E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
işin çokmu yorucu?Bence ilk önce işten çıkınca yorgunluğunu üzerinden at.Bugün yapacaklarını hayal et.git güzel bir film al.akşamada güzel yemek yap,bugün ev işini bi kenara at.güzelce giyin makyajini tazele,onu kapıda güzel karşıla.sonrası zaten gelicek.MAALESEF EVLİLİK FEDAKARLIK İSTİYOR.bu hayat şartlarında en lüksümüz bu oluyor maalesevf.Anlattıklarımı ayda bir yaparsan kendini iyi hissedeceksin.Aramızda kalsın bu benim reçetem ve işe yarıyor.. olay gele bacım:))
Eşinizle vakit geçirmek istiyorsanız uymamnız lazım benim eşmde 24 -1 gibi gliyor ama ben oturp bekliyorum
Ya da arada ev işleri için ayırdığın zamanda kendine izin vereceksin cnm. Hepsi bir arada olmaz tabi. Hem işte yorul sonra gel eve yorul. Makinemiyiz biz? Kafa yorgunluğu da cabası...
Her akşam temizlik sil süpür yapmak zorunda değilsiniz. Zaten sabah ikinizde çıkıyosunuz siz 9 da o 12 de geliyorsa ev kirlenmez ki... Ben çalışırken ikimizde 6 gibi eve geliyorduk birbirimize ayıracak vaktimizde oluyordu, ama asla ama asla hafta içi süpürme silme gibi şeyler yapmam... Cumartesi yada pazar silip süpürüp toz alırım o kadar.. Haa hergün işten geldikten sonra lavabo tuvaleti dezenfekte ederim o kadar o da en fazla 5 dk. sürüyor...
Bence temizlik şini abartmayın.... Yemeğinizi hazırlayıp eşinizi dinlenş bir şekilde bekleyin...
eşinle anlaş dağıtmasın ortalığı. sana yardımcı olsun. sen de hergün temizlik yapma kardeş, nasıl dayanıyo bünyen? hem yukarda arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar.dinle bence
hah ne güze işte. herşey iletişimdn geçiyor. sevginiz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?