Bana yardım edin!!

Arkadaşlar , ben 32 haftalık hamileyim . İlk bebeğim , iri olduğunu söyledi doktor , böyle giderse sezeryan olurmuşum , ben normal istiyorum bebeğimin kilo almasını nasıl önlerim
Canm kesinlikle şekerli ye.me
Hatta karpuz bile,bir yemek kaşığı yeter.
Hamurlu gıdalar yeme,tuzlu yeme
Benim bildiğim bu

Arkadaşlar , ben 32 haftalık hamileyim . İlk bebeğim , iri olduğunu söyledi doktor , böyle giderse sezeryan olurmuşum , ben normal istiyorum bebeğimin kilo almasını nasıl önlerim
Canım sağlıklı olması daha önemli şuan o yüzden beslenmene normal devam et. Hakkında hayırlısı olsun. Allah ol derse oluverir. Benim ablam dort kilo.200 gram normal doğum yaptı. O yüzden sen dua et. Yürüyüş yap bol bol.

Kuzum ben ilk bebegimi normal dogum yaptim 4200 dogdu. Benim bünyem asiri zayif olmasina ragmen o bebek benden ciktiysa eminim herkesten rahatlikla cikar.. Ikincide 4 kiloya yakin dogdu, her ikisindede dikislerim fazlaydi cok yirtilma oldu. Onun disinda Allahima sükür bi problem olmadi.. Senin ilk Bebeginse ve tek cocugun asiri kilosundan sana sezeryan dendiyse baska doktorlarada danis ondan sonra karar ver. Bizim yazdiklarimizlada sakin aklini karistirma.. Sonucta her bünye farklidir ve en dogru karari Doktorlar vericektir.

Biz ne dersek diyelim kac dr gidersek gidelim ustedigimiz kdr tutturalim olmayinca olmuyo .ilk cocugumda kesin nirmal yprim dedim cocugum terse dondu son ana kdr bekledik belki sanci ile dogum kanalina basi iner diye .benle ayni donem dogum ypn arkadas son ana kdr nirmal dendi sanci ile gitti bir gece boyunca ugrastilar ki kendi yalvarip normal dogimdan sexeryana donderdi hicc buyuk konusmamak gerekiyor cocuk kucuk buyuk anne dayandi dayanmadi !!onemli olan cocugumuzun ve bizim sahligimizherkesin catisi vucud yapisi durumu farkli drlardan cok daha iyi bilen kendi evde dogursun eskiler gibi ...kardesimin esi kut diye geliverdi anlamadim diyor kimisi saatlerce bekliyor gelsin diye.hepimiz saglikla sorunsuz doguralim kotu hikayeler yasamayalim.

Çok saolun , benim korkularım vardı , içimi rahatlattınıx iyiki buraya üye olmuşum

Ben oğlumu 4 kilo normal doğurdum gayet sorunsuzdu kayınvalidemin annesi 5.5 kilo normal doğurmuş hemde dikişsiz şimdi doktorlar en ufak bişeyde sezeryan diye kestirip atıyorlar biraz kararlı olmak lazım doktorlara karşı

Bana doktorum 4kiloyu gecerse normal deneriz ama zorlamayiz. Sıkıntiya sokmamak icin demisti. 3.5 kilo dogdu oglum. Senin 8 haftan var. Pek sanmiyorum 4kiloyu gececegini.
Canım benim bebeğim su an 16 haftanın için de boyu 15/16 cm di kilosu 130 gramdi geçen salı gittiğimde normalmi boyu kilosu??? Birde sen ne yaptın ne yedin ne uctin de bebegin kilo aldi

Canım benim bebeğim su an 16 haftanın için de boyu 15/16 cm di kilosu 130 gramdi geçen salı gittiğimde normalmi boyu kilosu??? Birde sen ne yaptın ne yedin ne uctin de bebegin kilo aldi
bebeğinin kilo almasını istiyorsan bol bol bulgur ve mercimek ye canım benim oğlum ikisinin sayesinde 4450 gr doğdu

Kızlar 45 kiloyla hamıle kaldım ve 4.450gr bebegım oldu normal doğumdu kestiler biçtiler iki ünite kan verdiler 9 gun hastanede yattım. 2ay kendımı toplayamadım. Doğuma gırmeden once 59 kiloydum çıktığımda 47 kiloydum ve bebeğin kilosunu 3500gr demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…