bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var.

olaya tek taraflı bakmamak lazım, eğer eşinin dedği kadar çok ve ağır konuşuyorsan yaşadıkların normal.
Tokat olayı için normal demiyorum, onun hiç bi şekilde kabul edilir yanı olamaz ama ya eşinden beklentilerini minimum seviyeye indireceksin ya da birazcıcık çenene sahip çıkacaksın.
Sinirli olduğunu bile bile inadına konuşmuşsun anlaşılan.

Evliliklerde saygı tabusunu tek başına bi bireyin yıkması mümkün değildir, anca biri tetikler öteki yerle bir eder.Yani sonuçta birlikte yıkılır bi'şeyler.
Sonra hakaretler, küfürler, tokatlar, ayrılıklar.. uzaaar gider..
Benim eşim sinirli bi adam, evlendiğimden beri bir kere delirdiğini gördüm.Baktım ki delirince kötü oluyo şimdi bi derdim olduğunda başka kanallardan saldırıyorum.
Herkesin bi zayıf yönü vardır neticede.

Eşini arama, ailesini arama, ailende aramasın.
Bana sorarsan eşine bi mail atabilirsin, konuşurken sidik yarışına girer insanlar genelde bu gibi durumlarda.Ama mail atarsan anlattıklarını daha iyi idrak etmesini sağlayabilirsin.
Beklentilerini bile farklı bir dille iletebilrsin belki.
Naçizane.:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sıkmamaya çalış canını hepimiz ara sıra yaşıyoruz tartışmaları tabi tokat işin içine girmeseydi iyiydi ancak pişman olmuş diyosun..ailesine gelince emin ol biz tartışınca onlar nedense daha bir mutlu oluyolar sanki...

öyle ama bana dediki ben seni öldürmeden babanı çağır gelsin alsın seni topla herşeyini git dedi ne yapsaydım?

babanı çağır gelsin alsın seni dedi bana.
çağırmamdaki amaç buydu
benim zavallı olmayacağımı kendi daha iyi bilir zavallı olsaydım gene onun dizinin dibinde oturmaya devam ederdim
dava açmadım haklısın ama hemen koşa koşa dava açılamıyor malesef.
bu akşam geleceklermiş eğer hatasını görmediğini görürsem boşanmayada başvurucam.

kötü olmuş ama insan kavga anında herşeyi söyler.
asla kıyaslanamaz, evlilikle sevgililik çook farklıdır ama örnekdir diye yazmak istiyorum.
ben de sevgilimle kavga ettiğimizde ben ona ya da o bana öfkeyle gözü dönmüş bi şekilde
defooooool in arabamdan, bidaha yüzünü görmek istemiyorum.
bitti bu iş. aşağılık, pislik, hayvan, hatta o...pu bile dendi. o bana bende ona çook oldu bu.
birlikte görüştüğümüz bir ev var. o evde kavga etmiştik bi kere. evden kovdu beni. çık git
defol boğarım yoksa seni. git evimden giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt dedi. yer gök inledi.
ben ne arabasından indim ne evden çıktım. ne de herhangi bir kavgada yanından ayrıldım.
oda aynı şekilde.
yani diyeceğim o ki, evet eşin büyüüük terbiyesizlik etmiş. sonuçta sen onun karısısın.
el kaldırmak ayrı ayıp, babanı çağır çek git demek ayrı ayıp.
yinede keşke ailelere yansımasaydı bu olay.
keşke bilmeselerdi..
böylesi daha kötü olmuş her iki taraf içinde ama hakkında hayırlısı diyorum.
umarım bu akşam herşey gönlünce olur. sana kendini affettirebilir.
herkesin gönlünü alır inşallah..

olaya tek taraflı bakmamak lazım, eğer eşinin dedği kadar çok ve ağır konuşuyorsan yaşadıkların normal.
Tokat olayı için normal demiyorum, onun hiç bi şekilde kabul edilir yanı olamaz ama ya eşinden beklentilerini minimum seviyeye indireceksin ya da birazcıcık çenene sahip çıkacaksın.
Sinirli olduğunu bile bile inadına konuşmuşsun anlaşılan.

Evliliklerde saygı tabusunu tek başına bi bireyin yıkması mümkün değildir, anca biri tetikler öteki yerle bir eder.Yani sonuçta birlikte yıkılır bi'şeyler.
Sonra hakaretler, küfürler, tokatlar, ayrılıklar.. uzaaar gider..
Benim eşim sinirli bi adam, evlendiğimden beri bir kere delirdiğini gördüm.Baktım ki delirince kötü oluyo şimdi bi derdim olduğunda başka kanallardan saldırıyorum.
Herkesin bi zayıf yönü vardır neticede.

Eşini arama, ailesini arama, ailende aramasın.
Bana sorarsan eşine bi mail atabilirsin, konuşurken sidik yarışına girer insanlar genelde bu gibi durumlarda.Ama mail atarsan anlattıklarını daha iyi idrak etmesini sağlayabilirsin.
Beklentilerini bile farklı bir dille iletebilrsin belki.
Naçizane.:29:

mesaj çektim ...anladıysa tabiii...bi kere tartışmıştık ondada ben mektup yazmıştım akşam daha mülayim gelmişti eve.aslında çok şey varda insan burda uzun uzun anlatamıyor.

Babanın adım atması onları havaya sokar bence
Eşin de ailesi gibi umursamaz takılıyor, madem suçlu kendisi gelmeli
Hem suçlu hem güçlüler maşallah

Beklemelisin şu an diye düşünüyorum

mesaj çektim ...anladıysa tabiii...bi kere tartışmıştık ondada ben mektup yazmıştım akşam daha mülayim gelmişti eve.aslında çok şey varda insan burda uzun uzun anlatamıyor.

senin tamamen susup kendini geri çekmen de bi fayda sağlamaz, sonuçta her ne kadar istedilerini söylemesede eşin eve dönmenle alakalı konuşmuş seninle, bu da (kısmi) bi adımdır.
Madem bu akşam ailesi gelecek, sen zaten yapacaklarını biliyorsundur.Olgun hatunsun neticede.
Mümkün olduğunca konuşmamaya bak.Hatta kendini akşama hazırla.
Bi kere konuş, tam konuş.
Hadi bakalım göriyim seni :29:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen çok doğru susmayı bilmek lazım ama karşılıklı.
eşimde şöyle bi tutum var
diyorki,
ben sinirlenince sus konuşma ben ne dersem diyim cevap verme.ya iyide bu bir olur iki olur her dakika duyduğun laflara susamazsınki konuşma hakkın doğar.
kısacası ben sus pus olucam onun sinirini zıplatmayacam o kızacak 5 dk sonra siniri geçecek falan filan
sen olsan dayanırmısın

erkeklerin %90 ı aynı canım benim eşim anında bagırır 1 dk sonra pişman olur o yuzden o an susar arkasından hatasını sindire sindire burnundan getiririm . eşin aşırı sinirliyse ve sende karşısında cevap verip bagırıyosan o adamdan tokat deil herşeyi bekle o anda .evliysen ve bu evlilik sürecekse nacizane tavsiyem sus sesin çıkmasın deil o an susu haklı sen ol sonrasındada için soguyana kadar sindirere sindire al hırsını

senin tamamen susup kendini geri çekmen de bi fayda sağlamaz, sonuçta her ne kadar istedilerini söylemesede eşin eve dönmenle alakalı konuşmuş seninle, bu da (kısmi) bi adımdır.
Madem bu akşam ailesi gelecek, sen zaten yapacaklarını biliyorsundur.Olgun hatunsun neticede.
Mümkün olduğunca konuşmamaya bak.Hatta kendini akşama hazırla.
Bi kere konuş, tam konuş.
Hadi bakalım göriyim seni :29:

aynen öyle yapıcam zaten babam konuşacak daha çok.ben ise gereken yerlerde.....

erkeklerin %90 ı aynı canım benim eşim anında bagırır 1 dk sonra pişman olur o yuzden o an susar arkasından hatasını sindire sindire burnundan getiririm . eşin aşırı sinirliyse ve sende karşısında cevap verip bagırıyosan o adamdan tokat deil herşeyi bekle o anda .evliysen ve bu evlilik sürecekse nacizane tavsiyem sus sesin çıkmasın deil o an susu haklı sen ol sonrasındada için soguyana kadar sindirere sindire al hırsını

tamam ben bunu yaparım ama kafamdaki en önemli şey şu bunun yanıtını arıyacam bu akşam.
ben senin sınırlarını aşmayacam ama olaki tartıştık çünkü her evde olur bu peki sen o zamandamı bana el kaldıracaksın bunu sorucam kesinliklede
ikna olabileceğim bir cevap olmalı.ben gerçekten çok yıkıldım bildiğin gibi değil
hani iter kolumu sıkar falan bunları sindiririm ama bu yaptığı acizlikti.

tamam ben bunu yaparım ama kafamdaki en önemli şey şu bunun yanıtını arıyacam bu akşam.
ben senin sınırlarını aşmayacam ama olaki tartıştık çünkü her evde olur bu peki sen o zamandamı bana el kaldıracaksın bunu sorucam kesinliklede
ikna olabileceğim bir cevap olmalı.ben gerçekten çok yıkıldım bildiğin gibi değil
hani iter kolumu sıkar falan bunları sindiririm ama bu yaptığı acizlikti.

tabiki soracaksın bunun hesabını o tokat olayı sen ne yaparsan yap haketmediğin ve seni haklı çıkaran en büyük delilin elindeki .Rabbim yar ve yardımcın olsun bi yandanda eşin dersini almıştır karşılıklı saygı ve sevgiyle bundan sonra mutlu olursun inşallah

yardımcı olan akıl veren bütün arkadaşlara tşk
akşam oturup konuşuldu eşim baya pişman ve çok bitik durumda.
ben ise eve döndüm.sonucu bildirmek istedim.allah herkeze ağız tadı versin.
evliler beni çoook iyi anlar....

Back
X