devam...
sonunu görebiliyorsundur herhalde..

ben ağzıma küfür alan biri değildim normalde, sonra bu bana öyle baskı yapıoki ağır konuşuyoki benim kibarlıklarım sökmedi. bende resmen ona benzedim o konuda. tokat olayıda şöyle oldu. bi keresinde çok tartıştık. ben ona vurdum. o bana o vakte kadar hiç vurmamıştı. ve benim tokatımdan sonra oda vurmaya başladı. 3yılda 3-5 kere bu olayı yaşadık.

ağzından çıkan tek kelimeyle can verecek gibi mi??
adam senin söylediğin şeylerin doğruluğuna bile güvenmiyor yahu
aranızda bir güven ilişkisi bile yok
bırakın bu ölüyoruz bitiyoruz palavralarını
aşk ve sevgi bu kadar ucuz değil
sizinkisi basit bir alışkanlık
ikiniz de kendinizi kandırıyosunuz
başlık da yardım edin..
neyinize yardım edeceğiz
siz kendinize acımıyorsunuz,
biz mi sizin derdinize düşeceğiz

şımdıden boyle yapabıldığıne gore kabullendığını duşunuyo olabılır ve kıskançlığı da şıddetı de evlenınce 2ye katlanır buna emın olabılırsın al karşına konuşmayı dene

bı sure ayrı kal kafanı dınle , sevgın onun bu davranıslarını kaldıracak kadar buyukmu bunu sorgula derım bol şans , insallah mutlu olursunuz

O zaman sorun yok.

Sen yediğin tokatları kanıksadıktan sonra yapacak bir şey yok.

Sen ona küfür edersin o seni tokatlar böyle geçinir gidersiniz.

Ama o tokatlardan onda birini annen veya baban atsaydı ortalığı ayağa kaldırırdın.

Son düzenleme:
ya neden kızın uzerıne gıdıyorsunuz anlamadımkı noluyo yanı egonuzu mu tatmın edıyorsunuz dalga gectıkce sınır oluyorum yapmayın boyle ya bellıkı sıkıntısı var cozum arıyor elbettekı erkek arkadasının yaptıgı yanlıs ama bu gıdısle senın canını alır da ne demek sız sınırlenmezmısınız hıc yda kufur etmezmısınız sutten cıkma ak kasıkmısınız yanı bıraz anlayıs lutfen

Yorumları denetleme görevi falan mı verildi size?
İstediğim yorumu yazarım değerlendirmek eleştirmek sizin haddiniz değil.
Modaratör gelir dalga geçtiğim gibi saçma bir fikre kapılırsa ki asla dalga geçmedim.
Böyle kıskançlıklara sahip olan biri konu sahibi de ilerde sıkılıp özgürlük isteyince söylediğim cümleyi gerçekleştirebilir.
Kendi yorumunuzla meşgul olun ,diğerlerine müdahele etmek yetkiniz sınırlarında değil.

allah razı olsun nadia. diyorumya insanlar yaşamadıkça anlamıyo. ben bundan önce millet anlatınca vah yazık ne salak kız diyodum. ama allah kimseye vermesin vallaha. belki yazanların sevgilisi kocası vardır. kimin zamanla ne olcağı belli olmuyo. kendinin bile zamanla ne olcağını bilmiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…