Banada bi el atip taktik verin nolur ya

Lithyumpro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
166
184
103
Merhaba arkadaslar simdi konuyu dagitmadan anlatmaya calisicam uzun suredir birlikte oldugum birisi var ve evlenme karari aldik fakat rkonomik sebeblerden dolati biraz ertlememiz gerekiyor.Simdi sikintilara geceyim.Erkek annesi herseyi bilmek istiyor herseye dahil olmak istiyor bu beni zaten bunaltiyor ama gecistiriyorum gecistiriyorum surekli bisekilde kapatiyorum konuyu bazen tatlilikla bazen patavatsizligimla evet patavatsizim ve dusundugumu sakinamiyorum asla hani su iyiyi oynamak ama bilgini okumak varya onu yapamiyorum ama yapmamda gerekiyor cunku hep hakli oldugum konularda bu yuzden haksiz olup biricik vefakar melek anneyi uzen kotu kiz oluyorum.surekli iletisim halinde olmami neden arayip sormadigimi falan soyleyip sevgili kisisi haftada bir ustume ssaliniyor birde mesela bir karar veriyoruz eve gidiyor adam sabah geliyor yok ben vazgectim yani saniyorumki anne kisisi etkiliyor adam yok oyle bisi desede den bunu dusunmekten kendimi alamiyorum cokda sinir oluyorum bileniyorum bide kadin hasta bana soyledigi bazi can sikici seyleri adama soyleyrmiyorum once sonra doluyorum doluyorum aba altindan sopa gosteriyorum bole bole ooldu ama ben ses etmedim simdi sen bana nie bole yapiosun die yyok benim annem oyle sey yapmaz melek ggibi insandir vs oluyo Allahim ben nasil bir yol izliycem bazen diyorumm lithyum sal gitsin burdan ask evlilik cikmaz yarin obur gunde kv konusu acarsin ama seviyorumda yillarimda vvar ortada nasil olsa ki ben nasil ttaktik maktik yapip ciksam isin icinden bana bulasmasa arkamdan konusulanlar vs. Anne kisisi cani sag olsada evinde durup bize karismasa ama bizde mutlu mesut takilsak kucuk dunyamizda

Merhaba arkadaslar simdi konuyu dagitmadan anlatmaya calisicam uzun suredir birlikte oldugum birisi var ve evlenme karari aldik fakat rkonomik sebeblerden dolati biraz ertlememiz gerekiyor.Simdi sikintilara geceyim.Erkek annesi herseyi bilmek istiyor herseye dahil olmak istiyor bu beni zaten bunaltiyor ama gecistiriyorum gecistiriyorum surekli bisekilde kapatiyorum konuyu bazen tatlilikla bazen patavatsizligimla evet patavatsizim ve dusundugumu sakinamiyorum asla hani su iyiyi oynamak ama bilgini okumak varya onu yapamiyorum ama yapmamda gerekiyor cunku hep hakli oldugum konularda bu yuzden haksiz olup biricik vefakar melek anneyi uzen kotu kiz oluyorum.surekli iletisim halinde olmami neden arayip sormadigimi falan soyleyip sevgili kisisi haftada bir ustume ssaliniyor birde mesela bir karar veriyoruz eve gidiyor adam sabah geliyor yok ben vazgectim yani saniyorumki anne kisisi etkiliyor adam yok oyle bisi desede den bunu dusunmekten kendimi alamiyorum cokda sinir oluyorum bileniyorum bide kadin hasta bana soyledigi bazi can sikici seyleri adama soyleyrmiyorum once sonra doluyorum doluyorum aba altindan sopa gosteriyorum bole bole ooldu ama ben ses etmedim simdi sen bana nie bole yapiosun die yyok benim annem oyle sey yapmaz melek ggibi insandir vs oluyo Allahim ben nasil bir yol izliycem bazen diyorumm lithyum sal gitsin burdan ask evlilik cikmaz yarin obur gunde kv konusu acarsin ama seviyorumda yillarimda vvar ortada nasil olsa ki ben nasil ttaktik maktik yapip ciksam isin icinden bana bulasmasa arkamdan konusulanlar vs. Anne kisisi cani sag olsada evinde durup bize karismasa ama bizde mutlu mesut takilsak kucuk dunyamizda
Bence siz birşey diyip te kötü olmayın bırakın adam annesine birşeyler söyleyip karışmaması gerektiğini anlatsın yani iş sevgilinizde bitiyor maalesef

Oooo bu isin sonu yas cok yipranirsin bosver seneleri fln insanlar 20 yillik evliliklerini bitiriyolar evlenip ayrildiginda daha cok sey kaybedeceksin belkide

