- 24 Ekim 2013
- 125
- 63
- 43
- Konu Sahibi audrey2016
-
Yasadigim sehirde sadece kayinvalidemler var . Ne esimin ne benim akrabalarimdan kimse yok tek dayanagim esim hic pisman degilim cunku cok ilgilidir 2 senelik evliyim beni birakip disari bile cikmaz asiri iyi bir babadir
Allah bozmasin ama benimde tek gidecegim yer orasi
Ben de direk söyleyemem bükçe kullanırım
anlayana kadar zor oluyor ama
Simdi eve geldi salona yastik yorgan getirdi salonda yatcak sanirim
ya yazık değil mi adama, hadi gönlünü al. sana gelme bee dese bile tartışırsın olur biter yani çekinme bu kadar. burda eşini güzel güzel anlatmışsın ya bize, aynısını şimdi ona söyle işteO kadar kaprisli inatci kotu biriyim ki boyle bir adami bile biktirdim kendimden lanet olsun bana ya cidden lanet olsun ilgi sevgi gordukce aziyorum dolayli yollardan anlattigimi anlamadiginda kusuyorum barismak icinse adim bile atmiyorum cunku biliyorumki nasilsa bariscak bu devran boyle gitmiyor bu gidisle sogutacagim kendimden
O kadar kaprisli inatci kotu biriyim ki boyle bir adami bile biktirdim kendimden lanet olsun bana ya cidden lanet olsun ilgi sevgi gordukce aziyorum dolayli yollardan anlattigimi anlamadiginda kusuyorum barismak icinse adim bile atmiyorum cunku biliyorumki nasilsa bariscak bu devran boyle gitmiyor bu gidisle sogutacagim kendimden
Tabi anlamaz. Astığınız suratın nedenini nasıl anlasın?
Ayrıca uzaktan çok sıkıcı gorunur asık suratlar. O şekilde yolcu etmeyin üstelik.
Her defasında demeyeceksinizki bir defa " ben her hafta bir gün / şu gün gelmek istiyorum, keyif alıyorum, uygun olur mu senin içinde deyip rutine bağlayacaksınız .
Kendinizi düzeltmek kolay. İletişim iletişim, en buyuk güç.
Lanet okumayın, çok kotu.
Nasılsa barışacak" diye dusunmeyın çunku birgun tamamen kopabilir, barışmak için adımı atmaz. O atmadığında siz atarsınız ve işte o zaman çark döner. Bir daha da toparlayamazsınız.
Bu durumu yaşamamak için bugün son gununuz olsun.
Böyle birşey için utanilirmi hic bide eşinden
Demis ama kuzum is olarak görüyorum unutuyorum sen hatirlat diye bende gitmeden önce bende gelebilirmiyim de zamanla alısır ve sensiz gitmez :)Ne bileyim arkadasim cekiniyorum acaba istemiyoda surat asmayayim diye soyleyemiyomu diye
Demis ama kuzum is olarak gorüyorum unutuyorum sen hatirlat diye bende gitmeden önce bende gelebilirmiyim de zamanla alısır ve sensiz gitmez :)
En nefret ettigim seydir lanet okumak okuyanada kizarim ama bazen dusunuyorumda ben bile bana tahammul edemiyorum adamda hakli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?