Bana yardım edin...

Ya arkadaşım kırmayayım,yazmayayım diyorum.
Sen başlarına gelir bir gün sevgilileri kocaları var moduna getirince duramadım.
Eskiyi yeni erkekle aldatıp yeniyi de kendine sevgili yapınca.
Adamın psikopata dönmesi çok da anormal değil yani..
Bunu da her kadın yapamaz kendine yediremez.
Herkes hayatını böyle yaşamıyor,tamam alem- i cihan'da tek aşık sizsiniz yaşadığını hastalıklı şey romeo-juliet..
Ölüm de her al dilleriniz de öl desen ölecek ee sorun ne yaşayıp git işte.
Kimse halinden anlamıyor bir tek biri küfürbaz diğeri dayakçı ikiniz aşıksınız.
Tamam.

derınss sadece senı kastedmedım eger onerecek bı cozumun yoksa bosu bosuna germe kızı
yorumlarındanda bellı zaten senın canın sıkılmıs ama benım ugrasacak vaktım yok kusura bakma sekerım

derınss sadece senı kastedmedım eger onerecek bı cozumun yoksa bosu bosuna germe kızı
yorumlarındanda bellı zaten senın canın sıkılmıs ama benım ugrasacak vaktım yok kusura bakma sekerım

Benim cümlemi yazarkan kimi kasettin acaba ?
İster gererim ister severim ister söverim banlanırım.
O beni ilgilendirir,kendi yorumunla meşgul ol.
Yoruma yorum yapmak yasak,modaretör çağırıp soralım istersen ?

Öyle bir anlatıyorsun ki sanki ölümcül bir hastalığa yakalanmışsın "allah kimsenin başına vermesin " diyorsun.

Ne mecburiyetin var o tokatları yemeye söylesene allah mı diyor tokatları ye otur aşağıya diye.

Kendi burnunuzun dikine gidiyorsunuz sonra vah efendim allah kimsenin başına vermesin.

Son düzenleme:

Allah senden de razı olsun canım...evet ne zaman basımıza ne gelecegını bılemeyız , ıns dogru yolu bulursun sende ıcını ferah tut benden sana bı tavsıye burda yapılan her yorumada aldırıs etme cunkı herkesın yorum yapma hakkı var derdınden anlayanında canı sıkılıp gezınenınde

Benim cümlemi yazarkan kimi kasettin acaba ?
İster gererim ister severim ister söverim banlanırım.
O beni ilgilendirir,kendi yorumunla meşgul ol.
Yoruma yorum yapmak yasak,modaretör çağırıp soralım istersen ?

kasteddıklerımın arasında sende vardın zaten anlayamadın mı daha
yoruma yorum yapmak yasaksa devam etme artık senınle ugrasamam hadı canım baska kapıya

sevgiliyken böyleyse evlenince kim bilir neler yaşarsınız.

bana vursa ki sevgilim buna cesaret edemez zaten.asla konuşmam görüşmem

hem sana defalarca yapmış.bunu kendine yapma.bence bidaha görüşmemelisin.karar senin tabi .

yok içine şeytan falan girmiyo,sizin ne kadar pasif olduğunuzu anlamış her türlü şiddeti uyguluyor adam.zaten sizde birbirinizi gayet ŞİDDETLİ bir biçimde seviyorsunuz,sorun ne peki? bir de zaten diğer ilişkinizde yalanlarla süslenmiş,güvenmemesi çok normal değil mi?biz burada şunu yap bunu yap dediğimizde herşey düzelecek mi?siz zaten ne yapmanız gerektiğini akıl ediyorsunuzdur.

Son düzenleme:

ne diyon sen?? ben o msjda aldattım diye birşeymi yazmışım?? nerenden uydurdun çok merak ettim. sen kendini süper zeka bişey sanıyosun heralde hiç bişeye yorum yazmak sorunda değilsin!! ne o başına gelir diyemi korktun. defolup git yazma. şu yazdığın şeye bak. sen beni yargılayamazsın yorum yazarsın. herkesin sorunu bu işte hayatta dert anlatılınca dert dinleyip teselli vermiyo. o yüksek zekasıyla yorum yapmaya çalışıo kendince!!!

konu sahibi çok dertli değil..
kendi dalgaya vuruyor. madem halinden memnunsun o zman konu açmana gerek yoktu...

