Bana yardımcı olabilirmisiniz?

sevda_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
41
0
36
Artvin
Evliliğimin ilk yıllarından itibaren eşimin ailevi sorunları anlaşmazlıklar yüzünden evliliğimi istediğim gibi yaşayamadım.Hep sorunlar yaşandı ve bu sorunları çözmek durumunda kaldım.şimdi 16 yıllık evliyim evliliğimde,eşimin ailesiyle olan sorunlar bitti derken şimdide annem ve babamın anlaşmazlıkları başladı.Her geçen gün artarak devam etti.Ben eşimin işinden dolayı ailemden uzaktayım.Telefonla arayarak anneme, babama böyle yaparak bizi ne kadar çok üzdüklerini bize örmek olmaları gerektiğini defalarca söyledim.Fakat çare olmadı.Babamı yanıma çağırdım.Belki ortam biraz değişirse araları düzelir diye düşündüm.Fakat babam eve döndüğünde iki ay geçmeden yine anlaşmazlıklar başladı.Büyük bir tartışma yaşanmış.Annemi aradığımda artık babanı evde istemiyorum.Baban eve gelirse kendimi öldürürüm diyerek ağlamaya başladı.Ne yapacağımı bilemedim.çünkü ne desem ikna edemedim.Babamı yanıma çağırdım.Bir aydır benim yanımda.Annemle ne zaman konuşsam babamla ilgili söylenip duruyor.Onu asla evde istemiyorum diyor.Ben anneme diyorum o senin eşin senin yanına yakışır kendi evi varken hiç benim yanımda olur mu desem de beni hiç dinlemiyor.Ne yapacağımı bilemez oldum.Benimde burada beynim düşünemez hale geldi.Bu evime eşime ve çocuklarıma da yansıyor.Sizin bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var.Şu an boşlukta ve çaresizim.

Gerçektn baya zor bi durummuş. bnce annenle yüz yüze konuşman lazım telefondan biraz olmaz gibi gelio bana hani yanlış anlaşılma filn yaşanmasın. Eğer yüz yüze konuşursan belki bi çözüme varırsınız. ama bnce ilk kimin suçlu olduğunu bulman lazım yani suç babandamı yoksa annendemi yani asıl olay ne insan durup dururken kavga etmez ki?

Aslında iki tarafta da suç var.iki tarafında haklı olduğu konular var.Ben anneme dedim konu ne olursa olsun babamı evden uzaklaştırma ,evinde kalsın.Sonuçta babamında evi.Fakat kendimi öldürürüm diyor başka bir şey demiyor

Allah yardimciniz olsun ilk once. Nasil bir sey yasanmissa kc yillik evlilier bu hale geldi.

Annene acikca anlattinmi peki bu durum senin evliliginide etkiliyor diye? Belki o zaman daha farkli davranir babanizi en azidan evden cikarmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkürler.42 yıllık evlilikleri.Çok badireler atlattılar her evdeki kavgalar tartışmalar zamanında yaşadılar.Fakat bu kez öyle değil.Annem babamı evde istemiyor.Babam ise çaresiz.Zaten yapı olarak ta çok sesiz dir.Ben yanıma çağırdım aralarını düzeltirim zamanla diye düşündüm.Fakat annem asla bir araya gelmem babanla diyor.Annemin bu tavrı beni kendinden iyice uzaklaştırdı.Artık telefonda bile konuşmak istemiyorum.Ne zaman annemle konuşsam başıma ağrılar giriyor.

Anneme anlattım benimde evliliğimi çok etkiliyor dedim.Evine sen aldın babanı diyor.Ben karışmam dedi.Babana bak ta demem bakmada demem diyor.

Ne yapacağımı bilemez durumda kaldım.İkisiyle de konuşsam ikisininde haklı haksız oldukları yerler var.Fakat eşimde diyor.Artık annenle babanın evliliikleri bitmiş sadece kağıt üzerinde var bunu kabul et diyor. Ben hala kabul edemiyorum.

