Bana yeni bir BEN lazım. .

Hahaha çok güldürdün beni Allah'tan seni güldürsün insallah:-)
O yaşlı teyzelerden biride ben olayım bari hiç bu açıdan düşünmemiştim.))yarın sabah çocukları okula bırakınca oradaki genç anneleri tek tek köşeye çekeceğim..birşey diyen olursa stres atıyorum ayol ne karisiyorsunuz diycem))
Adim deli Türke cikacak:-)

gerçi gençler hiç söz dinlemiyorlar ama olsun, maksat stres atmak zaten.

uyku da depresyon için önemlidir.
Karatay hoca da uykuya önem verir.
Erken yatın erken kalkın der.

kızmasın bize :)

ben yatar, sabah iş var...

Bu arada Alys Alys cim bunaldıkca yaz canım. .ben dinlerim her türlü şikayeti..)

tam yatıyordum yaramı deştin bak.

ben oğuluş ile babasını babanneye tatile gönderdim, ilk defa ayrıyız 2 gecedir.
saçma sapan hareketler içerisindeyim.
kafayı yiyeceğim.
allahtan yarın gidiyorum yanlarına...

eşime de dedim, bir daha yok size tatil matil...

Merhaba arkadaşlar,başlıktan da anlayacağınız üzere kendimi yenilemek istiyorum.Her anlamda..
Öncelikle fiziksel görünüşüm değişmek zorunda çünkü son zamanlarda çok kilo aldim:işsiz:Kilo alma nedenim (herkesin bir bahanesi vardir)sanırım depresyon.Bu yüzden psikolojimi de yenilemem lazım. Spora başlamayı,sigara zıkkımını bırakmayı ve pozitif düşünceyi geliştirmem lazım. Peki bütün bunları yapabilmek için ne lazım?Motivasyon ve irade!!Kaybettim lanet olsun..gören bilen varsa yerini bana getirsin ödül verecegim:eğlence:Bir kısır döngünün içindeyim. Stres ve üzüntü yüzünden kilo aldım kilo aldıkça strese girdim. Bir ara sigarayı bir sene kadar bırakmayı başarmış ve karşılığında temiz ciğerler ile birlikte 10 kilo kadar almayı becermistim.sonra kilo kaldı sigaraya yeniden başlandı ve daha çok kilo alındı. .
Kendimi hiccc sevmiyorum.Görüntümu de bu iradesiz halimi de..
Yazıklar olsun diyorum kendime.. kendime ettiğim küfürleri yazmıyorum hoş olmaz..tahmin edin artık. İki evlada sahip bir annenin çocuklarının geleceği açısından ilerde onları annesiz bırakmamak için sağlığına dikkat etmesi gerekmezmi?Ahhh benim değişmem lazım. Eski güçlü ve mutlu kadını yeniden canlandirmam lazım.
Benimle aynı durumda olan kimler var ve neler yapıyorsunuz?
Fikirlerinize ihtiyacım var..okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
canim istah varsa insülin direnci vardır.
diet ve yaninda spor yaparsan
1-fit ve sıkı olursun
2-spor yaptigin icin mutlu olursun .

Saglikli yasam mutluluk verir.

hangi diet dersen , tabii ki KARATAY :KK59:

Vallahi benim istahim gozu doymayan biriydim diyette yaptigim oldu zorlandim cunku istahim felaketti verdim tabiki ozman ama zorlandim, simdi bir cay var birkere daha yazmistim birine gene soyluyorum emtea cayini kesfettim ve hic zorlanmadan gunden gune veriyorum zorlanmadan cunku istah kesiyor bana etiki ettiyse herkese eder onu kullan derim hastaligin kullandigin haplarin yoksa veya hami veya emzirme durumu yoksa al bu cayi inan faydasi cok olcak,birincisi iştahin kesliliyor baska faydalarida var tabiki ama benim icin istahimi kesmesi beni mutlu eden tarafi umarim yardimci olmusumdur:KK52:
Eczanede satılııyor mu bu çay ?

