Babamın maaşı da var anannemin de maaşı vardı ikisi onlara yeterdi. Anneme çok söyledim. Gel yapma çağır babamı eve diyorum. İstersen beni anne olarak bilme bundan sonra fakat baban benim için bitmiştir diyor.
Annende ne fena kadin mis koca evden kovulurmu yillarin emegi var birbirlerinin uzerinde.canim senin iki tarafada bu durumun evliligine zarar verdigini hissettirmen lazim.hatta acikca konusman lazim.baban annenden mi cekinecek.gitsin otursun evinde kolaymiymis oyle canina kiymak.blof yapiyodur.senin abin kardesin falan yokmu.neden sen bu sorunu tek basina ustleniyosun ki.yoksa tamam ama kardesin varsa onlarda sana desteknolsunlar.
Babam şu an benim yanımda kalıyor .Eğer eve annemin yanına gitse eve almaz polis çağırır biliyorum.Olaylar daha da büyümesin diye bir şey yapamıyorum.Erkek kardeşim var 30 yaşında bekar kendi halinde çalışıyor.Oda çok üzülüyor.Elimizden bir şey gelmiyor.Annem bizi bile gözünden silmiş çok kararlı.Babam artık yaşlandı sözü bile geçmiyor
Babamın maaşı da var anannemin de maaşı vardı ikisi onlara yeterdi. Anneme çok söyledim. Gel yapma çağır babamı eve diyorum. İstersen beni anne olarak bilme bundan sonra fakat baban benim için bitmiştir diyor.
Babam şu an benim yanımda kalıyor .Eğer eve annemin yanına gitse eve almaz polis çağırır biliyorum.Olaylar daha da büyümesin diye bir şey yapamıyorum.Erkek kardeşim var 30 yaşında bekar kendi halinde çalışıyor.Oda çok üzülüyor.Elimizden bir şey gelmiyor.Annem bizi bile gözünden silmiş çok kararlı.Babam artık yaşlandı sözü bile geçmiyor
Polis cagirsa ne olur kadinin haklari kadar erkeginde hakki var.hatta darp su bu yoksa baban gidip beni eve almiyo diye sikayet etse polis gider ve babani eve sokar.bukadar asilamicak sorun neki boyle.dayak alkol falan varsa babanda bisey diyemem.ama cok ayip yasli adamin gunahina giriyor.annenin sozuni dinledigi biri varsa araya onu koyun bi konussun.
Eşimin annesi babasıda yıllar önce ayrıldı. Şimdide benim annem babam çok üzülüyorum.Babam geldi 70 yaşına şimdi tam evine eşine ihtiyacı olduğu zamanlar.Keşke böyle olmasaydı.İki taraftanda yüzümüz gülmedi.
Polis cagirsa ne olur kadinin haklari kadar erkeginde hakki var.hatta darp su bu yoksa baban gidip beni eve almiyo diye sikayet etse polis gider ve babani eve sokar.bukadar asilamicak sorun neki boyle.dayak alkol falan varsa babanda bisey diyemem.ama cok ayip yasli adamin gunahina giriyor.annenin sozuni dinledigi biri varsa araya onu koyun bi konussun.
Babam anneme elini asla kaldırmaz.Annemden çok çekinir.Annem evde bir çok kararı alır.Babam eve gidince huzursuzluk çıkarınca ne anlamı kalırki her gün kavga ederler.Anneme çok söyledim.Babamı evine çağır bak beni kaybedeceksin dedim.Anneni o baban için sileceksen durma annen yok senin diyor yüzüme kapatıyor telefonu.