bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba kızlar fikir almak için sizlerleyim elesturi ve yorumlar iniz için burdayım ama ağır eleştiri yapmayın.altı aydır biriyle birlikteyim. Evli olduğunu kardeşinin instagram fotoğraflarında eşini gördüğümde öğrendim .aylar sonra .eşi yle aynı hanede değiller eşi 9 aydır kendi ailesinin yanında .mayıs ayında dava için evraklarını hazırlayıp sundu .aile.mahkemesine hayatımdaki kişi .tebligat neden karşı tarafa ulaşmadı diye aile.mahkemesine sorduk ki .babası avukattaki vekaleti ile davayı geri cektirmis. Şimdi yeniden dava açacak ama ailemle konuşup kavga kıyamette olsa yeniden deneyeceğim dedi. Ben çok yoruldum beklemekten her gu kavga ediyoruz .ayrılmalı miyim ve çok da seviyorum başta ayrılmalı idim yok denedik bi şekilde yine barışıyor uz

bence ayrılmalısınız adam boşanmamış bile kağıt üzerinde de olsa evli biriyle ne işiniz var. evli olduğunu bile sizden saklamış birine ilerisi için nasıl güveneceksiniz o adamdan herşey beklenir

Sizden evli olduğunu gizlemiş, daha neyi gizleyecek? Ayrılmalısınız elbette

Kağıt üstünde bile olsa evli bir adamla görüşemezdim.

şimdi öncelikle yazdıklarınızdan davayı sevgilinizin açtığı anlaşılıyor
eğer öyleyse davalı olan karşı taraf davayı geri falan çekemez, o konuda bir yanlış var
davayı açan kişi davasından feragat edebilir

mahkemesine sorduk ki .babası avukattaki vekaleti ile davayı geri cektirmis.

şurayı biraz açar mısınız? davayı açan hari.ç kim davayı geri çektirebilir ki? bana pek mümkün gelmedi.

bir de çok seviyorsanız eğer boşanana kadar irtibatı kesin. kendisi de göze alıyorsa bekler zaten.

yazı işlerinden geçmiş olan mühürlü evrakları kendim gördüm.babasının avukatına dava dilekçesini yazdırmıştı.ailesine boşanma davasını açaçğını söylememişti.
avukat babasını arayıp haber vermiş sözde hiç bilmiyorum.biz duruşma günü beklerken bi baktık dava yok.avukat babayı arayıp habe rvermiş .nufuzlu tanınan insanlar dosyayı işleme koydurmamış çekmişler.babası ile tartıştılar.yeniden başa döndük benim mecalim gücüm kalmadı o kadar üzülüyorum ki .çok seviyorum

Güzelim,bir de sevgilinin babası davayı geri çekmiş diyor,olabilir mi böyle bir durum?
Sen işin uzmanı olarak el atsan da açıklasan...

Başta evli olduğunu gizlemiş, insatgram fotoğraflarından öğrenmişsin , daha ne gibi bi sebep arıyosun ayrılmak için? Kendini bu kadar yıpratacağına o instagram fotolarını ilk gördüğünde ayrılmalıydın

yahu nüfuzlu kişiler açılan davayı nasıl geri çektirsin
açılmış, işleme konmuş bir dava ise ancak davayı açan kişi yahut davayı açan kişinin avukatı davadan feragat edebilir
ben hiçbir şey anlamadım sizin bu olaydan
Güzelim,bir de sevgilinin babası davayı geri çekmiş diyor,olabilir mi böyle bir durum?
Sen işin uzmanı olarak el atsan da açıklasan...
lalişim babası tabi ki geri çekemez
ancak davayı açan kişi ya da davayı açan kişinin avukatı davadan feragat edebilir

Mersi tatlışım...

İnsan kendine bu kötülüğü nasıl yapar yahu?
Böyle bir adama nasıl güvenip evleneceksiniz?
Yarın öbür gün sizi de birilerinden gizleyip başka ilişkilere yelken açacak o zaman ne yapacaksınız?
Adam evli olduğunu söylememiş her şeyi yalan üzerine kurmuş.
Siz hala devam etme peşindesiniz, şaka gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…