banada azcık yardım etsenız :)

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara

selam kızlar ilk defa ovulasyon testı kullanıyorum adetımın 7. gunu basladım hep ıkıncı cızgı sılıktı bende dun gece kasıgımdakı agrıdan dolayı ovulasyon testı yaptım adetımın 17. gunu (adet baslangıcım 29.11.2011)cıft cızgıyı yakaladım bıraz oncede yaptım tekrar kırmızı cızgı cıktı sımdı buu yumurtlama catlamak uzeremı oluyor??? cevap verırsenız yardımcı olursanız senırım Allahım herkeze bır melek nasıp etsın :emir_bebek:

Son düzenleme:
Tçizgisinin silik daha silik olduğu testler negatif kabul ediliyor ovulasyon testlerinde. iki çizgi eşit koyulukta ya da Tçizgisi daha koyuysa bu testten 24-36 saat sonra yumurta çatlayacak demek oluyor, seninki eşit koyulukta yani pozitif. ama sen pozitifi yakalar yakalamaz 2-3 gün üstüste çalış mümkünse.. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
Tçizgisinin silik daha silik olduğu testler negatif kabul ediliyor ovulasyon testlerinde. iki çizgi eşit koyulukta ya da Tçizgisi daha koyuysa bu testten 24-36 saat sonra yumurta çatlayacak demek oluyor, seninki eşit koyulukta yani pozitif. ama sen pozitifi yakalar yakalamaz 2-3 gün üstüste çalış mümkünse.. Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallahh

amın canım tesekkur ederım yanlız zaten spermeler vucudda 72 saat yasayabılıyorlar hem ust uste olunca sperm kalıtesı azalmazmı

Back
X