Son düzenleme:
Bir kere eski arkadasina soyledigin yalanlara simdi sevgilinin sahit olmasi senin acindan son derece eksi bir puan.

Sen ne yaparsan, dogru da olsa hep kafasinda bir soru isareti olacak.

Erkeklerin, ozellikle ciddi beraberliklerde aradigi ilk sart guven duymaktir.

Anlayacagin, sizin temelinizde sorun var. bu temelin uzerine saglikli bir beraberlik kurulmasi cok zor. Hatiri sayilir bir zaman gerekir. Siddet olayindan hic bahsetmiyorum bile.

Bundan sonrasi sana kalmis artik. Olaylara gercekci bir gozle bakmani tavsiye ederim.

Dayak atan biri asla ve asla düzelmez. Kocan değil, çocuğun yok. Mecbur değilsin. Hiç ertelemeden ayrıl. İnsanlar 30 yıllık evliliklerini bitiriyor dayak yüzünden. O ölüp bitmeler de geçer evlenince, aşk da küllenir, aşkın yerini alması gereken sevgiyken sizin aşkınız yerini şiddete bırakır. Hayatını yakarsın. Yazık, genceciksin. Hiç düşünme ayrıl.

ya pardon ama tek sorum var size "siz gerçekmisiniz??"... herlade siz el üstünde tutma deyiminin anlamını bilmiyorsunuz elinin tersiyle tokat atarken elinin üstünde oluyorsunuz evet ama bu o deyimin karşılığı değil.. yok artıkk

Aman aman evlerden ırak böyle sevgi, aşk...
Ben aşksız yaşamaya razıyım, aşk buysa.
Kendinizde misiniz siz?
Adam sizi dövüyor yahu!
Daha ne yaparsa ilişkinizi kesersiniz mesela?
Kendinize değer verin biraz. Erkekler numune değil. Size değer veren, gerçekten seven birisi olacak emin olun.
Böyle kendini bilmez adamlara neden boyu eğersiniz?

sevgi saygı evlilikte önemli unsurlar birbirinize saygısızca davranmışınız eger böyle devam ederse ilişkiniz çok yıpratıcı bir hal alır. erkekler çok fazla takmazlar kafalarına aman neden yaptım söyle yapayım falan diye ama kadınların geneli takıntılıdır ve çok üzülürsün aglarsın eger saygıyı yeniden kazanabilirseniz ve birazda sinirlerinize hakim olursanız kurtulabilir ilişkiniz allah yardımcınız olsun

bunuda her kadın yapamaz diyorsun bide. allah aşkına bukadar terbiyesiz olman normalmi? buda senin ahlakındır. senin terbiyendir. bi tarafından bişeyler uydurup, üstün körü okuduğun yazıya yorum yazıyorsun. bide bana hakret eidyorsun. sen kimsin kimsinn??? nasıl görüyosun bu hakkı kendinde terbiyesiz!!! aldatmışımda kadına yakışmazmışta. aldattığımı nerenden uydurdun nerenden??? yok abi cidden bişey diyimmi sizin gibi pis yüreklililer mutlu olur bu dünyada. ben iyi niyetli yazıyorum yazdığına bak. erkek arkadaşım benim normal arkadaşımdı. herşeyimi anlatırdım. ondan ayrılıp onla çıkmadım yani. aldatma yok. senin ruhunda var belkide

seni anlıyorum canım. çok sevdiğin adamın kavga sırasında bi canavara dönüşmesi. buna rağmen onu hala delice sevmek.
ona ders vermezsen başına daha kötü şeyler gelebilir ama. bence bi kavga olursa -ki allah korusun- bi süre ayrıl ondan. bu hallerine dayanamıyorum bitirdim felan de.
çocuk düzelmezse ne kadar seversen sev ilişkiniz mutlaka zarar görür. şimdiden önlem almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…