• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun. Nasıl davranmam gerekiyor ? :(

Ben elimden alacak o o amaçla yaklaşıyor gibisinden bir cümle kullanmadım bu 1, konunun asıl sebebi benim kıskançlığım ve ilgi göremediği için her şeyi kıskanmam bu 2, lütfen yorum yaparken insanların dertlerine çözüm olarak yaklaşabilmeyi amaçlayın, daha fazla sinirlerini bozmayı değil bu 3.
O zamn kocasından ayrilmis diye belirtmene ne gerek var bu 1, sevgilin sana yeterlik ilgiyi göstermedikce onu kıskanmak bence saçmalık demk ki sana pek değer vermiyor bu 2, buraya konu açtığınıza göre eleştiriye de açık olmanizda fayda var bu da 3

Merhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen:KK43:
cevap 1 : haksızsın
cevap 2 :kavga etmeyerek davranışlarını düzeltebilirsin.
cevap 3 : hayır kıskanılacak bir şey değil (not: eğerki sevgilinin sülalesi ful akraba evliliği yapan bir ekip değillerse)

Kuzen kiskanilmaz o kardes gibi birseydir bu biraz abarti ama sevgilinizin ilgisizligi benim aklima sunu getirdi simdi boyleyse evlendikten sonra ohooooo cok uzuleceksiniz demekki iyi dusunup karar vermelisiniz

Sizi ihmal etmesi ayrı bir konu ama kuzeninin özellikle kadın olduğunu belirtmeniz ve buna sinirlenmeniz garip. Kuzen kardeştir. He bana değil ona vakit ayırıyor derseniz ayrı ama kuzeni kıskanıyorsanız sevgiliniz sizden bunalmış olabilir. Bu kadar kıskançlık iyi değil.

Olmaz dahil oldum bir kere.
Yine diyorum adam akıllıysa arkasına bakmadan kaçar, yoksa çekeceği var zavallının.
Tanımadığınız kişilere karşı hep acimasiz misiniz böyle? Kadin "herkese ayıracak vakti var bana neden ilgi gostermiyor" demeye çalışıyor. Bırakıp kacilacak kurtulunması gereken bir kişi var ama bu konu sahibi değil. Burda yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek bir şey yazıldı diye bu kadar agir ithamlarda bulunmak sizin ego tatmini yaptığınızı gösteriyor.

Tanımadığınız kişilere karşı hep acimasiz misiniz böyle? Kadin "herkese ayıracak vakti var bana neden ilgi gostermiyor" demeye çalışıyor. Bırakıp kacilacak kurtulunması gereken bir kişi var ama bu konu sahibi değil. Burda yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecek bir şey yazıldı diye bu kadar agir ithamlarda bulunmak sizin ego tatmini yaptığınızı gösteriyor.
Evet.

Çok teşekkür ediyorum sizi söylemem gereken tam olarak buydu. Yanlış anlaşıldığımı açıklamama rağmen böyle bir tepki aldım. Beni anlayabilen biri çıktı çok şükür :(

Olay evliliğe zor gider zaten seven insan görmek ister zaman yaratır
Uzun iliskilerde goruyorum ben hep bunu 5 yoldir sevgiliyiz ama arkadaslariyla daha cok zaman geciriyor yada yeni sevgiliyiz benle ilgilenmiyorda var bir adam ilgilenmiyorsa sevmiyordur bence aliskanliktir o elimin altinda dursunculuktur ( dursunculuk neyse :KK48:)

Uzun iliskilerde goruyorum ben hep bunu 5 yoldir sevgiliyiz ama arkadaslariyla daha cok zaman geciriyor yada yeni sevgiliyiz benle ilgilenmiyorda var bir adam ilgilenmiyorsa sevmiyordur bence aliskanliktir o elimin altinda dursunculuktur ( dursunculuk neyse :KK48:)

Dursunculuk :KK9: :KK48:

İlişki uzun sürüyorsa bu sağlıklı giden bir ilişki anlamına gelmiyor zaten. Çünkü evlenmeden önce herşey tüketiliyor evlendikten sonra yaşanacak güzel özel anlar kalmıyor. Bu anlar sevgili olma sürecinde harcanıyor. Bunun sonrası alışkanlık bıkkınlık sıkılmışlık olarak devam ediyor. Severek evlenenlerin çabuk ayrılma sebeplerinden biri de bu zaten. Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Canım ne alakası var ? Arkadaslariyla yemek yerkende aynı şekilde kıskançlık duyduğunu hiç sanmıyorum. Ilgisizlige bende tahammül edemem. Ama kuzeni kıskanmak farklı bi boyut. Benim esimde bir iki defa arkadaşlarıyla buluşup beni tamamen unutmuştu. Aynısını ertesi gün bende ona yaptım. Bi daha cesaret edemedi. Sende bi denesen ? Evde otursan bile mesaj atma,ararsa açma. Baktın düzelmiyor ayrılırsın. Gerçekten seviyorsa özlemesi ve akillanmasi lazım çünkü.
Canım aslında benim derdim kıskançlık değil ilgi görememek. Biz beraber birikim yapıyoruz daha kısa bir sürede evlenebilmek adına ki bu şartlarda şu an evlenme teklifi alsam cevap veremem. Beraber birikim yaptığımız için ihtiyacımız olmayan ve fuzuli şeylere para harcamamaya çalışıyoruz. Ben böyle bir şey istesem fuzuli olur kendi isteyince her akşam dışarı da çıkıyor geziyor

Back
X