• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yardımcı olun. Nasıl davranmam gerekiyor ? :(

Yerinizde olsam takıldığım nokta düzeniyle yemeğe gitmesi değil herkese vakit ayırıp bana ayirmamasi olurdu.

Aynı şekilde bi ilişki yaşadım, malesef gördüm ki sorun ilişkimizdeymiş. Benden sonrakine gayet güzel vakit ayrılıyordu çünkü. Yol yakınken ayrıl derim.

Ben kuzen kiskanilmaz olayina soyle bakiyorum. Sulalerinde akraba evliligi varsa kiskanilir. Ama kardes gibi buyudulerse kiskanilmaz.

Konu sahibi allah askina sen de nikahli degilsin bisey degilsin alt tarafı sevgilisiniz bu kadar sorunlu iliskileri evlilige tasimayin. Bu olmamis sıradakine gec.

Kuzen dediğiniz kardestir. Ilgisizligine diyecek sözüm yok ama bi zahmet kuzeninide kıskanmayın. Bu anormal hatta hastalikli bi düşünce bence.
Kardeş ayağı. ...ayağı olur genelde

Kuzene nikah düşer ne kardeşinden bahsediyorsunuz

Kiskanmakta çok haklısın papatyalarsenkokuyor papatyalarsenkokuyor

Canım aslında benim derdim kıskançlık değil ilgi görememek. Biz beraber birikim yapıyoruz daha kısa bir sürede evlenebilmek adına ki bu şartlarda şu an evlenme teklifi alsam cevap veremem. Beraber birikim yaptığımız için ihtiyacımız olmayan ve fuzuli şeylere para harcamamaya çalışıyoruz. Ben böyle bir şey istesem fuzuli olur kendi isteyince her akşam dışarı da çıkıyor geziyor

Bakın hata yapıyorsunuz. Ona niye bu rahatlığı veriyorsunuz.
Yaşadık, gördük...Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok ki
Beraber niye yapıyorsunuz birikimi. Bekar insansın yap kendi birikimini
Erkeklere düşünceli kadın, fedakar kadın izlenimini vermeyin.
Yazacak çok şey varda.. neyse:işsiz:

Bakın hata yapıyorsunuz. Ona niye bu rahatlığı veriyorsunuz.
Yaşadık, gördük...Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok ki
Beraber niye yapıyorsunuz birikimi. Bekar insansın yap kendi birikimini
Erkeklere düşünceli kadın, fedakar kadın izlenimini vermeyin.
Yazacak çok şey varda.. neyse:işsiz:

Valla ne kadar haklisiniz erkeklere fedakar kadinin yarandigi nerede gorulmus...

Ee kuzeni.ister kadib ister erkek olsun ne fark eder ki.yaninda baska kadin gormeye tahammul edememek sıkıntı.
Size istediginiz ilgi alakayi abartarak gosteren birini istiyorsunuz sevgiliniz yapmiyorsa aradiginiz kisi o degil belki de.
Ayrica sevgiliniz kuzeni arkadaslari vs sosyal cevresiyle vakit gecirebiliyor sizde yaparsaniz daha guzel olur.bagimli iliskiler zararli

Kuzeninden bile kıskanmak çok abartı geliyo takıntı gibi. Sizi ihmak edip sürekli başkalarıyla birşeyler paylaşıyosa bırakın onlarla paylaşmaya devam etsin sizde önünüze bakın

Hiç kuzeni kardeşidir falan demeyin kuzeniylede evlenebilir insan, nikah düşüyor sonuçta. Gelelim konuya, yerden göğe kadar haklısın. Tabiiki o kadının niyeti kötüdür diyemeyiz nasıl bir insan bilemeyiz şöyle dünyanın en iyi insanı olsa bile her şeyin bir yakışıpı vardır hep bunu derim. Geçende sevgilimle buna benzer bir konuda tartışmıştık 4 kişi yemeğe gideceklerdi ikisi evli çitf (sevgilimin kuzeni ve eşi), diğeri ise çift olan kızın arkadaşıydı bekardı. Ne işi var şimdi o yemekte sevgilimin. Sonuç olarak anlattım gitmesinin uygun olmadığını istemediğimi.. o da gitmedik zaten işleri çıktı dedi. Çok istiyorsa ben yaparım ona yesin insanlar çok iyi olabilir şöyle her şeyin bir yakışığı vardır. Aynısını ben yapsaydım ister miydin diye sorduğumda asla demişti... sevgiline taviz vermişsin ayrılmanın eşiğinede gelsen geri barışacağını biliyor... dişini göstermelisin her şeyin bir yakışığı var demelisin baktın anlamıyor sende aynısını ona yap gerekirse ayrıl burnu sürtsün

Bu arada birlikte birikim yapiyormussunuz.
Simdi okudum.
Yanlis yapiyorsun canim.
Kocan degil birsey degil.
Simdiden bu kadar fedakarlik iyi degil.
Baksana cani isteyince disarsa adam.
Bu iliski olmamis bence

Merhaba uzun zamandır sevgilimle aramızda olan sorunları burayla paylaşıp sizlerden yardım istiyorum.
Bu zamana kadar kim yardım ettiyse çok ama çok teşekkür ederim.
Benim sorunum sevgilimin her şeyi yapması ama iş bana gelince benim yapamamam.
Bana vakit ayırmıyor. Her akşam işten gelip arkadaşlarıyla çıkıyor. Onların yanında da yazmıyor. Ayrılma eşiğine geliyorum o zaman aklı başına geliyor sonrası yine aynı yine hüsran.
Az önce mesaj attı kuzeniyle yemeğe gidecekmiş (kadın). Eşinden yeni ayrıldı.
Ben bu gibi durumlardan nefret ediyorum, bana vakit ayırmıyor ama istediği herkese vakit ayırıyor.
Üstelik yanında başka bir kadın görmeye kesinlikle tahammülüm yok. Beraber yemek yeme fikirleri beni çıldırtıyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şu an sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.
Lütfen bana yardım edin kızlar,
Ben haklı mıyım haksız mıyım nasıl davranmam gerekiyor bu konu kıskanılacak bir konu mu lütfen:KK43:
Merhaba
Akraba ilişkisi çokda öndmli bir durum haline getirmemeli ne kadar üzerine düşersen o kadar yapar umursamıyormuş gibi sorgulama dan devam etmelsin mutlaka dikkatini çekmiş olursun kesinlikle bunu dene sen arayıp sormak yerine on dan bekle buluşmayı da ondan bekle sen den gitmesin yavaş yavaş değişecekdir bu her zaman işe yarar ama kıskandığını belli edersen daha fazlasını yapar ..

Back
X