- 28 Mart 2012
- 837
- 714
- 123
olaya tek taraflı bakmamak lazım, eğer eşinin dedği kadar çok ve ağır konuşuyorsan yaşadıkların normal.
Tokat olayı için normal demiyorum, onun hiç bi şekilde kabul edilir yanı olamaz ama ya eşinden beklentilerini minimum seviyeye indireceksin ya da birazcıcık çenene sahip çıkacaksın.
Sinirli olduğunu bile bile inadına konuşmuşsun anlaşılan.
Evliliklerde saygı tabusunu tek başına bi bireyin yıkması mümkün değildir, anca biri tetikler öteki yerle bir eder.Yani sonuçta birlikte yıkılır bi'şeyler.
Sonra hakaretler, küfürler, tokatlar, ayrılıklar.. uzaaar gider..
Benim eşim sinirli bi adam, evlendiğimden beri bir kere delirdiğini gördüm.Baktım ki delirince kötü oluyo şimdi bi derdim olduğunda başka kanallardan saldırıyorum.
Herkesin bi zayıf yönü vardır neticede.
Eşini arama, ailesini arama, ailende aramasın.
Bana sorarsan eşine bi mail atabilirsin, konuşurken sidik yarışına girer insanlar genelde bu gibi durumlarda.Ama mail atarsan anlattıklarını daha iyi idrak etmesini sağlayabilirsin.
Beklentilerini bile farklı bir dille iletebilrsin belki.
Naçizane.
Tokat olayı için normal demiyorum, onun hiç bi şekilde kabul edilir yanı olamaz ama ya eşinden beklentilerini minimum seviyeye indireceksin ya da birazcıcık çenene sahip çıkacaksın.
Sinirli olduğunu bile bile inadına konuşmuşsun anlaşılan.
Evliliklerde saygı tabusunu tek başına bi bireyin yıkması mümkün değildir, anca biri tetikler öteki yerle bir eder.Yani sonuçta birlikte yıkılır bi'şeyler.
Sonra hakaretler, küfürler, tokatlar, ayrılıklar.. uzaaar gider..
Benim eşim sinirli bi adam, evlendiğimden beri bir kere delirdiğini gördüm.Baktım ki delirince kötü oluyo şimdi bi derdim olduğunda başka kanallardan saldırıyorum.
Herkesin bi zayıf yönü vardır neticede.
Eşini arama, ailesini arama, ailende aramasın.
Bana sorarsan eşine bi mail atabilirsin, konuşurken sidik yarışına girer insanlar genelde bu gibi durumlarda.Ama mail atarsan anlattıklarını daha iyi idrak etmesini sağlayabilirsin.
Beklentilerini bile farklı bir dille iletebilrsin belki.
Naçizane.

Son düzenleyen: Moderatör: