Bana yardimci olurmusunuz kizlar

Netice Kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
8
1
1
44
Bir yillik evliyim ikinci evliligim cocugum var ilk evliligimden on yasinda esim herseyi kabullenmisti basta ayni eve girinci ilk hafta patladi olay yapamicam bitsin dedi cocugumu kaldiramadi aile soylemedim fakat bitiremedim seviyodum esimi cozum bulmaya calistim...cocugum annemlerde okula gitmeye devam etti bir yil tokezleyerek devam etti simdi dunya tatlisi bi kizim var esim oglumu hic gormek istemiyo simdi sen istedigin kadar gorus ama bu eve bir gun girebilir diyor yada ayriliriz diyor ve ben daha yirmi gunluk kizimla evdeyim oglum annemde moralim cok bozuk duzelmeye calisiyorum ama bu kisitlama cok zoruma gidiyor ailem biliyo bu durumu ama benim hislerimi kimse anlamiyor

Gerçekten zor bir durum. Bence siz eşinizden çocuk yapmakta acele etmişsiniz biraz Çünki oğlunuzu ta başından kaldırmadı diyorsunuz. Adam yalnış yapıyor oğlunuzu sizden ayırmamalı, ve sizi onunla tehdit etmemeli. Sonuçta siz annesinin oğlunuzla görüşmeniz en doğal hakkınız. Çocuk gelip tabikide sizinle kalmak isteyecek ona kalma nasıl diyeceksiniz? Empati kurmak gerekirse adamı da anlıyorum, başkasının çocuğu ile bir evde yaşamak gerçekten çok zor bunu yaşayan bilir çünki gün olur insan kendi çocuğunu zor kaldırıyor. Ama o da baştan biliyordu, madem öyleydi çocuksuz biriyle evlenseydi. Aileniz de destek olmuyor anladığım kadarıyla. Bence ikinci kes evliliklerde eş seçerken daha dikkatli olmak gerekiyor siz sanki yanılmışsınız gibi geliyor bana, ayrılsanız bu sefer de yeni doğan bebeğe yazık olur, hem iki kocadan iki çocukla nereye sığarsınız, bilemedim vallah. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…