Bana yeni bir BEN lazım. .

Oo o zaman senin de dikkat etmen lazim, ben de yeni burun ameliyati gecirdim o yuzden spor suan gundemde yok:KK43:

Ilik suyu unutmustum bak iyi hatirlattin, simdiden ise yaramaya basladi gordun mu:KK76:
Oo geçmiş olsun.acil şifalar. Evet daha ilk günden motivasyon basladi:-)süper :KK31:
Sende aklına geleni yaz gece 4 te bile olsa yaz yani))

Haha evet kendimi bir model kadar zayıflamış hayal ediyorum.sonra acaba nasıl kıyafetler alsam vs diye düşünürken uyku kaçıyor:-)
Hayal gücüm çok kuvvetli irademin aksine:kahve:
:KK48:
Oyle deme olumlu mesajlar veriyoruz beynimize, irademiz de hayal gucumuz kadar guclu ve biz zayifliyoruz:rapci:

Merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi yenilemek istiyorum.Her anlamda..
Öncelikle fiziksel görünüşüm değişmek zorunda çünkü son zamanlarda çok kilo aldim:işsiz:Kilo alma nedenim (herkesin bir bahanesi vardir)sanırım depresyon.Bu yüzden psikolojimi de yenilemem lazım. Spora başlamayı,sigara zıkkımını bırakmayı ve pozitif düşünceyi geliştirmem lazım. Peki bütün bunları yapabilmek için ne lazım?Motivasyon ve irade!!Kaybettim lanet olsun..gören bilen varsa yerini bana getirsin ödül verecegim:eğlence:Bir kısır döngünün içindeyim. Stres ve üzüntü yüzünden kilo aldım kilo aldıkça strese girdim. Bir ara sigarayı bir sene kadar bırakmayı başarmış ve karşılığında temiz ciğerler ile birlikte 10 kilo kadar almayı becermistim.sonra kilo kaldı sigaraya yeniden başlandı ve daha çok kilo alındı. .
Kendimi hiccc sevmiyorum.Görüntümu de bu iradesiz halimi de..
Yazıklar olsun diyorum kendime.. kendime ettiğim küfürleri yazmıyorum hoş olmaz..tahmin edin artık. İki evlada sahip bir annenin çocuklarının geleceği açısından ilerde onları annesiz bırakmamak için sağlığına dikkat etmesi gerekmezmi?Ahhh benim değişmem lazım. Eski güçlü ve mutlu kadını yeniden canlandirmam lazım.
Benimle aynı durumda olan kimler var ve neler yapıyorsunuz?
Fikirlerinize ihtiyacım var..okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Canım meselenin stres ve depresyon tarafı için bir uzman desteği aldın mı?

Ben 15 yıl içtiğim sigarayı bıraktım 4 yıl falan oldu ama kolay olmadı. Sen de 1 yıl bırakmışsın benden daha iyi bilirsin. Bir de depresyona yatkınlık ya da depresyon geçmişi varsa sigarayı bırakmak da tetikliyor depresyonu iyice yüzeye çıkarıyor. Ben iyi bir dönemde olduğum halde çok sallandım.

Bu yüzden bence her şeyi sırasıyla yap.

Önce psikolojinden başla. Kilo verirsem düzelirim diye düşünmek yerine, stresimden kurtulur daha mutlu olursam kilo da veririm sigarayı da bırakırım gibi düşün. Gerçekten de bu gerçek. Çünkü vücutta stres hormonları tabiri caizse cirit atarken o kilo verilmiyor. Spor yapsan bile endorfin salgılanmaz stres yüzünden. Ama sporu sağlığın ve iyi hissetmek için yaparsan yan etkisi kilo vermek olur. Yani öncelikle merkeze sağlıklı ve zinde olmayı koy bence. Kilo kaybı ardından muhakkak gelir...

Kendini rahatlatmanın, o stres hormonlarının etkisini azaltmanın yollarını bulmaya çalışmalısın. Mesela ben yogadan çok çok fayda sağladım, kilo da verdirir, sıkılaştırır, endorfin salgılatır. Antidepresandır adeta, ama kilo aldırmayan cinsinden :KK66: Hem sıkılaşır ve esnersin, esnedikçe de daha iyi hissedersin. Zaten ondan sonra o elindeki sigara sana batar, zararlı aburcuburlara elin gitmez, yoga insanın üzerine öyle haller getiriyor, spordan daha çok insan bedenine ve sağlığına özen gösteriyor sanki yogada. Bir de inan bana "Tınnn" moduna geçiyorsun, çok rahatlatıyor insanı. En son sigarayı da azaltarak bir gün nihai kararı verirsin.Yakınında yoga için bir merkez vardır muhakkak, imkanın olursa ne güzel olur...

Ama kronik stres varsa, sürekli maruz kaldığın durumlar varsa psikiyatristle başlasan değişime daha iyi olur sanki.

Yorumları daha okumadım, umarım tekrar olmamıştır yazdıklarım. Konunu okudukça belki ilave de yaparım :KK66:

Tamam demem öyle demem:-)
Yarın başlıyor ve bir süre sonra buraya biz artık zayıf ve sağlıklıyız diye yazıyoruz.o
Pilavı yiyenin kaşığı kırılsın:-):KK73:
:eğlence:Kirilsin valla
Benim kafa guzellesmeye basladi:deli: hadi ben yatar:dondurma:

Sabah erken kalkmali ki ogun duzenimiz sasmasin di mi ama:KK76:

Merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi yenilemek istiyorum.Her anlamda..
Öncelikle fiziksel görünüşüm değişmek zorunda çünkü son zamanlarda çok kilo aldim:işsiz:Kilo alma nedenim (herkesin bir bahanesi vardir)sanırım depresyon.Bu yüzden psikolojimi de yenilemem lazım. Spora başlamayı,sigara zıkkımını bırakmayı ve pozitif düşünceyi geliştirmem lazım. Peki bütün bunları yapabilmek için ne lazım?Motivasyon ve irade!!Kaybettim lanet olsun..gören bilen varsa yerini bana getirsin ödül verecegim:eğlence:Bir kısır döngünün içindeyim. Stres ve üzüntü yüzünden kilo aldım kilo aldıkça strese girdim. Bir ara sigarayı bir sene kadar bırakmayı başarmış ve karşılığında temiz ciğerler ile birlikte 10 kilo kadar almayı becermistim.sonra kilo kaldı sigaraya yeniden başlandı ve daha çok kilo alındı. .
Kendimi hiccc sevmiyorum.Görüntümu de bu iradesiz halimi de..
Yazıklar olsun diyorum kendime.. kendime ettiğim küfürleri yazmıyorum hoş olmaz..tahmin edin artık. İki evlada sahip bir annenin çocuklarının geleceği açısından ilerde onları annesiz bırakmamak için sağlığına dikkat etmesi gerekmezmi?Ahhh benim değişmem lazım. Eski güçlü ve mutlu kadını yeniden canlandirmam lazım.
Benimle aynı durumda olan kimler var ve neler yapıyorsunuz?
Fikirlerinize ihtiyacım var..okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Öncelikle sorunlarimin ve hatalarimin farkindayim ama yapmiyorum diye sizlanmayi birakmalisin, sikayet etmek yerine harekete gecmelisin, yarim kalacak dahi olsa planlar yap uygulamaya calis, genelde insanlar sorunlarina cozum arayip o cozumu uygulamak yerine sikayet edip sorunlarini daha da vahim hale getiriyor, o kadar cozum bulma ve uygulamaya adapte olun ki sizlanmaya vaktiniz olmasin, gercekten istiyorsaniz degismeyi neden olmuyor demek yerine, denedim oldu veya olmadi demeniz gerekir, yapabilir miyim, daha once denedim yarim biraktim, beceremiyorum vs, kendi kendini dibe cekmek yerine motive edin, hayatinizda basarilar, gune sabahin ilk saatlerinde baslamanizi oneririm, motivasyonunuzu daha da artiracaktir,

Canım meselenin stres ve depresyon tarafı için bir uzman desteği aldın mı?

Ben 15 yıl içtiğim sigarayı bıraktım 4 yıl falan oldu ama kolay olmadı. Sen de 1 yıl bırakmışsın benden daha iyi bilirsin. Bir de depresyona yatkınlık ya da depresyon geçmişi varsa sigarayı bırakmak da tetikliyor depresyonu iyice yüzeye çıkarıyor. Ben iyi bir dönemde olduğum halde çok sallandım.

Bu yüzden bence her şeyi sırasıyla yap.

Önce psikolojinden başla. Kilo verirsem düzelirim diye düşünmek yerine, stresimden kurtulur daha mutlu olursam kilo da veririm sigarayı da bırakırım gibi düşün. Gerçekten de bu gerçek. Çünkü vücutta stres hormonları tabiri caizse cirit atarken o kilo verilmiyor. Spor yapsan bile endorfin salgılanmaz stres yüzünden. Ama sporu sağlığın ve iyi hissetmek için yaparsan yan etkisi kilo vermek olur. Yani öncelikle merkeze sağlıklı ve zinde olmayı koy bence. Kilo kaybı ardından muhakkak gelir...

Kendini rahatlatmanın, o stres hormonlarının etkisini azaltmanın yollarını bulmaya çalışmalısın. Mesela ben yogadan çok çok fayda sağladım, kilo da verdirir, sıkılaştırır, endorfin salgılatır. Antidepresandır adeta, ama kilo aldırmayan cinsinden :KK66: Hem sıkılaşır ve esnersin, esnedikçe de daha iyi hissedersin. Zaten ondan sonra o elindeki sigara sana batar, zararlı aburcuburlara elin gitmez, yoga insanın üzerine öyle haller getiriyor, spordan daha çok insan bedenine ve sağlığına özen gösteriyor sanki yogada. En son sigarayı da azaltarak bir gün nihai kararı verirsin.Yakınında yoga için bir merkez vardır muhakkak, imkanın olursa ne güzel olur...

Ama kronik stres varsa, sürekli maruz kaldığın durumlar varsa psikiyatristle başlasan değişime daha iyi olur sanki.

Yorumları daha okumadım, umarım tekrar olmamıştır yazdıklarım. Konunu okudukça belki ilave de yaparım :KK66:
Hiçbiri tekrar olmadı zeytincim. Ve yazdıklarına katılıyorum. Stres kilo vermeyi zorlaştırıyor çoğu zaman.bende buarada fazlasıyla mevcut.ama fiziksel olacakta halletmem gereken sorunlar olduğunu öğrendim bugün. Potasyum yüksek çıktı ve benim saçma carpilarin bayılma hislerinin nedeni anlaşıldı. Yarın Dr ile görüşecek nasıl bir tedavi yolu deneyeceğiz konuşucam.
Tabi yinede diyete başlıyorum yarın. Eminim bu kilolar da sebep oluyor vücuttaki dengelerin bozulmasına.
Yoga harika dediğin gibi bir süre önce yapmıştım. Hem kafayı hem vücudu acayip rahatlatıyor. Esnwtiyor filan müthiş yani.Üye olduğum spor kulübünde yoga class lari var.Birde Zumba çok güzel. .ama ona çok enerji lazım şu ara zor benim için.
Sağol Zeytinim tavsiyelerin icin))

depresyon dedin mi benim önerim doğaya yönelmek her zaman.
artık ne yapabiliyorsan, kampa mı gidersin, yürüyüşe mi çıkarsın, haftasonu pikniğine mi gidersin, sahile mi koşarsın bilemem, ama şehir hayatından çık.

ondan sonrası zaten teknik bilgiler kısmı.

sigarayı bırakmak için iyotsuztuz iyotsuztuz un konusunda sigarayı bırakanlar derneğinin ilk tohumları atılıyor, oradaki tavsiyelere bak derim, hatta arkadaşlara katılırsan sen de süper olur.

kilo problemi için Canan Karatay'ın önerilerine uymanı tavsiye ederim.

Öncelikle sorunlarimin ve hatalarimin farkindayim ama yapmiyorum diye sizlanmayi birakmalisin, sikayet etmek yerine harekete gecmelisin, yarim kalacak dahi olsa planlar yap uygulamaya calis, genelde insanlar sorunlarina cozum arayip o cozumu uygulamak yerine sikayet edip sorunlarini daha da vahim hale getiriyor, o kadar cozum bulma ve uygulamaya adapte olun ki sizlanmaya vaktiniz olmasin, gercekten istiyorsaniz degismeyi neden olmuyor demek yerine, denedim oldu veya olmadi demeniz gerekir, yapabilir miyim, daha once denedim yarim biraktim, beceremiyorum vs, kendi kendini dibe cekmek yerine motive edin, hayatinizda basarilar, gune sabahin ilk saatlerinde baslamanizi oneririm, motivasyonunuzu daha da artiracaktir,[/QUOTE
Dogru söze ne denir ki?teşekkür edilir ancak..)

depresyon dedin mi benim önerim doğaya yönelmek her zaman.
artık ne yapabiliyorsan, kampa mı gidersin, yürüyüşe mi çıkarsın, haftasonu pikniğine mi gidersin, sahile mi koşarsın bilemem, ama şehir hayatından çık.

ondan sonrası zaten teknik bilgiler kısmı.

sigarayı bırakmak için iyotsuztuz iyotsuztuz un konusunda sigarayı bırakanlar derneğinin ilk tohumları atılıyor, oradaki tavsiyelere bak derim, hatta arkadaşlara katılırsan sen de süper olur.

kilo problemi için Canan Karatay'ın önerilerine uymanı tavsiye ederim.
Gohacim sagol.zaten tam doğanın ortasında yaşıyorum.evim şehir dışında ormanların içinde. Her fırsatta kopegimide alıp yürüyüş yapıyordum önceden. Ama bu aralar hiccc enerjim yok.düzeleceğim ya böyle gitmez.
Sigara konusunda evet dur katılayım bende o gruba..valla bıktım sigara ve kilodan.kurtulayım büyük bir parti vereceğim))

Gohacim sagol.zaten tam doğanın ortasında yaşıyorum.evim şehir dışında ormanların içinde. Her fırsatta kopegimide alıp yürüyüş yapıyordum önceden. Ama bu aralar hiccc enerjim yok.düzeleceğim ya böyle gitmez.
Sigara konusunda evet dur katılayım bende o gruba..valla bıktım sigara ve kilodan.kurtulayım büyük bir parti vereceğim))

ben de doğumdan sonra kilolara savaş açacağım.

canım sen ne diye depresyondasın o vakit. hadi biz bina görüyoruz sürekli, afakanlar bastı bana artık, yaz tatilinin hayalleri ile yatıp kalkıyorum.

Oncelikle kilolarindan acilen kurtul diyet yapmaya calis ac durmadan olmyor....zayiflayinca guzellesecesin begenilecwsin makyaj giyim derken daha bi seveceksin kendini sigarayida daha once birakmis biri olarak yine birakabilirsim bnce demekki neymis hersey kafada bitiyormus

Hiçbiri tekrar olmadı zeytincim. Ve yazdıklarına katılıyorum. Stres kilo vermeyi zorlaştırıyor çoğu zaman.bende buarada fazlasıyla mevcut.ama fiziksel olacakta halletmem gereken sorunlar olduğunu öğrendim bugün. Potasyum yüksek çıktı ve benim saçma carpilarin bayılma hislerinin nedeni anlaşıldı. Yarın Dr ile görüşecek nasıl bir tedavi yolu deneyeceğiz konuşucam.
Tabi yinede diyete başlıyorum yarın. Eminim bu kilolar da sebep oluyor vücuttaki dengelerin bozulmasına.
Yoga harika dediğin gibi bir süre önce yapmıştım. Hem kafayı hem vücudu acayip rahatlatıyor. Esnwtiyor filan müthiş yani.Üye olduğum spor kulübünde yoga class lari var.Birde Zumba çok güzel. .ama ona çok enerji lazım şu ara zor benim için.
Sağol Zeytinim tavsiyelerin icin))
Geçmiş olsun canım. İnşallah doktor tavsiyeleriyle kolayca aşarsın.

Bir de ne olur öyle kilo almış olsan da kendini ve bedenini sakın aşağılama :KK43: O zaman kilo verilmiyor. Bedenini sev, bu haliyle de sev, sevdiğin için ona sağlık ve zindelik kazandırmayı hedefle. Ne olur kötü söz söyleme bedenine, beynine işleniyor, sonra beyin o söylediklerini benimsiyor, kabul ediyor ve bu o durumu sürdürmek için gerekeni yapıyor, bunun için metabolizmayı bile yavaşlatıyor inan.. Hep güzel telkinlerde bulun kendine. "Hiç zorlanmadan kilo veriyorum" de, mesela, şuana kadar öyle olmamış olsa bile hep gün içinde sık sık de. "Zaten ben çok kolay kilo veririm, şimdi de kolaylıkla kilo veriyorum," de, mesela.

