Bana yeni bir BEN lazım. .

Evet söylemesi ayıp tuvaletten çıkamam artık bugün itibariyle ama olsun. Ben çok içerim bi başlayınca günlük sıvı tüketimim 3 4 litrelerde en az ama bırakınca bi bardak bile içmem:işsiz:
Şişem var cam aldım biberon gibi elimde bekler çocuklar bile diyo sen bebekmisin:KK46::halay:
Bide içine 2 3 damla limon damlat tadı değişiyor güzel oluyo
Tarcin da koyuyorlarmis, istahi ve tatli istegini kessin diye

Dene tabi alışınca çay niyetine içiyorum ben ilk markete gittiğinde al yap bi fıncan burayı okurken iç :KK50: bi bakmışsın bitiyo:KK3:
Tarcını süte koyuyordum ben ama suyadamı koyuluyormuş
Evt ya suya da koyuluyor ama bana agir geliyor tadi:KK43::skandal:

Sayenizde ben de uzun süredir kaybettiğim spor yapma vb bütün motivasyonumu toparlamaya başladım. Ben öyle bi kaybetmiştim ki koşu bandımı salona getirmiştim o bile fayda etmemişti neyse ki bugün başladım:spor:

aaa bunu yeni duydum. Nasıl bir sey? Bahsedebilir misiniz? Ne kadar inceldiniz cok sordum ama merak ediyorum
fitness videosu. ama daha kapsamlı hareketli. örneğin ben asla pilates yoga yapamıyorum vücut esnekliği gerekiyo. ama bunda hareketler kolay. bel bölgem yağlıydı o toparlandı. sırt kaslarım ve omuz kemiklerim güçlendi. ama en sevdiğim yanı inanılmaz terletiyo hareketli olması. bayanlar aktif hareket olduğundan çok sevmediler ama olayı :)) spor yapmak istiyosan başlangıç için ideal

Kızlar fena gaza geldik hepimiz süper :halay:
Size bir sır daha vereceğim. Chia tohumu..çok ama çok faydalı metabolizmayı hızlandırma etkisinin yanında protein alıyorsunuz. Tadı çok güzel. Ben bir kase yoğurdun içine bir yemek kaşığı koyarak yiyorum..tavsiye ederim arkadisler:KK49::spor:

Ben de aksam yemegimi yedim az once, uzerine de bi turk kahvesi ictim:KK76: metabolizmayi hizlandirici etkisi varmis turk kahvesinin aklinda bulunsun:KK66:
Erikler hazir, sirkeli balli su hazir, ben hazir daha ne olsun:KK73:
Biberiye yagini alamadim yalniz bi tek, onu da yarina artik:-)
Evvevt şekersiz türk kahvesine bayılırım. Bitince telvesinide yüzüne sürerek peeling yap.çok güzel oluyor:-)

Pek bilgim yok öneride bulunamayacağım ama
Canan Karatay'ın dediği gibi şekere dikkat etsen iyi olur
Bi de pozitif bakmayı severim, çiçek böcek ot temiz havaya bayılırım
Evde bile taze soğan, nane, cıvıl cıvıl çiçekler yetiştirmek insana iyi geliyo bence
Burayı günlük gibi kullan, gaza getir kendini bence :KK70:
:110: dostum bu sefer balkondaki çiçeklerin resmini koymamışsın :KK48:

Cuma zayıflama yarışmalarına katıl.
Hem çok iyi arkadaşlıkların olur hem de zayıflarsın.
Sen güçlü bir kadınsın istersen yapamayacağın hiçbir şey yok ;)

Hiçbişey yapamıyorsanız her öğünden önce bir kase yoğurt yiyin. Mümkünse kendi mayaladığınız yani hakiki yoğurt. Market yoğurdu değil. Yoğurt hem tok tutar hemde olabildiğince sağlıklı bir besin. Tavsiye ederim özellikle ramazanda sahurda yoğurt öneriliyor

Cuma zayıflama yarışmalarına katıl.
Hem çok iyi arkadaşlıkların olur hem de zayıflarsın.
Sen güçlü bir kadınsın istersen yapamayacağın hiçbir şey yok :KK66:
Çok teşekkür ederim Pinolicim tamam onada katılayım ki motivasyon tavan yapsın :spor:
Peki o yarışma cuma günlerimi oluyor.katılmak için bugün yazıp birdaha ki cuma kilomuzu mu yazıyoruz oraya?Ay bakıyım bir bari amma soru sordum dimi?:confused:

Hiçbişey yapamıyorsanız her öğünden önce bir kase yoğurt yiyin. Mümkünse kendi mayaladığınız yani hakiki yoğurt. Market yoğurdu değil. Yoğurt hem tok tutar hemde olabildiğince sağlıklı bir besin. Tavsiye ederim özellikle ramazanda sahurda yoğurt öneriliyor
Hah süper şimdi biliyorsanız buraya yazabilirmisiniz yoğurt mayalamanin püf noktalarını. ?ben ne zaman denesem yoğurt değil ayrana benziyor. Böyle sümüklü birşey oluyor:kusmuk:
Kesin ben birşeyleri yanlış yapıyorum. .

Hah süper şimdi biliyorsanız buraya yazabilirmisiniz yoğurt mayalamanin püf noktalarını. ?ben ne zaman denesem yoğurt değil ayrana benziyor. Böyle sümüklü birşey oluyor:kusmuk:
Ben su prebiyotikli toz mayalar var ya onlardan aliyorum ilk mayayi, ilki boyle senin dedigin gibi bi degisik oluyor ama sonraki tatli yogurttan birer mayalik buzluga atiyorum her seferinde tatli yogurt mayalamis oluyorum:21:

Benimde elimden gelmiyor :oops: kızıma bardakta mayalardım ama az olduğu için sanırım iyi tutardı. Büyük miktarda mayalamaya çalıştım hep sonu lor peyniri oldu :rapci: şimdi güvendiğim bi yerden ev yoğurdu alıyorum :spor: şu linkten bakın isterseniz millet yapıyor yaaaa :halay:

http://www.nefisyemektarifleri.com/?s=taş+gibi+yoğurt+mayalama&sa=Ara&t=m&ep=true

Back
X