- 22 Kasım 2014
- 875
- 387
- 73
- 35
- Konu Sahibi audrey2016
-
Adı üstünde iş eşiniz çok haklı.
Benim eşimde restorantta ozaman bende sürekli eşimle gideyim.
İş ortamında sürekli gitmeniz iş sahibi açısından sorun yaratabilir.
Kirici olmak istemedim sacmaladiginizi gorun istedim. Neticede o sizin en yakininiz, 3 gunluk sevgili degilsiniz ki cekinesiniz. Silkelenip kendinize gelin diye yaptim :) Cunku tavriniz cok cok sacma
kaç yaşındasınız ve çalışıyor musunuz?
Eşinden utanan ilk bayansiniz sanırım
24 yasindayim.Esim bebegimiz 2 yasina gelene kadar calismami istemedi daha kucuk sana ihtiyaci var dedi saolsun.
Anladgıö kadarıyla sız fazla ılgıden hoslanıyorsunuz.ve de hep esınızdecalisiyoryunuz.ama bıde soyle dusunun nasıl sızın esınızden beklentınız var sa esınızınde sıDen olabılır.yada seni dınlemeyı sevıyorum gıbı sozler beklyebılır sızden.bence herseyı karsı tatftan beklemel yalnıs.
Ama benim gittigim yer muzikli restorant cafe gibi bir yer isyerinin sahibiylede aram cok iyidir hatta onlar bana gel derler kaba tabir olacak ama belesede oturmadim hicbir zaman mutlaka bisey icerim nezaketen bazen hesap almazlar
eşinin sesini dinlemekten hoşlandığını söylerken bile utanıyosun, bence çok naif birisin. bence eşine söyle güzelce, seninle gelmek bana da değşiklik oluyor hem seni yalnız bırakmak istemiyorum diye. bence her gittiğinde git onunla :)
ama anladığım kadarıyla biraz da sıkılıyosun, arkadaş lazım sana
Aranızın iyi olması sürekli gitmeniz anlamına gelmiyor.
Adı üstünde iş,eşinizin ekmek kapısı.
Benim eşimin patronuylada aram çok iyidir.hatta haftadanın birkaç günü akşam arabasıyla gelip kızımı alıp eşimin yanına götürür.
Banada gel deselerde belki ayda bir defa giderim.
Eşimin iş ortamında okadar çok bulunmak istemem.
O örnekti canım bul bi bahane işte. Tek başına mı müzik yapıyor? Grupsa eğer gruptakilerin eşleri veya kız arkadaşlarıyla organizasyon yapabilirsiniz.Arkadasim gittigi yerde tesisat oldugu icin tesisatini goturmuyor orgu bile mekanda kaliyor.
Yorumlarda ben pek kırıcı bısey goremedım ama ...herkez yaptıgınızım yanı utanma olayının gereksız oldugunu beNeden bu kadar kirici cevap yazma geregi duyuyorsunuz ki evet esim gelme demedi ama ben her hafta cocuk gibi bendr geleyim mi demekten utaniyorum dedim. İsi sonucta icten ice rahatsiz olurda bana kirilmayayim diye soyleyemiyordur belki diye dusundum.Bu surekli gitme benim istegim sadece
Kendıne bır an once cekı duzen ver bence cunku bır sure sonra esınız de bu durumdam rhatsız olur.Nankorum bu konuda doyumsuzum sevgi ilgi verdikce daha istiyorum .Kuseriz o barisir lanet bir inada sahibim maalesef kendimi duzeltmeye calisiyorum.Surekli oper sever sarilir .geceleri elele uyuruz cok uzuyorum boyle yapinca
Erkekler düz mantıktır. He he , yok yok.
Söylemezseniz asla anlamazlar.
Birkaç hafta ust uste gidin sonra zaten rutine bağlanacaktır.
Eşinizden beklemeyin. Hem be guzel , olmaz dememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?