- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
öncelikle söylüyorum lütfen konum hemen tasınmasın cünkü bu gündüz gece krem isindne pek anlamıyorum cevremde öyle cilt bakımından anlayan biride yok sizden acil tavsiye istiyorum
simdi ben normalde yüzüme pek krem sürmem binde bir gecen kardesim dedi abla yüzün cok kuru bi krem al en azındna gündüz nemlendirici bisey olsun dedi
bu arada ciltimde vücudum da cok hassas
neyse gratis temi ne indirim vardı diadermin kredm su bazlı hassa ciltler icin gündüz kremiydi iste indirime girmis 44 ten 24 e aldık serisini tam hatırlamıyorum ama takip eden bilir diye yazdım fiyatını
neyse ben sürüyorum mesela dustan sonra falan krem yüzümde kusma yapıyo resmen su icinde kalıyorum yüzüm kabul etmiyo gibi bisey ki bi kac kere acaba cokmu sürüyorum diye az sürdüm yine aynısı oldu
hani yazın dusa girersinde cıkında 5 dakka icinde terlersin aynı onun gibi
simdi bana kalitesi iyi cok cok hassa citler icin bi krem önerirmisiniz artk denile yanıla dogruyu bulucam
ayrıca eczaneler nasıldır yani ordan baksam daha iyi midir acaba
kiehls cok iyi dediler ama nette baktım kullanan varmı bu markayı
simdi ben normalde yüzüme pek krem sürmem binde bir gecen kardesim dedi abla yüzün cok kuru bi krem al en azındna gündüz nemlendirici bisey olsun dedi
bu arada ciltimde vücudum da cok hassas
neyse gratis temi ne indirim vardı diadermin kredm su bazlı hassa ciltler icin gündüz kremiydi iste indirime girmis 44 ten 24 e aldık serisini tam hatırlamıyorum ama takip eden bilir diye yazdım fiyatını
neyse ben sürüyorum mesela dustan sonra falan krem yüzümde kusma yapıyo resmen su icinde kalıyorum yüzüm kabul etmiyo gibi bisey ki bi kac kere acaba cokmu sürüyorum diye az sürdüm yine aynısı oldu
hani yazın dusa girersinde cıkında 5 dakka icinde terlersin aynı onun gibi
simdi bana kalitesi iyi cok cok hassa citler icin bi krem önerirmisiniz artk denile yanıla dogruyu bulucam
ayrıca eczaneler nasıldır yani ordan baksam daha iyi midir acaba
kiehls cok iyi dediler ama nette baktım kullanan varmı bu markayı
Son düzenleme: