Bana zarar veren bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim????

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
1,5 yıl olmuş. .hala beni terkeden adamla yatıp kalkıyorum. .onu takip edip ne yapıyo ne ediyo diye düşünüyorum. .söyle yapsaydim yinr böyle olur muydu..Bu benim kaderim miydi..niye böyle oldu...niye böyle yaptı. .duygu durum degismeleri. .kendi içimde bir sürü gel-git yaşıyorum. .yavaş yavaş ölüyorum. .günden güne zehirleniyorum. .lütfen bu ruh halinden çıkmam için bana yardım edin....ben çok mutsuzum

Her şey sende bitiyor ama sen kendine bu iyiliği yapmıyorsun takıntı haline getirdin adamı artık kendine gel lütfen

Canim kac gundur konularini okuyorum,lutfen bu psikolojiden cik artik..Sana yazik degil mi 3 gunluk dunya da bu kadar kendini uzuyorsun..Kendine yeni bir sayfa ac artik,hic kimse icin kendini bu kadar üzme olur mu.

Canim konuyu bilmiyorum ama aradan epey zaman gecmis ve seninki artik sadece takinti olmus. Yasamadan bilemezsin elbette ama bu tur sorularla kendini harap etmen dogru degil. Bunda da vardir bir hayir. Terkedilmeseydin ve sen ayrilsaydin emin ol bu psikolojide olmazdin, onune bakardin. Benzer bir seyi ben de yasamistim. Bir donem eski erkek arkadasim hayatimdan cikmisti. Birden bire ve beklemedigim bir anda oldugu icin cok sasirmistim. Ona belli etmemistim ama zamanla takinti olmustu ben de. Soyleyemediklerim icimde buyuyup duruyordu. Acikcasi yediremiyordum kendime. Nasil basit bi sekilde hayatimdan cikar tabiri caizse terkeder diye. Ama sonra kendimi bir seylerle oyalanirken buldum. Yeni ilgi alanlarim oldu. Onlara yoneldim. Derslerime daha cok asildim. Daha cok sey kesfettim ve kimsenin vazgecilmez olmadiginin farkina vardim. Kendimi sevdim ve guclu kalmam gerektiginin,kimsenin benden onemli olmadiginin bilincine vardim. Boyle boyle atlatmistim o psikolojiyi. Lutfen sen de kendini yipratma. Olacagi varmis. Zaten o kisi senin kaderinse hayatin akisi devam ederken ve kafandan silip attigin zaman yine olur. O yuzden hep suanini yasa. Oyle olmasaydi soyle olurdu'larla kendini uzme canim..

Cocugunuz yok heralde bence sevinin.
dusunmeyin unutulur gider.anlasmali bosansaniz biran once belki sonuclaninca dusunmessiniz bu kadar.

Sen uzman birinden yardım almalısın kesinlikle... Bir psikolog bulmaya çalış.
Kendi değerini farketmen lazım artık...

Sabah uyandiginizda yuruyuse cikabilirsiniz size iyi gelir.
Olabildigince duygusal sarkilar dinlememeye calisin.
Sizi ah vah diye dinleyen ve acinizi deprestiren kisiler ile gorusmeyin.
Esiniz ile ilgili konusmayin.
Onu hic bir sosyal medyadan takip etmeyin.
Kendinize bir hobi bulun esiniz ile ilgili ne aklınıza gelir ise o an onu yapın. Örneğin; ben kitap okumayi cok severim esinizin sosyal medyasina mi bakmak aklınıza geldi kalkin hemen bir kitap okuyun, yuruyuse cikin, bir muzik acip dans edin vs.
Ondan hatira ne var ise kaldırın. Ister ihtiyac sahiplerine verin, ister atin gitsin.
Ortak kimse ile gorusmeyin.
Is bulun, calisin.
Maddi olarak imkaniniz neye yetiyor ise kursa gidin. Orada tanıştığıniz insanlara bekar oldugunuzu soyleyin. Bekar oldugunuzu kabullenin.
Uyandiginiz da hergun aynaya bakin; sesli bir şekilde şunları soyleyin:
Bugun uyandigim için şükürler olsun. Aynada; güçlü, guzel,zeki,sevilmeye layik ve kendini cok seven bir kadin goruyorum.
Kendimi seviyorum.
Bunu hergun yapin.
Once saçma gelebilir ama birgun aynaya baktığınızda tum bu söylediklerinizi hissettiginizi goreceksiniz.

Bunlari once zorlayarak kendinizi yapacaksiniz belki cunku enerjiniz olmayabilir. Bir kaç gün iyi olup sonra birakmak isteyebilirsiniz ama kararli olun. Ben sizin bu durumu aşacağınıza inaniyorum.

Yosun ben senin konularını okumuştum burada yazdığın kadarıyla olan biteni biliyorum. Nolur azıcık kendinin değerini anla kendini sev azıcık ve vazgeç bu adama eşim demekten, takip etmekten, nerede kiminle araştırmaktan, kabullen ve çıkart hayatından. Sigarayı bırakmak gibi, onunla ilgili şeylerden uzak dur, onlu konulardan, muhabbetlerden, ortamlardan uzak dur, kestir at. Senden kıymetli değil hiçbir şey, sağlığından olacaksın sonunda

Ay ne guzel yazmissin yemin ederim ellerine saglik bende yapicam soylediklerini

Durumunu okudum çok üzüldüm arkadaşım Allah yardım etsin bence onu kafandan tamamen at geçmişle yaşama

Ay ne guzel yazmissin yemin ederim ellerine saglik bende yapicam soylediklerini

Sizin de mi sorunlariniz var? Gerçi bu soylediklerimi yapmak için sorun yasamaya gerek yok. Saglikli bir psikolojiye sahip olmak ve bunu korumak için yapabileceklerimizden bazilari bunlar sadece.

Yavaş yavaş ölüyorum ve zehirleniyorum deyip kendini iyice karanlıklara sürükleme.
Her şey senin elinde. Düşünmek istemezsen düşünmezsin kendini kötü hissetme.
Güçlü dur hayat devam ediyor, unutmak istemediğin için unutamıyorsun.
Gerçekten unutmak istesen, kendine kurallar koysan üstesinden gelirsin. Kendinde o gücü bul...

Bir mesleginiz var mi?
İşletme lisans mezunuyum. .Mali müşavir yanında çalıştım. .sonra beş yıldızlı oteli muhasebesinde görev yaptım. .sonra üniversitede tıbbi Sekreterlik eğitimi alıp devlette de kulkanabilecegim belde aldım. Bunun dışında bilgisayar muhasebe v.s sertifikalarm var. .inşallah hayırlı bir ise girebilirim. .

Ne kadar guzel. Meslegin de cok guzel donaniminda. Iyi bir is bulacagina eminim. Zaten iyi bir is bulunca devami da gelecek. İş temposu, yogunluk, birseyler uretmis olmanin verdigi mutluluk, yeni bir cevre daha ne olsun. Güzel bir hayat seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…