- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi gulen_yuzumsun
-
Merhaba :) Aslında bu yorumu gördüğüm iyi oldu bende tam karar vermiş değildim açıkcası renk konusunda...Cünkü söyle bır sey var nereye gitsem yenı gelın evlerı olsun dıger evler olsun hep siyah beyaz gümüş veya kahve krem...bs gibi renkler vardı aklımda olan tek renk ise uzun zamandır kahve krem veya kahve beyazdı fakat sonra siyah beyazlar cok moda oldu kafam karıstı siyah beyaz gümüş yapacaktım dedim ki bu kezde içimiz kararmasın tamam çok asil duruyor ama biraz ferah dursun hemde canlı olsun dedim bu renklere baktım en son olarak bunlarda karar kıldım hala aklım karısık ama artık halletmem gerekıyor zaman cok az oldugu ıcın :S
sadece renkle ilgili bende de biraz sıkıntı oldu.. yani çok ''kız'' işi gibi. biraz çiğ duracak gibi yani o kadar beyaz ve pembe.. nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama hani erkek odaları mavi, kız odaları pembe olur ya onun gibi.. yani bence bembe yerine yağ yeşilini ve koyu renkleri kombinleyebilirsin. sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. ya da böyle nerdeyse siyaha yakın bir mor var ya onunla da kombinleyebilrisin..
bak başka örnekler koyayım sana belki beğenirsin
Eki Görüntüle 388827 Eki Görüntüle 388828 Eki Görüntüle 388829
eşin ne diyor o da önemli.. yani ne hissedecek anlamında yoksa karar vermesinler zaten
aqualiliy nin sözlerine katılıyorum bu takım artık herkeste var hatta daha biraz önce bugün bir başlık açılmış baktım yine aynı...ben bu anlık moda şeyleri pek tercih etmezdim yerinde olsam bloglarda falan bak araştır önce tarzını belirle avangard mı seviyorsun klasik mi senin seçtiğin mobilyaların beyaz olmaları çok hoş ama avangard mobilya ve koltuk alan kaç tanıdığım varsa 2 yıl sonra sıkıldılar bi kere sıkıldığında üzerinde çok fazla değişiklik yapamıyorsun yine aynı tarz perde yastık halı almalısın mesela bence iyi düşün tam karar vermeden alel acele dügün telaşıyla alıp pişman olma ille evlenirken eve herşeyi doldurcan diye de bişey yok azar azar içine sine sine evinde yerleşik hallerini görerek al sonuçta herzaman değiştirilecek şeyler değil bunlar ..klasikten hoşlanıyosan mesela bu modellere de bakabilirsin mesela bunlar avangard koltuklarla da çok güzel olur sıkıldığın zaman da ilerde ahşap olanlarını ister boyatırsı isten cauntry tarza dönüştürürsün uygun eşyalarla senin beğendiklerin kaplama mobilya çizildimi bozuldumu sıkıldın mı boyanmaz al at yenisini al yani...bunları da düşün derim zaten senin seçtiklerinin de fiyatları pek ucuz değil bari verdiğin paraya değsin ben aptallık ettim yemek odamı klasik ahşap beyaz almadığıma çok pişmanım mesela...hatta ankarada sitelerde ham mobilyalar satılıyo onlar çok daha uygundu alıp lake beyaz boyatabilirdim ahh ah...
Klasik Yemek Odas - Ali Gler Mobilya - Klasik Mobilya - Modern Mobilya - Avangarde Mobilya
Bence de bunlar daha iyi.. senin gösterdiklerin yukarıda da bir arkadaşın dediği gibi çok fazla.. bunlara daha kaliteli görünüo bence de..
ve ben de tek renk halı diyorum bu arada.. ama mümkünse eğer pembe alacaksan ya da o tonlarda, kullanıdğın renkleri katma içine.. tabii sen dahah iyi bilrisin ama bi düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?