1-fit ve sıkı olursun

ha ha tam onun tarzıyla söyledin zaten.
fotondan dolayı, ben senin yazdıklarını okurken Canan hocanın konuşması şeklinde hayal ediyorum her zaman zaten.

tam yatıyordum yaramı deştin bak.

ben oğuluş ile babasını babanneye tatile gönderdim, ilk defa ayrıyız 2 gecedir.
saçma sapan hareketler içerisindeyim.
kafayı yiyeceğim.
allahtan yarın gidiyorum yanlarına...

eşime de dedim, bir daha yok size tatil matil...
Ah canım tahmin edebiliyorum evlat hasreti zor olur..sağlıklı ve mutlu olduğunu düşün yarın zaten gideceksin uzulme)
Hadi yat uyu Gohacim iyi geceler)

aaa ben 20 yaş sendromu yaşadım, kadın olmak zor gelmişti.
30u gözüm yollarda karşıladım, seviyorum sanırım yaşlanmayı.
ama keyfine varıcan, en güzeli de şöyle oluyor,
yaşlı teyzeler çeker ya gençleri kenara, şunu yapma bunu yapma diye ayar verirler.
heh onu yapıcan işte, meğer onlar da stres atmak için yapıyorlarmış, yeni yeni anlıyorum :halay::halay::halay:

yaşananlar unutulmuyor ama hayat da geçiyor.
en kıymetlimiz istesek de istemesek de kendimiziz, kendimize iyi bakıcaz ki bu dünyadan göçüp giderken Allaha sen bana bir ömür verdin ben de doyasıya yaşadım diye şükranla gidelim.

bu arada bu hamilelik beni de depresif yaptı, durup durup ağlıyorum.
şu yazdıklarımı kendime de söylüyorum inan ki her gün...
ben de o yasli teyzelerden olacagima eminim . :) :KK69:

ha ha tam onun tarzıyla söyledin zaten.
fotondan dolayı, ben senin yazdıklarını okurken Canan hocanın konuşması şeklinde hayal ediyorum her zaman zaten.
:D :D
yaa :D keske canan hoca gibi olabilsem :) askim ya :)

1-fit ve sıkı olursun

Tamam Karatay teyzecim:-)
Evet insülin direncine var neye direniyorsa artık uyuz..
Spor ahhh)

aaa ben 20 yaş sendromu yaşadım, kadın olmak zor gelmişti.
30u gözüm yollarda karşıladım, seviyorum sanırım yaşlanmayı.
ama keyfine varıcan, en güzeli de şöyle oluyor,
yaşlı teyzeler çeker ya gençleri kenara, şunu yapma bunu yapma diye ayar verirler.
heh onu yapıcan işte, meğer onlar da stres atmak için yapıyorlarmış, yeni yeni anlıyorum :halay::halay::halay:
:D Çok güldüm yazdığına gohacığım, çok haklısın :D

Aynen ben de ergenlikten itibaren hep sancılı geçirdim. 30 yaşı hep dört gözle bekledim, şöyle bir 28i aşınca da biraz rahata erdim gerçekten. 25ime kadar bildiğin mutsuzdum, gençlik bana yaramadı hiç, içimde ne kavgalar ne kavgalar dönerdi, hele ki ergenlikte :KK35: Akıl var da benim aklın kullanma kılavuzunu veren olmamış gibi hissederdim, başkasının kullanma kılavuzunu da ben istemezdim tabi :işsiz: Bu yüzden büyümeyi, olgunlaşmayı hep iple çektim...

