Banada Birsey Soyleyin Lutfen...

tamam işte canım ortada bir sorun bile yok, canını sıkma, bak orda kimsen yok eşinden de çekinme bence söyle açık açık her gittiğinde gelmek istiyorum de :) ailenden uzaktasın, çevre yok, annesin, sosyal çevren çok daralmış bence o yuzden hassaslaşmışsın biraz ilgi konusunda ama eşin anlattığın gibi biriyse anlar zaten seni, bence sana bir sosyal aktivite dahi bulabilirsiniz

O kadar kaprisli inatci kotu biriyim ki boyle bir adami bile biktirdim kendimden lanet olsun bana ya cidden lanet olsun ilgi sevgi gordukce aziyorum dolayli yollardan anlattigimi anlamadiginda kusuyorum barismak icinse adim bile atmiyorum cunku biliyorumki nasilsa bariscak bu devran boyle gitmiyor bu gidisle sogutacagim kendimden

Tabi anlamaz. Astığınız suratın nedenini nasıl anlasın?
Ayrıca uzaktan çok sıkıcı gorunur asık suratlar. O şekilde yolcu etmeyin üstelik.

Her defasında demeyeceksinizki bir defa " ben her hafta bir gün / şu gün gelmek istiyorum, keyif alıyorum, uygun olur mu senin içinde deyip rutine bağlayacaksınız .

Kendinizi düzeltmek kolay. İletişim iletişim, en buyuk güç.

ya yazık değil mi adama, hadi gönlünü al. sana gelme bee dese bile tartışırsın olur biter yani çekinme bu kadar. burda eşini güzel güzel anlatmışsın ya bize, aynısını şimdi ona söyle işte

Lanet okumayın, çok kotu.

Nasılsa barışacak" diye dusunmeyın çunku birgun tamamen kopabilir, barışmak için adımı atmaz. O atmadığında siz atarsınız ve işte o zaman çark döner. Bir daha da toparlayamazsınız.
Bu durumu yaşamamak için bugün son gununuz olsun.

Bana kalsa her defasinda giderim ama cok abes olacaginin farkindayim tabiki yani en azindan 2haftada bir bi gun gideyim istiyorum. Sonra cocukmusun sen diyorum kendime bunun icin surat yaptigimi soylesem kucuk gorut diye korkuyorum .
anlamaz. Astığınız suratın nedenini nasıl anlasın?
Ayrıca uzaktan çok sıkıcı gorunur asık suratlar. O şekilde yolcu etmeyin üstelik.

Her defasında demeyeceksinizki bir defa " ben her hafta bir gün / şu gün gelmek istiyorum, keyif alıyorum, uygun olur mu senin içinde deyip rutine bağlayacaksınız .

Kendinizi düzeltmek kolay. İletişim iletişim, en buyuk güç.[/QUOTE]

Sik gitmek istiyorum dedigim bana kalsa aureklide

En nefret ettigim seydir lanet okumak okuyanada kizarim ama bazen dusunuyorumda ben bile bana tahammul edemiyorum adamda hakli

Demis ama kuzum is olarak gorüyorum unutuyorum sen hatirlat diye bende gitmeden önce bende gelebilirmiyim de zamanla alısır ve sensiz gitmez :)

Haklisin canim benim yok ya bu konu benide onuda cok yipratti cocuk gibi oldum iyice bi daha bu konuyu acmamak en iyisi

Eşinden neden utanıyorsun ki? Adam sen söyle demiş zaten
Valla bu kadar nazlanıp ilgi beklersen beklediğinle kalırsın

Eşiniz, yaptığınız suratın farkında bile değil. En azından nedeninin farkında değil. Çünkü onlara her şeyi dümdüz söylemek gerekiyor, imalardan anlamıyor, anlamadıkları için de sinirleniyorlar. :)

Evet sorun sende..

Esin soylemiyorsa unutuyorsa , sen söyle.

Hem esine guzelikle soyle , seni dinlemekten hoslaniyorum bende gelebilirmiyim..

Adam zaten yok demiyorki , bosuna naz yapiyosun ..

Alacaksın renkli bir kağıt üzerine şunu yazacaksin "sevgili x bey unuttunuz galiba eşiniz sizin Billur sesinizi dinlemekten çok hoslaniyor herhangi bir gün kendisini davet edebilir misiniz" yazacaksin ne kavga ne gürültü seni davet etmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…