kızlar bn 2 aydır nişanlıyım nişanlımla aramızda tek sorun dediğim dedik en kısa bir örnek ben erkeğim sen kızsın yapamassın arkadaşına gidemessin ben giderim istediğim gibi hareket ederim muhabbetleri var aramızda ve bnm buna çok cnm sıkılıyor yakın zamandada evlenicez ne yapmam gerekiyor bn evlendiğimde hiç sözüm geçmicek gibi duruyor evlenince bu değişirmi bnmle aynı sıkıntıları yaşayanlar varmı evlenince bi değişme varmı?
Bi insan yedisinde neyse yetmisindede odur diye bosa dememisler, degismez bence, degisse bile daha beter olur artik esiniz ya!!! Belki bi sans,isliyorsa tabiiki nisanlinizda,arada kadinlik güclerinizi kullana bilirsiniz, nazlana bilirsiniz, nekadar basarili olursunuz bilemem, ama degisir degistiririm diye kandirmayin kendinizi!! Evleneckseniz bu sekilde kabulleneceksiniz maalesef!!
ne onunla ne onsuz durumdayım ondan vazgeçemiyorum çok sevyorum sevdiğim için hep tmm senn sözünü dinicem konumunda oldum duygularımla hareket ediyorum hep mantığımı yeniyor o olmadığı zamn dünya bitiyor bnm için kaç kere denedim ayrılmayı değişmiyor değişmez hep üzülende ben oluyorum tabi gerçekten allak bullak oldum
En kötü Erkek modeli .. Hic sevmem böyle tipleri..
Evlenincede degismez, hatta daha kötu olur..
Erkekmis yaparmis , Erkeksen erkeksin bu demek degil ki
kadindan ustundur ... ayyy hic bisey diyemiyorum Sinir oluyorum boylelerine ..
Allah yardjm etsin sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?