Banada bi el atip taktik verin nolur ya

Daha sevgiliyken ne mecburiyetim varmış aramaya pardonn!! Ben evliyim de bir ay aramadığım oluyor.
Senin yapacağın iş çok net canım, yol ver gitsin. Bize konuşması kolay sanma. Madem bana akıl verin demişsin tecrübeli olarak yazıyorum ben de diğer arkadaşlar gibi. Yıllarımı harcadım falan diyip vicdan yapma kendine de. İnsanlar 20 30 yıllık yuvalarını yıkıyor ortada çocuklar varken bile. Ve emin ol onların da böyle kökten geliyor sorunları.

Balık baştan kokar bunu unutma..

Cok net oldu saol ama gaza gelip anlattim herseyi az once simdi onlar dusunsun
Hemen cevap veriyorum. K.v eşine diyecek ki. Ya ben şaka yaptım oğlum aç kalır diye hiç öyle niyetim yok. Ben zaten onada üzülüyorum yoruluyor sonraaaa gözyaşları ..
beyefendi ya politik olacak içten size kızacak yada açıkça fesatsın diyecek size. Sonucu merak ettim haberdar edin bizi de.

Daha arada resmi bir bağ yokken bile kadın kayinvalidecilik oynamaya başlamış, evlenince ne olmasını bekliyosun ? Oğlunu doldurup doldurup salacak üstüne, işin sonu şiddete varacak ..bu beklentinin sonu gelmez ,katlanarak devam eder .evlendiğine bin pişman olursun .aşk yetmiyo bazen ,bence tek aşık taraf da sensin bu ilişkide. Adam çoktan yanlış evlilik moduna bağlamış .

bazen diyorumm lithyum sal gitsin burdan ask evlilik cikmaz yarin obur gunde kv konusu acarsin
Yarın evlendiğinizde neler olacağını ne güzel özetlemişsiniz. Acaba durup ilişkiyi devam ettirme yönünde düşünseniz mi? Bu kişi sizi şimdiden arada bırakmış, şimdiden ezdiriyor yarın çok daha beterleri olacağı belli...

Oha bunlar fragman. Hic bulasma. Bence resmi birsey ortada yokken böyle arayıp devamli muhabbetler yalnis.

Klasik kök aile sorunu, evlenince başınız daha da ağrır. Sevgiliniz ailesinden kopup bağımsızlığını ilan edememiş gibi görünüyor. Bu sizi ileride şimdikinden daha fazla yıpratır. Bir ömür boyu üzüleceğinize 1-2 sene üzülün derim ben.

Şimdi bu kayinvalide var ya siz evlendiğiniz günün hemen ertesi günü evinize kahvaltiya gelir.Tabi gerdek gecesi oğlundan ayrilmaya gönlü el verirse!
Planlariniza dahil olmak ister,adiniza planlar yapar.Basbasa kalmak istediginizde bir bakmissiniz geliyorum diyor bir bakmissiniz hooop kapida.
Belki azicik abartiyorum.Daha beterlerini de yapabilir bilemem.Ama bu kadar merak sahibi bir anne "aman anne bizi bize birak herseyi bilmek zorunda değilsin" diyip anneciginin önünü,sözünü kesemeyen bir adet erkek kişisi..
Cani sağ olan ama evinde kalamayan küçücük dünyaniza da siğmaya calisan bu annenin öğrenme meraki her geçen gün hunharca büyüyecek..Hiç bir zaman o taktikleri de yemez yemez yemezzz!
Anneleri severim ama çok merakli olanlarii hep korkutur beni.. :)
Hep basimizda olsun ama uzakta olsundur.

Bence bi
Merhaba arkadaslar simdi konuyu dagitmadan anlatmaya calisicam uzun suredir birlikte oldugum birisi var ve evlenme karari aldik fakat rkonomik sebeblerden dolati biraz ertlememiz gerekiyor.Simdi sikintilara geceyim.Erkek annesi herseyi bilmek istiyor herseye dahil olmak istiyor bu beni zaten bunaltiyor ama gecistiriyorum gecistiriyorum surekli bisekilde kapatiyorum konuyu bazen tatlilikla bazen patavatsizligimla evet patavatsizim ve dusundugumu sakinamiyorum asla hani su iyiyi oynamak ama bilgini okumak varya onu yapamiyorum ama yapmamda gerekiyor cunku hep hakli oldugum konularda bu yuzden haksiz olup biricik vefakar melek anneyi uzen kotu kiz oluyorum.surekli iletisim halinde olmami neden arayip sormadigimi falan soyleyip sevgili kisisi haftada bir ustume ssaliniyor birde mesela bir karar veriyoruz eve gidiyor adam sabah geliyor yok ben vazgectim yani saniyorumki anne kisisi etkiliyor adam yok oyle bisi desede den bunu dusunmekten kendimi alamiyorum cokda sinir oluyorum bileniyorum bide kadin hasta bana soyledigi bazi can sikici seyleri adama soyleyrmiyorum once sonra doluyorum doluyorum aba altindan sopa gosteriyorum bole bole ooldu ama ben ses etmedim simdi sen bana nie bole yapiosun die yyok benim annem oyle sey yapmaz melek ggibi insandir vs oluyo Allahim ben nasil bir yol izliycem bazen diyorumm lithyum sal gitsin burdan ask evlilik cikmaz yarin obur gunde kv konusu acarsin ama seviyorumda yillarimda vvar ortada nasil olsa ki ben nasil ttaktik maktik yapip ciksam isin icinden bana bulasmasa arkamdan konusulanlar vs. Anne kisisi cani sag olsada evinde durup bize karismasa ama bizde mutlu mesut takilsak kucuk dunyamizda
Bence bidaha duşün evlilkte daha cok zorlanirsin

Son cumlelerınde yazıyor cevap:KK76:

Evlenince daha beter olacak

Simdiden anlamissin ikisini de:KK66:
Sanslisin yani aslinda.

Ama simdi tabii..seviyorum onsuz yasayamam o da beni seviyir evlenince duzelir..gibi toz pembe bakiyorsunuz hayata ama sunu bil ki; sevgilin degismez annesi de:KK66:

Al karsina acikca konus
Bize anlatttigim gibi
Bu iliski hakkinda suphelerim var.de
Annen cok fazla hayatimizda .de
Evlenince de boyle olacak ve ben boyle bir hayati istemiyorum.de

Diyebilirsen tabii:KK66:

Benim.hosuma gitmedi bu kadar annecilik

Sen bilirsin

Evlenince de buraya konu acarsan kv herseyimize karisiyor kocam da ses etmiyor.diye biz de sana.deriz evlenmeden once biliyordun ses etme:KK66:

Amaan okurken içim şişti. ..siz bu kadınla baş edemezsiniz evlenmeyin dertsiz başınıza dert almayın. ..Kadın daha evlenmeden başlamış evlenince evinize yerleşir her seyinize karışır oğluna da sözünü dinletir. Sinir hastası olduğunuzla kalırsınız

Back
X