Banada akil verin:(

Biz de site ahalisi olarak kuru mama ve yemek artiklarini veriyoruz. Her seyi yiyorlar. Her evde insanlar ne yiyorsa kedilerimiz de aynisindan yiyorlar. Simdilik 5 taneler. Bakalim cogalirlar insallah. Bence siz de alistirin siz ne yiyorsaniz onlar da yerler

Evet öyleler ya :) şımarık şapşallar. Alışmışlar oraya daha çok kedi gelir uzaktan :)) beslemeyi de bırakamıyorsun :) ama daha uygun mamalar temizmama dan micho alabilirsin severek yerler. Fiyatı da çok yüksek değil. Allah razı olsun bu arada dünyanın en güzel iyiliğini yapıyorsunuz

Ofiste genelde hazır yeniyor yemek artığı olmuor evdekilern genelide baharatlı makarnayi yemediler kuru mamaya gecicez gbi görünüyor

Sağol canim

Hayvanlara avlacak alan mi biraktik ki
Beni ev sahibime sikayet etmisler eve kedi doldurdu diye, tamamen yalan, sadece tedavi gerektiginde eve cikarip geri kedi evlerine bırakıyorum zaten evde fibli kedim var baska kedi bakmam imkansiz. Kaldi ki 10 kedi baksam kime ne zarari var, insanlar cok kötü ya, buyudukce anliyorim cizgi filmlerdeki sebepsiz kötüler gerçekten varmis.

Hayır eve kedi doldursan kime ne onlarmi bakio onlarmi doyuruyo karnını allah herkesin içine birazcık merhamet versin. Sevmiyolarsada uzak dursunlar hayvanlardanda hayvanseverlerdende

Smdi ofiste kızarms tavuk yedik göğüs etleri kaldı onları verdim nasıl yediler sanki aç bıraktım vicdansizlari((
Ya iste onlar da insan gibi. Sevdikleri bir sey olunca veya degisik bir yemek verdiginizde deli gibi seviniyorlar cocuktan farklari yok kiyamam. Bizimkiler de balik cok severler

Köpekler için kac kasap gezdik kalan kemikleri bile vermiyolar sevaba girseler ölürler cunku parça tavuk alıp besleme yapiorz
Maalesef artık kemikleri bile parayla satıyorlar, sürekli müşterisi olduğunuz kasap olursa ücretsiz veriyor ama diğerleri ı-ıh.
Kediler tavuk ve tavuk sakatatlarını yer, bizimde baktığımız sokak kedilerimiz var, normalde kuru mama alıyoruz ama bittiğinde hemen gidip yenisini tedarik edememişsek marketten tavuk, taşlık ne bulursam alıyorum, suyuna ekmek doğruyoruz, taşlıkları da minik minik doğruyoruz karıştırıp veriyoruz yiyorlar.

Bizim işyerlerinin önünde ve mahallede beslediğimiz çok kedi var, çok güzel ve kaliteli mama satan bir site bulduk. Oradan 15 kg mı 70 lira olan mamalardan alıyoruz. Mamalar taze üretilip gönderiliyor.
Kendi kedimize de oradan alıyoruz. Yerken mamadan çıkan çıtırtıdan bile belli oluyor ne kadar taze olduğu.
O kıtırlar gayet iyi :) Ama yağmurlar var açık alana kıtır bırakamıyoruz, onlara da evde kalan yemek ya da haşladığımız tavuk/patatesleri ezip, suyuna ekmek doğrayıp bırakıyoruz.

Bende salam alıyorum ama 1 salam 1 gün gidiyor uygun fiyatlı kuru mamayla devam edicem hava soğudu hiç aç kalmamaları lazım artık. Burası cadde üstü acıkıp yemek aramaya gidicekler karşıya geçmeye çalışcaklar araba çarpacak diye aklim çıkıyr.

Tenizmama mi bonacibo alıyordum ordan bayilmasalarda yiolardi

Salam dayanmaz zaten kuru mama alamadığınızda tavuk vermeye çalışın, taşlıkların tavuk ciğerlerinin fiyatı uygun, hem kaynayınca suyuna ekmekte doğrandığından bereketli oluyor, Allah korusun inşallah hiçbirine birşey olmaz

Ciğeri yemiyorlar hatta bikere aldım haşladim ama dogramadim tabağa koydum uzaktan baktılar sanrım korktular:)) taşlık deneyebilirim yada ciğeri dediğiniz gibi küçük dograyp mama gibi yapabilirm

Ciğeri yemiyorlar hatta bikere aldım haşladim ama dogramadim tabağa koydum uzaktan baktılar sanrım korktular:)) taşlık deneyebilirim yada ciğeri dediğiniz gibi küçük dograyp mama gibi yapabilirm
Belki son kullanma tarihi yakındı ondan yememişlerdir, malum marketler tarihi yakın olanları üste, son kullanma tarihi daha ileri olanları alta koyuyor, ben en alttan alıyorum yeni gelmiş taze olanlardan, vaktinizi alır biraz ama ciğer taşlık gibi sakatatları küçük küçük doğrayın, evde köpeğimiz de var, ona da taşlık vb veriyoruz çünkü hanımefendi çeşit arıyor :))) küçük ırk olduğundan büyük parçalar yutamıyor, doğrayıp veriyoruz.

Dikkat ediyorum aslında ama daha dikkatli olurum. Kendime bu kadar özenmiyorumya :))

Dikkat ediyorum aslında ama daha dikkatli olurum. Kendime bu kadar özenmiyorumya :))
:)))) aynen, siz beni markette bir görseniz son kullanma tarihlerini inceleyip duruyorum, onlarda can, yiyemeyeceğim şeyi yediremem.
Sürekli gittiğim kasap biliyor ama bulamadığım ürünler olduğunda başka yere gidersem kedi köpeklere alıyorum diyemiyorum çünkü gidip en bayat ürünü vermeye kalkıyorlar, en tazesini alıp birde kendim yiyecekmişim gibi doğrattırıyorum :)))
Kasaplara selam olsunm bunları okumadınız farz edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…