Su içsem yarar, iştahım çok, istesem de zayıflayamıyorum, bu kaçıncı denemem gibi cümleleri sözlüğünden çıkar tamamen, olumsuz telkin yaparsın. Ama kendisiyle olumlu konuşa konuşa beynindeki engelleri de aşıyor insan. Geç aynanın karşısına, soyun hatta, güzel yanlarına bak, utanma bedeninden. Eleştirel bakmayınca mutlaka beğeniyor insan kaç kiloda olursa olsun. Mesela "aslında belim ince, kalçalarım güzel, ya da kıvrımlarım çok güzel," gibi, beğeneceğin yönlerin mutlaka vardır ama sen bedenine haksızlık ediyorsunudur. Vücudundaki olumlu şeylere odaklan, ama bunun için önce kendine olumlu bakmayı öğren. Unutma senden bir tane daha yok yeryüzünde, eşsizsin, bedenin de aslında muazzam bir mekanizmaya sahip. Doğru kullanırsan, ona doğru ve olumlu yaklaşırsan, ona kızıp onu aşağılamazsan sana mutlaka istediklerini verir.

Ben de sigara sonrası kilo aldım, vücudumla kavga ettim durdum, ama ne zaman bedenimle kavga etmeyi, kendim için kötü sıfatlar kullanmayı bıraktım, olumlu telkinler yaptım, o zaman aldığım kiloları kolayca verdim. Sonra da ne zaman biraz kilo alsam hemen bu şekilde yaklaştım olaya, bu şekilde hep kolaylıkla verebiliyorum. O vücuduna söylediğin her kötü söz ve sıfat, stres ve kilo olarak dönüyor. Kaç kilo olursan ol fark etmez, her kadın eşsizdir ve güzeldir, bunu laf olsun diye demiyorum, buna inanıyorum gerçekten, sen de umarım kendi güzelliklerini yeniden keşfedebilirsin. Biraz olumlu bakarsan bunun olacağından da ben eminim :KK68:

Geçmiş olsun canım. İnşallah doktor tavsiyeleriyle kolayca aşarsın.

Bir de ne olur öyle kilo almış olsan da kendini ve bedenini sakın aşağılama :KK43: O zaman kilo verilmiyor. Bedenini sev, bu haliyle de sev, sevdiğin için ona sağlık ve zindelik kazandırmayı hedefle. Ne olur kötü söz söyleme bedenine, beynine işleniyor, sonra beyin o söylediklerini benimsiyor, kabul ediyor ve bu o durumu sürdürmek için gerekeni yapıyor, bunun için metabolizmayı bile yavaşlatıyor inan.. Hep güzel telkinlerde bulun kendine. "Hiç zorlanmadan kilo veriyorum" de, mesela, şuana kadar öyle olmamış olsa bile hep gün içinde sık sık de. "Zaten ben çok kolay kilo veririm, şimdi de kolaylıkla kilo veriyorum," de, mesela.

Su içsem yarar, iştahım çok, istesem de zayıflayamıyorum, bu kaçıncı denemem gibi cümleleri sözlüğünden çıkar tamamen, olumsuz telkin yaparsın. Ama kendisiyle olumlu konuşa konuşa beynindeki engelleri de aşıyor insan. Geç aynanın karşısına, soyun hatta, güzel yanlarına bak, utanma bedeninden. Eleştirel bakmayınca mutlaka beğeniyor insan kaç kiloda olursa olsun. Mesela "aslında belim ince, kalçalarım güzel, ya da kıvrımlarım çok güzel," gibi, beğeneceğin yönlerin mutlaka vardır ama sen bedenine haksızlık ediyorsunudur. Vücudundaki olumlu şeylere odaklan, ama bunun için önce kendine olumlu bakmayı öğren. Unutma senden bir tane daha yok yeryüzünde, eşsizsin, bedenin de aslında muazzam bir mekanizmaya sahip. Doğru kullanırsan, ona doğru ve olumlu yaklaşırsan, ona kızıp onu aşağılamazsan sana mutlaka istediklerini verir.