Olgunlaşmak güzel mayflowercığım, yaş almak güzel gerçekten. ben 30u geçince yırttım gözüyle baktım... Her geçen yıl daha iyi oluyorum gerçekten de , böyle düşündüğümden, yaşlanmaktan korkmadığımdan mı bilmem :110: Şimdi 34 yaşındayım, Mutlu olmayı olgunlaştıkça öğreniyorum gerçekten. Şimdiden 40 yaşın merakı sardı beni mesela, bence kadının en güzel yaşları kırklı yaşlar... Kim bilir ne kafalarda olurum o zamana diyorum. Mesela sen diyorsun 40 yaşındayım diye, ben sana burada özeniyorum. Yaş almak güzel şey :KK39:

:KK70: Çok güldüm yazdığına gohacığım, çok haklısın :KK70:

Aynen ben de ergenlikten itibaren hep sancılı geçirdim. 30 yaşı hep dört gözle bekledim, şöyle bir 28i aşınca da biraz rahata erdim gerçekten. 25ime kadar bildiğin mutsuzdum, gençlik bana yaramadı hiç, içimde ne kavgalar ne kavgalar dönerdi, hele ki ergenlikte :KK35: Akıl var da benim aklın kullanma kılavuzunu veren olmamış gibi hissederdim, başkasının kullanma kılavuzunu da ben istemezdim tabi :işsiz: Bu yüzden büyümeyi, olgunlaşmayı hep iple çektim...

Olgunlaşmak güzel mayflowercığım, yaş almak güzel gerçekten. ben 30u geçince yırttım gözüyle baktım... Her geçen yıl daha iyi oluyorum gerçekten de , böyle düşündüğümden, yaşlanmaktan korkmadığımdan mı bilmem :110: Şimdi 34 yaşındayım, Mutlu olmayı olgunlaştıkça öğreniyorum gerçekten. Şimdiden 40 yaşın merakı sardı beni mesela, bence kadının en güzel yaşları kırklı yaşlar... Kim bilir ne kafalarda olurum o zamana diyorum. Mesela sen diyorsun 40 yaşındayım diye, ben sana burada özeniyorum. Yaş almak güzel şey :KK39:

valla 40da tam olgunlaşıyorsun diyorlar fikir açısından da, ben de sabırsızlıkla bekliyorum, allah ömür verirse.
Hani oluşum tamamlanmış olacak gibi hissediyorum :)
o zaman gerçek goha olacakmışım da şimdi hala eksiklikleri tamamlıyormuşum gibi...

valla 40da tam olgunlaşıyorsun diyorlar fikir açısından da, ben de sabırsızlıkla bekliyorum, allah ömür verirse.
o zaman gerçek goha olacakmışım da şimdi hala eksiklikleri tamamlıyormuşum gibi...
40 yaşımdayım evet olgunum ama biraz manyaklık hala var..tam 40 olmamissam demek..cocuksuyum ben biraz yahu..karakter iste:-)
Artık 50 olunca inşallah bir olgunluk gelir..bakalim

Aynen ben de..
Tabi umarım o iş 60lara 70lere kalmıyordur, inşallah ömrümüz olursa beklemekle geçecek yoksa :KK39:

40 yaşımdayım evet olgunum ama biraz manyaklık hala var..tam 40 olmamissam demek..cocuksuyum ben biraz yahu..karakter iste:-)
Artık 50 olunca inşallah bir olgunluk gelir..bakalim

canım demek ki sen harbi manyaklardansın, değişmez yani.
kendini de manyak kabul edicen napıcan :)

ben mesela gençliğimde çok daha ciddiydim, hatta çocukluğumda daha da ciddiydim.
sınıf başkanıydım, konuşanları yazardım, acaip de otoriterdim.
lisede biraz bunu kırdım, üniversitede, amaaaaan demeye başladım,
evlenip eş ailesinin bizimkilere göre değişik tavırlarını gördükçe, vay anasını demeye başladım, fena gözlemledim tüm aile biçimlerini,
şu an herkes ne istiyorsa onu yapsın bana bulaşmasın da mantığındayım.
40da belki mandıralı filozof amcaya benzeyebilirim :)

Back
X