- 19 Ekim 2018
- 166
- 184
- 103
- Konu Sahibi Lithyumpro
Merhaba arkadaslar simdi konuyu dagitmadan anlatmaya calisicam uzun suredir birlikte oldugum birisi var ve evlenme karari aldik fakat rkonomik sebeblerden dolati biraz ertlememiz gerekiyor.Simdi sikintilara geceyim.Erkek annesi herseyi bilmek istiyor herseye dahil olmak istiyor bu beni zaten bunaltiyor ama gecistiriyorum gecistiriyorum surekli bisekilde kapatiyorum konuyu bazen tatlilikla bazen patavatsizligimla evet patavatsizim ve dusundugumu sakinamiyorum asla hani su iyiyi oynamak ama bilgini okumak varya onu yapamiyorum ama yapmamda gerekiyor cunku hep hakli oldugum konularda bu yuzden haksiz olup biricik vefakar melek anneyi uzen kotu kiz oluyorum.surekli iletisim halinde olmami neden arayip sormadigimi falan soyleyip sevgili kisisi haftada bir ustume ssaliniyor birde mesela bir karar veriyoruz eve gidiyor adam sabah geliyor yok ben vazgectim yani saniyorumki anne kisisi etkiliyor adam yok oyle bisi desede den bunu dusunmekten kendimi alamiyorum cokda sinir oluyorum bileniyorum bide kadin hasta bana soyledigi bazi can sikici seyleri adama soyleyrmiyorum once sonra doluyorum doluyorum aba altindan sopa gosteriyorum bole bole ooldu ama ben ses etmedim simdi sen bana nie bole yapiosun die yyok benim annem oyle sey yapmaz melek ggibi insandir vs oluyo Allahim ben nasil bir yol izliycem bazen diyorumm lithyum sal gitsin burdan ask evlilik cikmaz yarin obur gunde kv konusu acarsin ama seviyorumda yillarimda vvar ortada nasil olsa ki ben nasil ttaktik maktik yapip ciksam isin icinden bana bulasmasa arkamdan konusulanlar vs. Anne kisisi cani sag olsada evinde durup bize karismasa ama bizde mutlu mesut takilsak kucuk dunyamizda