bana yardımcı olmanızı istiyorum..

Erkek kadin ayrimi yapiyorsa ondan sana ne hayir gelirki canim?
Sen kadinsin sunu yap bunu yapma.
Ben erkegim istedigimi yaparim.
Cok yanlis

ozaman ona katlanıcaksıın! bence degısmez hatta evlenınce daha da kotu olanlarınıda gorduk (evden cıkartmama, işe gırdırtmeme) resmen sana saygısızlık yapıyor bence.. eger bı ıınsan dıger ınsana deger verıorsa saygı duyar .. ters dustugunuz anlardada ''benım dedgım olcak'' değil ''hayatım böle olsa daha iyi olur ama genede sen bılırsn'' gibi erkek varsa gelsn cıgerımı yesın yaniii.. ınsan karssındakıne saygı gosterıcek.. nısanlınız ne yazıkki sıze saygı gostermıyor dusuncelerınıze yaptıklarınıza.. evlenınce iyi olacagını zannetmıyorum.. sıze kolay gelsn..

Sizin aranızdaki o tek sorun,bütün sorunların anası aslında.Evlenince değişir diyenlere gül geç bence.Kendini kandırma.Sonra kendini suçlamaya başlarsın.Baştan restini çekecektin.Ben anlamıyorum dünyada erkek kalmamış gibi,sanki o olmazsa yaşayamaz,ölür nefes alamaz,evde kalırsınız gibi bu saplantılı sevdalarınız için kendi kişiliğinizde ödün veriyorsunuz.Evlenince adam daha bir rahat oluyr.Nasılsa imzayı da bastı diye.Su an bir yüzüğü atmaya bakarken bunu yapan,nikahlanıp karısı olduğunda mı temkinli davranacak sanıyorsun.Ne demek ya ben ne dersem o.Sen kişiliksiz misin.Senin fikrin yok mu.

şimdi hal böyleyken evlendikten sonra dışarı çıkmaya bile izin vermeyecektir emin ol.sen bunlara katlana bilirmisin? yarın birgün annemi babamı özledim onları görmek istiyorum dediğinde bile onların yanına bile gitmeye izin vermeyecek.
ya oturup konuşmalısınız.orta yolu bulmalısınız yada ayrılmalısınız.

bir insanın huyu değişmez hatta evlendikten sonra erkekler biraz daha değişiyor daha baskıcı olmayacağını nerden biliyosun? bu adamla bir ömür geçmez çok sıkıntı yaşarsın. ben seviyorum çekerim katlanırım diyorsan sen bilirsin tabi sonuçta senin hayatın ama iyi düşün derim sonuçta bir ömrü paylaşacaksınız onunla.

Evlenince degismez, istersen yasa ve gor, sozume geleceksin, hatta daha beter olacak

Benim eski nisanlimda böyleydi. En son ya dedigimi yaparsin yada bitsin dedi. Bende madem öyle düsüncelerime saygi göstermiyosun, beni bi esya gibi görüyosun, bitsin dedim. Ama ayriliga zor alistim, hatta cogu zaman hala aklimda. Bunuda düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…