Arkadaşımın eşini ve ailesini anlatıyorsunuz sandım. O da aynı şeyleri yaşadı çok yıprandı söz günü bile tartıştılar kv yüzünden. Sabretti ses etmedi evlendiler değişen hiçbirşey olmadı arttı sorunları . Kv herşeylerine müdahil olmak istiyor eşi annesinin kötü niyetli olmadığını savunarak arkadaşıma suç buluyor. Annesini hep savunuyor bnm annem yapmaz diye. Stresten çocukları olmuyor düşünün. Arkadaşım çok pişman kv nin problemli olduğunu anladığım ilk an bırakmalıydım arkama bakmadan kaçmalıydım diyor. Bir yerden sonra sevgi de gelmiyor aklıma eşimden de soğudum diyor.
Bu bir örnek olsun size. Karar sizin. Ama ilerde bu sorunlara şikayet edemezsiniz her türlü kabullenmiş oluyorsunuz çünkü. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence siz birşey diyip te kötü olmayın bırakın adam annesine birşeyler söyleyip karışmaması gerektiğini anlatsın yani iş sevgilinizde bitiyor maalesef
Yani isde o bunlari sorun olarak gormuyor yada ben tepkisini fazla yukseltmesinden korktugum icin kadin hasta die tam anlatamiyorum aisey olsa vicdan azabi cekerim kirmadan dokmeden olsun istiyorum ama mesela daha bugun dedimki benimle ilgili bir sorunu baskasina anlatma bana soyle beraber cozelim dedim( isle ilgili bir konu uzerine tartismistik buyuk birsey degildi annesiyle de konusmus sanirim sohbet arasinda gecmis ama anne kisisi bana anlasamiyosaniz ayrilin keske gozum gormese boyle ooldugunuzu gonlum katlanir dedimisti ) Ama neden boyle bisi dedigimi sorunca isde annen bana bole bole dedi diyemedim kadina soyler bisey oolur diye off karnim agriyor sinirden artik ya yani desem ki sebeb bu aslinda benlik sikinti yok aralari da tartisacaklar ama diyemiyorum dersem korkuyorum kadinla tartisir bisey olur boylede ben hazmedemeyince konusuyorum sebebini aciklayamayincada ben kotu ooluyorum yine

Evlenmeden kv konusu açmana sebep olmuş bile sevgilin ve annesi...
Evlenince daha beter olacak şimdi aramadın diye sıkıştıran sevgilin evlenince sürekli gitmedin diye başının etini yiyecek....
Veee ana kuzusu aklın varsa ayrıl net...

Kızlar hemen pes etmiş. KK kadını pes etmez.
Sürekli annesini övün. Çok iyi kalpli çok düşünceli çok tatlı. Sonra şu konu böyle daha mı iyi olur falan deyin. Annesini eleştirecekseniz annen çok tatlı, çok iyi düşünmüş, Yalnızca bu beni biraz üzdü... Vb tarzda konuşun. İnce ince dolduracaksın... Sevgi sözleri söylerken gözyaşı dökeceksin. Ben onu çok seviyorum nasılsın demedi kırıldım. Olsun siz iyi olun o bana yeter. Hüngür gözyaşı ve final...
K.v min taktiği. Ben taktikle uğraşamam ama siz deneyin çok başarılı bir taktik.

Kızlar hemen pes etmiş. KK kadını pes etmez.
Sürekli annesini övün. Çok iyi kalpli çok düşünceli çok tatlı. Sonra şu konu böyle daha mı iyi olur falan deyin. Annesini eleştirecekseniz annen çok tatlı, çok iyi düşünmüş, Yalnızca bu beni biraz üzdü... Vb tarzda konuşun. İnce ince dolduracaksın... Sevgi sözleri söylerken gözyaşı dökeceksin. Ben onu çok seviyorum nasılsın demedi kırıldım. Olsun siz iyi olun o bana yeter. Hüngür gözyaşı ve final...
K.v min taktiği. Ben taktikle uğraşamam ama siz deneyin çok başarılı bir taktik.
İsde anne kisisi tam olarak bu taktigi kullaniyor hatta adam bana dikrki annem seni benden daha cok seviyor merak ediyor hastalaninca cok uzuluyor hic uuyumadi dun gece dior yazik kiza calismaktan hasta oldu die ben alttaki mesajlari anliyorum aslinda tabi ama bunlari ina nasil tatli tatli anlatirim bilmiyorum yani benim yapim lan senin anan beni ne merak edecek calialsiyorum sana bakamiycam die korkuyo bana daha gecen gun yazik oglum evlenince ac kalir sen kacta eve gitcende yemek yapcan dedi olur ama kavga cikmasin diye diyemiyorum

sevgili kisisi haftada bir ustume ssaliniyor
Ayol köpek mi bu?

