Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Nazmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
245
147
53
34
Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 139
5 haftalık olduğuna emin misin? Bazen gözükmeyebiliyor moralini bozma cuma netleşir

Şuanda 5 haftalık. Lakin normal ultrasyonda gözükmedi bugün . Sizce bi sorun var mı doktorum tam açıklama yapmadı Cuma günü tekrar bakacağını söyledi. Sizce bu nokta kese mi ?

canım selam ; 4+4 ken ben vajınal muyane oldum ınan bunun kadar bıle yoktu kesem ; o mınık yuvarlak kese olabılır evet ama net konusmak dogru olmaz tabı ; doktor sadece karartı seklınde suan ama emın degılım onun kese oldugundan demıstı ; aradan iki hafta gectı barız kese ve mınıcık ıcınde nokta bebeısım gorundu ; kalbıde duyuldu o yuzden acelee etme canım ınsallah guzel haberlerın olur 1-2 haftaya kadar

canım selam ; 4+4 ken ben vajınal muyane oldum ınan bunun kadar bıle yoktu kesem ; o mınık yuvarlak kese olabılır evet ama net konusmak dogru olmaz tabı ; doktor sadece karartı seklınde suan ama emın degılım onun kese oldugundan demıstı ; aradan iki hafta gectı barız kese ve mınıcık ıcınde nokta bebeısım gorundu ; kalbıde duyuldu o yuzden acelee etme canım ınsallah guzel haberlerın olur 1-2 haftaya kadar
İnşallah ya

benimki de böyle nokta şeklindeydi canım bir sonraki ne daha da büyümüş olarak göründü.

benim kesem yaklaşık 7 haftalık iken göründü canım biraz sabır gerektiren zaman 3 günde bir gittim görünmesi için zor oldu ama göründü inşallah senin keseciğinde görünür :) hayırlısı olur hepimiz için :)

En son adet tarihim 10-15 ağustos.

Geç döllenme olabiliyor. Benim öyle olmuştu. Mesele reglim 14 gün geçmişti ama kese yoktu bebiş 3 haftalıktı henüz. Aynı durumu yaşadım sayılır. İçini ferah tut. Rahim kalınlaşması varsa bir sonraki kontrolde daha net belli olur.

Back
X