Bana yol yordam gösterir misiniz

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Hanımlar merhaba benim temmuzda nisanim olucak yavaş yavaş yuzuklerimizi vs aldık takım elbise ve nisanligim için gezmeye basladik. Erkek arkadaşım ve ben bazende annesi geliyodu benim annem ben gelemem siz bakın dedi. Bugün kayınvalidem ben erkek arkadaşım gittik elbise baktık akşam eve geldim. Abim yengem bizdeydi abim sen nişanlık.bakiyosun yüzük bakıyorsun neden tek gidiyosun yengen var onu neden cagiramiyosun sana fikir versinler daha sozunuz olmadi sizin bu nedir böyle seylere yenge çağırılır vs. Baya konuştu bende " ben şuan elbise almıyorum bakmak icin fikir edinmek için dolanıyorum ben zaten yengemi cagiricaktim karar verdikten sonra fikir almak için şuanda bakıyoruz hergun yengemi peşimde sürüklemek istemedim" dedim. Gerçekten çok bunaldım ben mi yol yordam bilmiyorum bı akıl verin lütfen

O taraftan kayınvalide geliyorsa ve yengenizle aranız iyiyse çağırın derim. Eşimle farklı şehirdelerdik ve ailesi alışveriş için gelecekti cümbür cemaat çıkılacaktı. Ben de bütçeniz bellidir zaten siz bana gönderin ben alınması gerekenleri hallederim siz yorulmayın dedim arkadaşımla çıkıp almıştım her şeyi. Nişanlım da bir gün geldi onunla da yüzük, takım elbise gibi şeyleri aldık bitti gitti. Kafam çok rahattı. Zerre de sorun olmadı. Fakat kayınvalide elbise bakma kısmında bile varsa yalnız kalmasanız iyi olur gibi. Aileler böyle şeylere önem veriyor. Ya başbaşa çıkın ya herkes yanına birini almış olsun 😁

Biz eşimle ikimiz yalnız gidip baktık. İki tarafı da karıştırmadık olay çıkmasın diye. Ki zaten fırsat versek iş bozulurdu eminim.
Ya onun ailesinden de kimse gelmesin yada siz de bir aile büyüğünüzü yanınızda götürün .

Hanımlar merhaba benim temmuzda nisanim olucak yavaş yavaş yuzuklerimizi vs aldık takım elbise ve nisanligim için gezmeye basladik. Erkek arkadaşım ve ben bazende annesi geliyodu benim annem ben gelemem siz bakın dedi. Bugün kayınvalidem ben erkek arkadaşım gittik elbise baktık akşam eve geldim. Abim yengem bizdeydi abim sen nişanlık.bakiyosun yüzük bakıyorsun neden tek gidiyosun yengen var onu neden cagiramiyosun sana fikir versinler daha sozunuz olmadi sizin bu nedir böyle seylere yenge çağırılır vs. Baya konuştu bende " ben şuan elbise almıyorum bakmak icin fikir edinmek için dolanıyorum ben zaten yengemi cagiricaktim karar verdikten sonra fikir almak için şuanda bakıyoruz hergun yengemi peşimde sürüklemek istemedim" dedim. Gerçekten çok bunaldım ben mi yol yordam bilmiyorum bı akıl verin lütfen
Bizdede adettir nişan düğün hazırlıkları yaparken gelin adayının annesi ablası yengesi yada kim uygun olursa sürekli yanında olur..kayınvalide oğlu ve siz.. oğlunun yanında annesi var sizin neden kimse yok öyle sahipsiz gibi hem de objektif bakar olaylara o heyecan ve panik ile yanlış kararlar verebilirsiniz yanında seni tanıyan biri olmasının zararı değil faydası olur

Kayınvalidenizin de gelmesine gerek yok yengenizin de. Kendiniz gidip bakın, karar verirken fikir almak isterseniz, zevkine güvenliğiniz birinden fikir alın sadece.

Biz eşimle ikimiz yalnız gidip baktık. İki tarafı da karıştırmadık olay çıkmasın diye. Ki zaten fırsat versek iş bozulurdu eminim.
Ya onun ailesinden de kimse gelmesin yada siz de bir aile büyüğünüzü yanınızda götürün .
Kayınvalidem çok iyidir Allah bozmasın yaşıda çok genç olduğu için açıkçası bana fikir veriyor gerçekten neyi istersen onu alalım diyo bu yüzden gelmesinde sakınca görmedim. Ama bu yenge gelsin anne gelsin şunlarla gidelim bunlar eski adetler ama söz geciremiyorum gercekten

Ya çok saçma gerçekten ne o tarafdan ne sizin tarafdan kimsenin gelmesine gerek yok niye böyle saçma adetlerimiz var bilmiyorum.

Kayınvalidem çok iyidir Allah bozmasın yaşıda çok genç olduğu için açıkçası bana fikir veriyor gerçekten neyi istersen onu alalım diyo bu yüzden gelmesinde sakınca görmedim. Ama bu yenge gelsin anne gelsin şunlarla gidelim bunlar eski adetler ama söz geciremiyorum gercekten
Kv geliyorsa sizin ailenizin de gelmek istemesi normal ama. Geri planda kalmak istemiyorlardır, yanınızda olmak istiyorlardır. Kv geldiğinde bir gün yengeyı de götürseniz gönlü olurdu ailenizin de. Yada kımseyı götürmeyin . Ailenizi gücendirmeyin bence.

Kayınvalidenizin gelmesinden rahatsız olmuyorsanız, yengeniz de gelebilir o zaman. Aileniz de haklı kendi açılarından.

Ya çok saçma gerçekten ne o tarafdan ne sizin tarafdan kimsenin gelmesine gerek yok niye böyle saçma adetlerimiz var bilmiyorum.
Gerçekten bende çözemedim giyicek karar vericek kişi bizleriz. Birazda anlayışla alakalı gençler gitsin kendileri beğensin öncülük tanıyalım yok

Nişanlınla tek bakıyo olsaydınız tamamdı. Ama o taraftan kayınvalde geliyosa sizde tek kalmayın yengenizi almanız mantıklı olur. Ben eşimle çıkmıştım beğendik sonra anneleri çağırdık fikir almak için.

Anneniz neden gelemiyo annenle yengen gelsin işte kimsesiz gibi neden tek gidiyosunuz

Kayınvalidenize de söylesenize bunları . Bizimle neden geliyorsun yol yordam bilmiyormuyum ben deyin . Diyebiliyorsanız. Gücünüz abilere yengelere falan geçiyor.

Kayınvalidenize de söylesenize bunları . Bizimle neden geliyorsun yol yordam bilmiyormuyum ben deyin . Diyebiliyorsanız. Gücünüz abilere yengelere falan geçiyor.
Nerden cikariyosunuz bu şekilde saygısızlık yaptığımı?

Back
X