Ben de sigara sonrası kilo aldım, vücudumla kavga ettim durdum, ama ne zaman bedenimle kavga etmeyi, kendim için kötü sıfatlar kullanmayı bıraktım, olumlu telkinler yaptım, o zaman aldığım kiloları kolayca verdim. Sonra da ne zaman biraz kilo alsam hemen bu şekilde yaklaştım olaya, bu şekilde hep kolaylıkla verebiliyorum. O vücuduna söylediğin her kötü söz ve sıfat, stres ve kilo olarak dönüyor. Kaç kilo olursan ol fark etmez, her kadın eşsizdir ve güzeldir, bunu laf olsun diye demiyorum, buna inanıyorum gerçekten, sen de umarım kendi güzelliklerini yeniden keşfedebilirsin. Biraz olumlu bakarsan bunun olacağından da ben eminim :KK68:
Ne güzel sözler yazmışsın canım. Çok çok haklısın olumlu düşünmek lazım. Zaten sorunlarimin biride buydu.pozitif düşünceyi geliştirmem lazım. Hep en kötüsü hep en hüzünlüsu en sinir bozucu olanını düşünüyorum bu aralar..belkide 40 yaş bunalımı denilen olayı yasiyorumdur bilmiyorum. Ama dediğin gibi yapmak lazım ki iyi hissedelim ve motive olalım.
Ne güzel kilo verebilmissin. Darısı bütün isteyenlerin başına o zaman.:-)

ben de doğumdan sonra kilolara savaş açacağım.

canım sen ne diye depresyondasın o vakit. hadi biz bina görüyoruz sürekli, afakanlar bastı bana artık, yaz tatilinin hayalleri ile yatıp kalkıyorum.
Böyle değildim sonradan oldum.yaşadığım bazı kötü olayların ve de geçmişte yaşananların dışa vurumu sanırım. Yada 40 yaş sendromu))
Allah sanada hayırlı doğum ve hayırlı kilo vermeleri nasip etsin tatlım.
Sen yaparsın biliyorum. )

Böyle değildim sonradan oldum.yaşadığım bazı kötü olayların ve de geçmişte yaşananların dışa vurumu sanırım. Yada 40 yaş sendromu))
Allah sanada hayırlı doğum ve hayırlı kilo vermeleri nasip etsin tatlım.
Sen yaparsın biliyorum. )

aaa ben 20 yaş sendromu yaşadım, kadın olmak zor gelmişti.
30u gözüm yollarda karşıladım, seviyorum sanırım yaşlanmayı.
ama keyfine varıcan, en güzeli de şöyle oluyor,
yaşlı teyzeler çeker ya gençleri kenara, şunu yapma bunu yapma diye ayar verirler.
heh onu yapıcan işte, meğer onlar da stres atmak için yapıyorlarmış, yeni yeni anlıyorum :halay::halay::halay:

yaşananlar unutulmuyor ama hayat da geçiyor.
en kıymetlimiz istesek de istemesek de kendimiziz, kendimize iyi bakıcaz ki bu dünyadan göçüp giderken Allaha sen bana bir ömür verdin ben de doyasıya yaşadım diye şükranla gidelim.

bu arada bu hamilelik beni de depresif yaptı, durup durup ağlıyorum.
şu yazdıklarımı kendime de söylüyorum inan ki her gün...

aaa ben 20 yaş sendromu yaşadım, kadın olmak zor gelmişti.
30u gözüm yollarda karşıladım, seviyorum sanırım yaşlanmayı.
ama keyfine varıcan, en güzeli de şöyle oluyor,
yaşlı teyzeler çeker ya gençleri kenara, şunu yapma bunu yapma diye ayar verirler.
heh onu yapıcan işte, meğer onlar da stres atmak için yapıyorlarmış, yeni yeni anlıyorum :halay::halay::halay:

yaşananlar unutulmuyor ama hayat da geçiyor.
en kıymetlimiz istesek de istemesek de kendimiziz, kendimize iyi bakıcaz ki bu dünyadan göçüp giderken Allaha sen bana bir ömür verdin ben de doyasıya yaşadım diye şükranla gidelim.

bu arada bu hamilelik beni de depresif yaptı, durup durup ağlıyorum.
şu yazdıklarımı kendime de söylüyorum inan ki her gün...
Hahaha çok güldürdün beni Allah'tan seni güldürsün insallah:-)
O yaşlı teyzelerden biride ben olayım bari hiç bu açıdan düşünmemiştim.))yarın sabah çocukları okula bırakınca oradaki genç anneleri tek tek köşeye çekeceğim..birşey diyen olursa stres atıyorum ayol ne karisiyorsunuz diycem))
Adim deli Türke cikacak:-)

Back
X