- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Eki Görüntüle 861339 Eki Görüntüle 861340 Eki Görüntüle 861341 Eki Görüntüle 861342 sizce hangi model daha güzel. Sadece beyaz altın ya da sadece sarı altın istemiyorum o yüzden bunları buldum başka fikriniz varsa açığım fikirlere
2 ve 3ü beğendim ben
Birinci hoşmuş. Hepsi çok zevkli modeller
cnm 4. guzelmıs
İlki abimlerin modeli ve ben sevmiyorum onlar da pişman. 2 veya 3
bende 2. ve 3. yü beğendim.alyans alırken taşının düşmeyecek olmasına ve oyuklarına bir şey girmeyecek olmasına dikkat edersen iyi olur cnm
Parmagını sarmasına dikkat et canım, iç bombesi rahat olsun,,, ben iki ucu taşlı modelleri hiç sevmiyorum, hemen herkes de boyle goruyorum iki kenarı taşlı yani, 3 hoş duruyor bunların arasında bence.. hayrlı olsun
Çok teşekkür ederim rahat olması benim de ilk kriterim ama herkes parmağında dene öyle görünüşüne de karar verirsin diyor ben parmaklarımda yüzüğün duruşunu sevmiyorum zatenbari dedim model güzel olsun ama alırken mutlaka rahatlığına bakıcam
doğru ama resımde okadar farklılarki, bende one hep resımlerden begendım, bı baktım fiyasko,ama tabıkı fikir oldu ıyıkı bakmışım dedimparmağında dene deneyebildiğin kadar , çnku fikrin oluyor ozaman, parmak yapına göre secersin, küçük,uzun, küçük zayıf, uzun toplu vs.... hatta ten rengıne göre :) ah bız bayanlar bır yuzuk içinadam çıldırtırız.. hı bır tavsıye daha sakın spot ışık altında bakıp karar verme :) hepsi harika görünyo,, bı dakika musade iste dışarı çık parmagında , tabı fazla uzaklaşma gerçek rengınde karar verrsın bolece
Onların içindeki siyah kısım siliniyormuş diye duydum ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?