Banada bakarmisiniz

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Kizlar 1 hafta önce biriyle facebookta tanistim ortak arkadaslarimiz vardi.
Gecen gun gorustuk. Iyi gecti.
Ayrildiktan sonra msj atti hemen memnun oldum diye.
Arkadasiz ama.
Daima yazardi, ben altan alim diyordum gec yaziyordum ona. Bugun ise yazmadi fazla. Isten cikti mesala 4 saat gecti ,Ben yazdim unutun beni diye.
Sizce nasil davranmaliyim? Bilmiyorum :s gec yazmamalimiydim? Sogudu benden sanki..

kısa sürede tanışılmış, internet durumları ve erkeğin görüşmeden kısa süre sonra ilgisizliği ;
bence sen onu umursamamalısın...

Kuzum bir hafta olmuş tanışalı, bir haftada ne ara ısındı da ne ara soğudu. Bi dur bakalım bismillah daha... acelen neden :106:

Kuzum bir hafta olmuş tanışalı, bir haftada ne ara ısındı da ne ara soğudu. Bi dur bakalım bismillah daha... acelen neden :106:

Hoslandim galiba ondan :(
Iyi birine benziyor. Ortak arkadasimin kuzeni. Kotu bsy gelmez ondan diye umuyorum ama iste sogukluk girdiiiii bugun :(
Umursamamis gibi davraniyordum, gec yazip durdum.
Kolay kiz sanmasin diye beni .
Cocugu kovdum galibaaa
Kacio oda benden :(

Kizlar 1 hafta önce biriyle facebookta tanistim ortak arkadaslarimiz vardi.
Gecen gun gorustuk. Iyi gecti.
Ayrildiktan sonra msj atti hemen memnun oldum diye.
Arkadasiz ama.
Daima yazardi, ben altan alim diyordum gec yaziyordum ona. Bugun ise yazmadi fazla. Isten cikti mesala 4 saat gecti ,Ben yazdim unutun beni diye.
Sizce nasil davranmaliyim? Bilmiyorum :s gec yazmamalimiydim? Sogudu benden sanki..

Umursamamakta iyi yapmışsın ve hala umursama, mesaj atma o atmadan. İlişkiler böyledir ciddiyete varmadan kaçan kovalanır. Sabret dayan sakın mesaj atma, bak mesela bi cevap atmadı diye nasıl da yer etmiş sende ki konu bile açmışsın. sakın mesaj atma o atmadan, unuttun mu beni gibi? ondan mesaj beklemiş gibi mesajlarda atma. o zaman o kendini geri çekecektir. benim nacizane fikrim.

Umursamamakta iyi yapmışsın ve hala umursama, mesaj atma o atmadan. İlişkiler böyledir ciddiyete varmadan kaçan kovalanır. Sabret dayan sakın mesaj atma, bak mesela bi cevap atmadı diye nasıl da yer etmiş sende ki konu bile açmışsın. sakın mesaj atma o atmadan, unuttun mu beni gibi? ondan mesaj beklemiş gibi mesajlarda atma. o zaman o kendini geri çekecektir. benim nacizane fikrim.

Aiiii keske oyle yazmasaydim dmii tuhhh pisman oldum

Iyi birine benziyor. Ortak arkadasimin kuzeni. Kotu bsy gelmez ondan diye umuyorum ama iste sogukluk girdiiiii bugun :(
Cocugu kovdum galibaaa

Yani aranızda bi ilişki olur da, sonra günlerce aramaz sormaz, dersin ki soğudu... bugünkü mevzu senin anlattığın. İşi vardır, müsait değildir, hastadır, yorgundur, dur dur da dur :34: azıcık sabırlı ol hele :ssz:

fazla adim attim galiba ona unutun beni diye.
Kizlarrr interneten whatsapp diye yerden konusuyorduk. Ben internetimi kapatsami ki acaba? Merak etsin biraz yazarsa eger ? Sabah uyandigimda acarim geri netimi.

Iyi birine benziyor. Ortak https://adobeid.services.adobe.com/verify/tr_TR/HC0G38F6CEYRCQTC1AXWB2Y3TGarkadasimin kuzeni. Kotu bsy gelmez ondan diye umuyorum ama iste sogukluk girdiiiii bugun :(
Cocugu kovdum galibaaa

su internetten tanisip arkadas olma olaylari nedense bana cok abes gelmistir..cunku sanal ortamda isteyen istedigi maskeyi rahatlikla takabiliyor kendini farkli gostermeyi cok rahat basarabiliyorsen yinede temkinli ol canim sanal ortamdan cok normal hayatta görüşmeye calis bu sekilde nasil bir insan oldugunu daha kolay kavrayabilirsin...cok fazla muhabbete gerek yok zaten eger senden hoslaniyorsa zaten sen aramasanda o seni arar zaten erkekler biz kadinlar gibi cekingen diller

Uzulmekten cok korkuyorum :(

erkekleri bu kadar önemsersen çok üzülürsün ama :( çünkü onlar bizim baktığımız gibi bakmıyorlar, erkek belli bi süreden sonra daha ciddi bakmaya başlıyor. biz hemen kaptırıyoruz kendimi. sakın kendini üzme, bu kadar değer de verme. o arasın o sorsun o merak etsin. şuan kızgınsın mesela, bişey yazsa trip atacakmışssın gibi :) bunu yapma. yazarsa bile hiç bişey yokmuş, hiç bunu önemsememiş gibi davran. onu önemsediğini hissederse, kendini geri çeker.

su internetten tanisip arkadas olma olaylari nedense bana cok abes gelmistir..cunku sanal ortamda isteyen istedigi maskeyi rahatlikla takabiliyor kendini farkli gostermeyi cok rahat basarabiliyorsen yinede temkinli ol canim sanal ortamdan cok normal hayatta görüşmeye calis bu sekilde nasil bir insan oldugunu daha kolay kavrayabilirsin...cok fazla muhabbete gerek yok zaten eger senden hoslaniyorsa zaten sen aramasanda o seni arar zaten erkekler biz kadinlar gibi cekingen diller

Haklisiniz, ortak arkadaslarimiz baya vardi aslinda.. En yakin arkadasimin esinin arkadasi mesala..
O yuzden guvendim gorustum..
Duzgun birine benziyor zaten.. Konusmalarindan anladim.. Yagci dgl..
Korkuyorum ya ben uzulucem yine diye, cok kiriliyorum oyle sanki bende bir eksik varmis gibi guvensizlik cokuyor uzerimd

erkekleri bu kadar önemsersen çok üzülürsün ama :( çünkü onlar bizim baktığımız gibi bakmıyorlar, erkek belli bi süreden sonra daha ciddi bakmaya başlıyor. biz hemen kaptırıyoruz kendimi. sakın kendini üzme, bu kadar değer de verme. o arasın o sorsun o merak etsin. şuan kızgınsın mesela, bişey yazsa trip atacakmışssın gibi :) bunu yapma. yazarsa bile hiç bişey yokmuş, hiç bunu önemsememiş gibi davran. onu önemsediğini hissederse, kendini geri çeker.

Bencede kaptirdim gidiyorum ben.. Hey allahim..
Kendime oylede demistim bak sisimel kaptirma kendini yine diye, umursamadim mesala gibi yaptim.
Bugun ben fazla bosluga geldim belki ondan:( yarin gecer insallah..
Demin bsy yazdi kizlar bir iki saat sonra mi cvp atsam? Demin fenaa belli etirdim kendimi

Back
X