Bana yardıma gelin kızlarr bitmiyor bunlar.... :))))

valla benim önceden aldıklarım öyle kolilerdeydi karışık ama simdi yollamaya başladık onun için hepsini tek tek ayırdık örneğin mutfak ürünleri bir koli tupperlar bir koli havlu patik bir koli vss
annem açınca düzenli olsun tertipli olmak iyidir dedi

tesekkürler canım o puf değil nişan sandığım kısss [/QUOTE]

ayy yorgunluktan nasıl puf gorduysem cok güzel bende öyle bişi isterdim

ayy yorgunluktan nasıl puf gorduysem cok güzel bende öyle bişi isterdim
olur canım yaa yorgunluk koşturuyorsun sende sanırım senin sandık nasıldıı[/QUOTE]

bende urfaya gelin gidicem tatlım benımde senden kalır yanım yok malesef cok guzel birşey ama yorgunlugu mahvedıyor ınsanı :) benım sandıgım klasıklerden canım keske ole bısı bulsaydım bende ıyı gunlerde kullan herseyını canım

olur canım yaa yorgunluk koşturuyorsun sende sanırım senin sandık nasıldıı

bende urfaya gelin gidicem tatlım benımde senden kalır yanım yok malesef cok guzel birşey ama yorgunlugu mahvedıyor ınsanı :) benım sandıgım klasıklerden canım keske ole bısı bulsaydım bende ıyı gunlerde kullan herseyını canım[/QUOTE]

valla bende ankaradan getirdim sandığı nişanlımla aldıkta çok hevesim vardı amann gerçi gönüller bir olsun ne önemi var ki... hepsi aynı görevi görüyor sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…