Banada bakarmisiniz

Kusura bakma ben ilk sayfayi okudum ona göre yorum yaptim.devamini simdi okudum.bana cok ilgisiz geldi, insan yeni gorusmeye basladigi birine karsi daha hevesli davranir.

Kimse yokmu yine:(((

kuzum sen kaç yaşındasın :) neyin stresi bu böyle! biraz oluruna bıraksana zaten daha yeni tanıştınız. ilişki ciddi bi yere varacaksa zaten varır. sen kendini tutma. nasıl davranmak geliyorsa içinden öyle davran.yapmacık olma. tanımaya çalış onu.tadını çıkar :)

kuzum sen kaç yaşındasın :) neyin stresi bu böyle! biraz oluruna bıraksana zaten daha yeni tanıştınız. ilişki ciddi bi yere varacaksa zaten varır. sen kendini tutma. nasıl davranmak geliyorsa içinden öyle davran.yapmacık olma. tanımaya çalış onu.tadını çıkar :)

Olmuyorumda, usteki arkadasim dedigi gibi fazla heycan yok galiba..
Ondan nasil davranicagimi bilmiyorum

Teşekkür etmene gerçekten gerek yok geldiğim için, seninle birlikte dolaşmak bile hoşuma gidiyor.. bitek nadeel zaman su gibi akıp gidiyor :)) iyiki varsın uzun zaman sonra birine güvene bildiğimi hissediyorum yada güvene bileceğimi daha doğru olur :)

Burda ne demek istedigini bile anlamadim. Suan 5 saat oldu bsy yazmadi.. Bende yazmadim..

Ya da benden adim bekliyor.. Bilemiyorum.. Sizce??

canım geç yazmandan dolayı değil bence ilgisizliği, belki o senden hoşlanmamış olabilir...
zorla değil bu işler....gönül ısınmadı mı ısınımaz...bence düşme fazla üstüne...zaten hoşlandıysa döner sana...ısrarcı olma...

canım geç yazmandan dolayı değil bence ilgisizliği, belki o senden hoşlanmamış olabilir...
zorla değil bu işler....gönül ısınmadı mı ısınımaz...bence düşme fazla üstüne...zaten hoşlandıysa döner sana...ısrarcı olma...

Hoslanmadigsa neden 2 ci kez bulusmak ister ki? 40 dkk yol ediyor birde yanima gelmesi icin.
Anlamiyorum iste ..
Salla ya puff istemiyorum zaten, Boylesini kafamda soru isareti birakan insandan

Anlamadim gitti ya,

Biraz once bana yazio ki bir kizda aradigim ozelikler sende, hislerim oyle diyor dedi.
Bende olabilir dedim.

Olabilir derken, Tek taraflimi diyorsun dedi.
Bende nedememi beklersin dedim.

Tamam sisimel neyse dedi, bir beklentim yok dedi.

Bende tamam dedim uyucam dedim

Ne yani hem adim atmis oluyor sonra beklentim yok diyor??? Anlamadim gitti kizlar biri bana fikir versin ya

Anlamadim gitti ya,

Biraz once bana yazio ki bir kizda aradigim ozelikler sende, hislerim oyle diyor dedi.
Bende olabilir dedim.

Olabilir derken, Tek taraflimi diyorsun dedi.
Bende nedememi beklersin dedim.

Tamam sisimel neyse dedi, bir beklentim yok dedi.

Bende tamam dedim uyucam dedim

Ne yani hem adim atmis oluyor sonra beklentim yok diyor??? Anlamadim gitti kizlar biri bana fikir versin ya

Canim bastan sona yazilan mesajlari da okudum.cocuk sana icini acmaya calismis sen tripli davranmissin, her sey yerine gore takma yani bu kadar.anladigim kadariyla sen bu cocukla sadece arkadas olmak istemiyorsun.ama cevaplarinda cok soguk davraniyosun.cocuk da muneccin degil ki senin de ona karsi bos olmadigini nasil anliycak :D erkekler gereksiz trip yapan ve karsisindakinin de ondan hoslandigini gorunce cekiyolar kendilerini.onun icin canin ne istiyosa oyle davran.cocugun o mesajina karsi oyle soguk bi olabilir demen cok yanlis olmus.birazda sicak kanli,sevecen olucaksin her zaman boyle ne yapsam diye dusunup yok onemsedigimi dusunmesin diye icinden geleni degil sacma sacma tavirlar takilirsan karsindakini sıkarsin

Back
X