Aslında iki tarafta da suç var.iki tarafında haklı olduğu konular var.Ben anneme dedim konu ne olursa olsun babamı evden uzaklaştırma ,evinde kalsın.Sonuçta babamında evi.Fakat kendimi öldürürüm diyor başka bir şey demiyor
Ne yapacağımı bilemez durumda kaldım.İkisiyle de konuşsam ikisininde haklı haksız oldukları yerler var.Fakat eşimde diyor.Artık annenle babanın evliliikleri bitmiş sadece kağıt üzerinde var bunu kabul et diyor.Ben hala kabul edemiyorum.
Evet çok zor bir durum. Allah kimselerin başına vermesin. Annemin ,babamla barışma umudu başlarda vardı fakat şimdi hiç kalmadı. Anneme böyle bir karar verdiği ve beni babamı hiç düşünmediği için çok öfkeleniyorum. Acaba ben yanlış mı yapıyorum onu anlamaya mı çalışmalıyım kafam iyice karıştı. Peki babam ne olacak bundan sonra hep benimle mi yaşayacak, yaşayacaksa bu benim evime nasıl yansır. Bunları düşünmeden edemiyorum.
Babam ,annen bu zamana kadar hep hakaret etti sesimi çıkarmadım. En ufak bir şeyi bile inanılmaz büyüttü. Suçum yokken evde istemiyorum dedi ben anneni anlayamıyorum diyor.Babamı elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışıyorum fakat kendi evi gibi davranamıyor.Ben bin kezde söylesem her şeyde ihtiyat ediyor.Böyle oluncada dayanamıyor ağlıyorum.Anneme öfkeleniyorum.İnanırmısınız annemi çok bencil görüyorum gözümde.Babam onu kapı dışarı etse ne yapardı.Ne düşünürdü merak ediyorum.
acıdım babana. İnsanın kendi evi gibi rahat etdigi yer yok ki. Keşke yaşanmışların hatrına annen bir az anlayışlı olsa. Tek başına mı kaldı annen şimdi?
Aslında iki tarafta da suç var.iki tarafında haklı olduğu konular var.Ben anneme dedim konu ne olursa olsun babamı evden uzaklaştırma ,evinde kalsın.Sonuçta babamında evi.Fakat kendimi öldürürüm diyor başka bir şey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?