Valla sevgilin senin destekçin olsa taktik verirdim ama adam anası sana tekme vursa anamın ayağı takılmıştır yapmaz o der o yüzden görünen köy klavuz istemez 3 5 yılın olsun giden, tüm ömrün yanında.

Valla canım öyle taktik maktik bi işe yaramaz gibi duruyor , sen baştan tavrını belli et , evlenince daha beter olur . Önemli olan burda eşin olacak kişinin davranışı ! Daha şimdiden annesini savunmaya geçiyorsa zaten ertelenen düğünü bi daha düşün derim . Hatta 2-3 kez daha düşün .
Erkek arkadaşın Ara-sor diye baskı yaptığında, ben istediğimde yaparım çocuk gibi baskı yapma bana de . Baştan yaparsın yaparsın sonra bir gün artık fenalık gelir yapmazsın sanki görevinmişte ,yapmamışsın gibi muamele görürsün .
Taktik bilmem ama , bildiğim tek birşey var , şimdiden anacı olan adam seni istediği kadar sevsin ilerde bu sana yetmez. Benden de bi abla -kardeş tavsiyesi :*
Kolay gelsin ;)

İsde anne kisisi tam olarak bu taktigi kullaniyor hatta adam bana dikrki annem seni benden daha cok seviyor merak ediyor hastalaninca cok uzuluyor hic uuyumadi dun gece dior yazik kiza calismaktan hasta oldu die ben alttaki mesajlari anliyorum aslinda tabi ama bunlari ina nasil tatli tatli anlatirim bilmiyorum yani benim yapim lan senin anan beni ne merak edecek calialsiyorum sana bakamiycam die korkuyo bana daha gecen gun yazik oglum evlenince ac kalir sen kacta eve gitcende yemek yapcan dedi olur ama kavga cikmasin diye diyemiyorum
İçindekileri söylemezsen ruhun yaşlanır genç yaşta.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın dersen daha çok yıpranırsın.
Annen bana anlaşamıyorsanız ayrılın dedi çok kırıldım diyip sevgiline de soğuk davrancaksın bırak bakalım senin için çabalıyor mu? Çabalarsa da "bir daha ilişkimize annen dahil kimseyi karıştırmayacaksın yoksa 1 dk bile kalmam bu ilişkide. Bu dünyaya kapris çekmeye gelmedim." Diyeceksin. Alt metin: işine gelirse olacak yani. O sana uysun sen ona değil.

İçindekileri söylemezsen ruhun yaşlanır genç yaşta.
Aman ağzımızın tadı bozulmasın dersen daha çok yıpranırsın.
Annen bana anlaşamıyorsanız ayrılın dedi çok kırıldım diyip sevgiline de soğuk davrancaksın bırak bakalım senin için çabalıyor mu? Çabalarsa da "bir daha ilişkimize annen dahil kimseyi karıştırmayacaksın yoksa 1 dk bile kalmam bu ilişkide. Bu dünyaya kapris çekmeye gelmedim." Diyeceksin. Alt metin: işine gelirse olacak yani. O sana uysun sen ona değil.
Soylesem hesap sorar bagirir cagirir anneye sonra kadin fenalasir yine benden olur ben kotu kisi oolurum bide vijdan azabinazabini cekerim die ssoyleyemiyorum mesela suan kusuz aama bu soylediklerini soylesem konu benim ustumden gidecek en azindan sebebini bilecek ama desemmi bilemiyorum

Soylesem hesap sorar bagirir cagirir anneye sonra kadin fenalasir yine benden olur ben kotu kisi oolurum bide vijdan azabinazabini cekerim die ssoyleyemiyorum mesela suan kusuz aama bu soylediklerini soylesem konu benim ustumden gidecek en azindan sebebini bilecek ama desemmi bilemiyorum
Ne hastalığı var kadının? Şeker tansiyonsa o herkeste var. En azından laflarının ayarını bilsin. Sen sinir hastası olcan bu gidişle seni kim düşüncek?

En tehlikeli tip k.v. aynı taktikle savaşacaksın. Yoksa her durumda kötü gelin olursun. Esinle sorun yaşarsın. Göstereceksin gerçekleri eşine sabırla. Zor ama imkânsız değil.
Hocanın dedidiğini yap yaptığını yapma derler sözünü hatırlatayım öncelikle :)))
Sen ne yaptın dersen, aradım k.v yi, Anne oğul ne konuşur umrumda değil ama oğlun dolup dolup bana çemkiriyor dedim. Sinir hastası oğlunuzla 10 yıldır deliriyorum zaten, birde bunlarla uğraşamam dedim.
Sen tabi ki böyle yapma :KK66:

Back
X