• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yıkılan işler

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.615
22.512
598
Evraklar benden hızlı çıkıyor diye her evrak bana gelmeye başladı, en angarya evraklar bile bana geliyor resmen . Yani ben mühendisim ama görev tanımım kalmadı, nerdeyse mühendislik dışında her şeye bakmaya başladım. İlk başlarda sorun etmedim ama artık işten soğutuyor bu durum beni. Kendimle ilgili olsa ben gece gündüz çalışırım sorun değil ama bunlar benlik işler değil ki. Müdürüme söyledim aslında ama o da diyor ki eleman yok yeni memur gelirse o yapar.
Amirimi kırmak istemem ama eleman yok diye tek suçlu ben miyim benim sorunum mu ? Şimdi sorun şu ben konuşucam bu konuyu ama diyeceklerini tahmin ediyorum az çok ; diğer mühendisler de öyle, ben müdür olmama rağmen siz yokken ben de yapıyodum falan ama ben bu cevaplarının geçiştirici olduğunu düşünüyorum.( gerçek değil bence )

Benim yerimde olsanız nasıl bi konuşma yapardınız etkili olması açısından

ekleme : ayrıca arkadaşlar mesela biri hep yanlış yapıyomuş diyo ki artık o yazmasın sen yaz yani bu durumun sonu yok

Son düzenleme:
çok amiyane tabir olacak kusura bakmayın lütfen. Eşek olana semer vuran çok olur.
senin doğru düzgün yaptığın her işte daha fazla iş verecekler. müdürünle konuş yanıma personel istiyorum diye söyle. yetiştiremiyorum dikkatim dağılıyor odaklanamıyorum yaptığım işe de.
maalesef iş bilmiyorum yapamıyorum kafam bu kadar basıyor diyenler ağalar paşalar gibi otururken, sizin gibilerin üzerine binen çok oluyor. adaletsizlik..

Evraklar benden hızlı çıkıyor diye her evrak bana gelmeye başladı, en angarya evraklar bile bana geliyor resmen . Yani ben mühendisim ama görev tanımım kalmadı, nerdeyse mühendislik dışında her şeye bakmaya başladım. İlk başlarda sorun etmedim ama artık işten soğutuyor bu durum beni. Kendimle ilgili olsa ben gece gündüz çalışırım sorun değil ama bunlar benlik işler değil ki. Müdürüme söyledim aslında ama o da diyor ki eleman yok yeni memur gelirse o yapar.
Amirimi kırmak istemem ama eleman yok diye tek suçlu ben miyim benim sorunum mu ? Şimdi sorun şu ben konuşucam bu konuyu ama diyeceklerini tahmin ediyorum az çok ; diğer mühendisler de öyle, ben müdür olmama rağmen siz yokken ben de yapıyodum falan ama ben bu cevaplarının geçiştirici olduğunu düşünüyorum.( gerçek değil bence )

Benim yerimde olsanız nasıl bi konuşma yapardınız etkili olması açısından

ekleme : ayrıca arkadaşlar mesela biri hep yanlış yapıyomuş diyo ki artık o yazmasın sen yaz yani bu durumun sonu yok
sen de yanlıs yaz:)

Yapılacak tek şey geç yapmak. Nerede diyen olursa da kendi işimi anca yetiştiriyorum, bunları bölüşelim yeni memur gelene kadar diyebilirsiniz. Siz istemiyorum deseniz bile amiriniz geçiştirir, onun için önemli olan yapılması. Diğerleri de beceremiyor değildir, uyanıklık etmişler.

Back
X