Insan hazm edemiyor anliyorum. Zor durum. En cok ta konduramiyorsun kendine, dusunuyorum da 42yillik evli ciftler boyle oluyorsa vay halimize. Bence bir muddet sessiz kalin. Anneni tanimiyorum ama eminim ki ayri kaldiklari zaman ozleyefekdir babani. Insallah duzelir her sey yoluna girer

anneniz veya babanız yeni emekli olup gün icinde birbirleriyle daha fazla vakit gecirmek durumunda mı kaldılar da birden araları bozuldu?
eger böyle ise belki babanız ve annenizin ayrı ayrı mesgaleleri olursa hem gün icinde birbirlerini ozlerler hem de aksamları didişmek yerine birbirlerine o gun neler yaptıklarını anlatırlar böyle zaman gecer...

fakat ikisinin kararı net ise bir süre uzak kalsınlar ve ayrılmayı kesinlestirdiklerinde onlara destek olmaktan baska bir çözüm goremiyorum... yıllarca birsuru nedenden ötürü birbirlerine katlanmak zorunda kalmıs olabilirler ama artık tahammulleri kalmamıs ise bu onların kendi kararları...
anladıgım kadarıyla sizi rahatsız etmiyorlar, siz bu durumu kabullenemediginiz icin mudahale cabanız boşa cıktıkca geriliyorsunuz. cok ugrasmayın bence.

Evet çok zor bir durum. Allah kimselerin başına vermesin. Annemin ,babamla barışma umudu başlarda vardı fakat şimdi hiç kalmadı. Anneme böyle bir karar verdiği ve beni babamı hiç düşünmediği için çok öfkeleniyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum onu anlamaya mı çalışmalıyım kafam iyice karıştı. Peki babam ne olacak bundan sonra hep benimle mi yaşayacak, yaşayacaksa bu benim evime nasıl yansır. Bunları düşünmeden edemiyorum.

Acaba bunlari annen hic mi dusunmuyor. Insan kiyamaz bir kere

Babam uzun zaman önce emekli oldu .Annem, babamın zamanında çok yalanlarını yakaladı. Hep bir güvensizlik vardı .Şimdi ise sevgisizlik var. Evde varlığına bile tahammül edemiyorum diyor. Eşim le de bu konuyu çok konuştuk. Bir araya gelseler bile yine kavga gürültü beli bir zaman sonra başlar ısrar ederek onları bir araya getirmenin anlamı yok diyor.

Babam ,annen bu zamana kadar hep hakaret etti sesimi çıkarmadım. En ufak bir şeyi bile inanılmaz büyüttü. Suçum yokken evde istemiyorum dedi ben anneni anlayamıyorum diyor.Babamı elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyorum fakat kendi evi gibi davranamıyor.Ben bin kezde söylesem her şeyde ihtiyat ediyor.Böyle oluncada dayanamıyor ağlıyorum.Anneme öfkeleniyorum.İnanırmısınız annemi çok bencil görüyorum gözümde.Babam onu kapı dışarı etse ne yapardı.Ne düşünürdü merak ediyorum.

acıdım babana. İnsanın kendi evi gibi rahat etdigi yer yok ki. Keşke yaşanmışların hatrına annen bir az anlayışlı olsa. Tek başına mı kaldı annen şimdi?

Annende ne fena kadin mis koca evden kovulurmu yillarin emegi var birbirlerinin uzerinde.canim senin iki tarafada bu durumun evliligine zarar verdigini hissettirmen lazim.hatta acikca konusman lazim.baban annenden mi cekinecek.gitsin otursun evinde kolaymiymis oyle canina kiymak.blof yapiyodur.senin abin kardesin falan yokmu.neden sen bu sorunu tek basina ustleniyosun ki.yoksa tamam ama kardesin varsa onlarda sana desteknolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…