Bana yorum yapar mısınız bu konu için

Yagmuryt

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
169
20
18
28
Ben size bişey danışmak istiyorum bu konuda eminim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum benim adetim gecikti 8 gün daha sonra geceleri ayak yanması bacak kaslarinin ağrıması uykuya dalıp uyanınca aşırı iştahlı yemek yemem göğüs etrafında kabarcıklar sivilceye benziyor ama değil sıktım çünkü baktım sivilce değil pütür pütür damarim aşırı belirgin üstü de beyaz pütür daha sonra bende bı kramp oldu lavaboya ciktim kan geldi durdu akışkan sürekli devam eden bı durum değildi acaba hamile olabilir miyim düzenli adet görüyorum bu arada.

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••

Bunlarla hamile.olup olmadigin belli olmaz
Yerleşme kanaması olsa kan renginde olmaz.
Psikolojik gecikme de olabilir,bir ilaç, antibiyotik kullandiysaniz ondan da gecikme olabilir.
Önce gebelik testi alıp yapın ve bence kan testi yaptırın en net çözüm o çünkü.

Ben size bişey danışmak istiyorum bu konuda eminim yardımcı olursunuz diye düşünüyorum benim adetim gecikti 8 gün daha sonra geceleri ayak yanması bacak kaslarinin ağrıması uykuya dalıp uyanınca aşırı iştahlı yemek yemem göğüs etrafında kabarcıklar sivilceye benziyor ama değil sıktım çünkü baktım sivilce değil pütür pütür damarim aşırı belirgin üstü de beyaz pütür daha sonra bende bı kramp oldu lavaboya ciktim kan geldi durdu akışkan sürekli devam eden bı durum değildi acaba hamile olabilir miyim düzenli adet görüyorum bu arada.

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Belirtiler adet döneminde de yaşanır bu şekilde bilemezsiniz ki test yapmanız lazım hamile kalır kalmaz da bütün belirtiler yaşanmıyor diye biliyorum test yapsanız net sonucu alırsınız zaten varsa kesin yoksa yoksa da negatifdir

Hamılelıgın bu ıstahla alakalı ya da bu yanma vs. gibi seylerını ılk 3 ay ya da gecmıstır yasamadım 🤷🏻‍♀️ daha şüphe asamasındaykende ıstah artması vs olabılecegınıde dusunmuyorum sahsen...Yerlesme kanaması yasamıstım ama...Hanı ılk adet oldugunuzu farkedersınız ya hafıf kırmızımsı bır lekeden de buyuk dıyebılırım gormustum...Test yaptım cıkmıstı..Hastaneye gıttıgımde de 3 haftalık oldugunu ogrenmıstım...Kan testi en garanti bence ...
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin🤲

Hamılelıgın bu ıstahla alakalı ya da bu yanma vs. gibi seylerını ılk 3 ay ya da gecmıstır yasamadım 🤷🏻‍♀️ daha şüphe asamasındaykende ıstah artması vs olabılecegınıde dusunmuyorum sahsen...Yerlesme kanaması yasamıstım ama...Hanı ılk adet oldugunuzu farkedersınız ya hafıf kırmızımsı bır lekeden de buyuk dıyebılırım gormustum...Test yaptım cıkmıstı..Hastaneye gıttıgımde de 3 haftalık oldugunu ogrenmıstım...Kan testi en garanti bence ...
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin🤲
Benim suphelendigim şey adetim 8 gün gecikti öyle kısa süren kanamam oldu daha da gelmedi 3 pedlik akışkan olmayan adetken akışkan olur hissedersin aktığını geldiğini bunda oyle değildi , canım bunyem çok kilolu değil iştah artışım a şaşırmam 1 bir de göğüslerim böyle olmazdı adet döneminde de olmuyodu ona şaşırdım o yüzden sordum hamile olanlara

Benim suphelendigim şey adetim 8 gün gecikti öyle kısa süren kanamam oldu daha da gelmedi 3 pedlik akışkan olmayan adetken akışkan olur hissedersin aktığını geldiğini bunda oyle değildi , canım bunyem çok kilolu değil iştah artışım a şaşırmam 1 bir de göğüslerim böyle olmazdı adet döneminde de olmuyodu ona şaşırdım o yüzden sordum hamile olanlara
8 gün gecikme, yumurtlama geç olduğundan da olabilir, bı idrar testi alıp sabah ilk idrarinla bak bence. Bende daha yeni pozitifi gördüm iştahla alakalı bı yorum yapamam ama gogusler dediğin gibi o minik sivilce gibi olan şeyler yağ bezeleri onlar büyüyor ve aşırı bı hassasiyet soz konusu, kanama henüz bende olmadı ama kasık agrilarim var çok aşırı olmamakla beraber

3 pedden bahsediyosunuz bnce adet olmussunuz

Üç ped çok fazla canım
Bende adetime beş gün kala sadece wc de pembe bir iki damla geldi günlük ped koydum çıktım pedim kirlenmedi bembeyaz kaldı
Sonra hiç görmedim kan

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Test yaptinizmi yapmadıysanız eczane den alıp yapa bilirsiniz bu şekilde hamile olup olmadığınızi bilemezsiniz bazen mevsim değişikliğinden bazen stresten kaynaklı geckme yasana biliyor

Üç ped çok fazla canım
Bende adetime beş gün kala sadece wc de pembe bir iki damla geldi günlük ped koydum çıktım pedim kirlenmedi bembeyaz kaldı
Sonra hiç görmedim kan
2 ped diyecektim canım ama kesik kesik gelen kandan bahsediyorum hani hissedersin aktığını adetinin bende öyle olmadı durdu ertesi gün test yaptım böyle çıktı bak istersen canim benim bende anlamadım size danisiyorum yaşım 25 buarada

Eklentiler

• IMG_20211203_230703.webp
    IMG_20211203_230703.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 39
2 ped diyecektim canım ama kesik kesik gelen kandan bahsediyorum hani hissedersin aktığını adetinin bende öyle olmadı durdu ertesi gün test yaptım böyle çıktı bak istersen canim benim bende anlamadım size danisiyorum yaşım 25 buarada
Seni incitmek istemiyorum bende 35 yaşındayım inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ama sanki test bozuk gibi çünkü yan gitmiş çizgi bide çok danlatmissin sanki testin varsa yarın ilk idrarla tekrar yap
Adetin gectimi

Seni incitmek istemiyorum bende 35 yaşındayım inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ama sanki test bozuk gibi çünkü yan gitmiş çizgi bide çok danlatmissin sanki testin varsa yarın ilk idrarla tekrar yap
Adetin gectimi
Evet gecikti 8 gün nasıl yanlış yapmışım anlamadım

Pardon 8 gün geçmiş günün
Ya test bozuk yada başka bir sorun var 8 gün geçtiyse koyu çıkması lazımdı

Yarın ilk idrarla yap sen en fazla dört damla damlat
Zaten öyle yaptım canım fazla damlatmadim 3 damla
Adetin gectimi
Bozuk test değil ben kiti yandan çektim yan gitmiyo T çizgisinde pembelik var halen

Zaten öyle yaptım canım fazla damlatmadim 3 damla

Bozuk test değil ben kiti yandan çektim yan gitmiyo T çizgisinde pembelik var halen
Canim o zaman kamerada gozukmuyo canlı görünüyor olabilir ışık yüzünden kamera göstermeyebiliyor inşallah vardır canım kan en kesin sonucu verir iyi geceler

Back
X