Banada Dua Edermisiniz

HUMEYRAM

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
121
54
298
Bursa
Kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...Zihinsel ve bedensel özel bir emanetim var bir çok hastalıkla birden mücadele ediyor yakında nakil sırasına gireceğiz dua bekliyoruz...

Son düzenleme:
Kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var ...Üç çocuk annesiyim birisi özel yavrularımın o yüzden de çalışamıyorum...Eşim mehdi olduğuna inandığı birinin peşinde ...Adamın bir söylediği ikincisini tutmuyor çağırırsa gidecekmiş beyimiz...Çok yoruldum çok...

dua edicem senin içinn cnmm :54: sıkma canını herkesn sıkıntısı var yalnız değilsn inşallah sıkıntılarından tez zamanda kurtulursunn.... gönlünü ferah tutt bir de şu duayıı çok ça ett ben de az önce çok değerli bi insandan öğrendim.......... **Rabbiş rahliy sadriy ve yessirliy emriy. (Rabbim, göğsümü aç, genişlet. İşlerimi kolaylaştır.)

** Elem neşrah leke sadrek. (Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?) ** ''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir” (Bakara,153)"

kızlar bende dua istiyorum ne olur 35 haftalık hamileyim ve bebeiğimin beynindeki su kanallarının teki normalden geniş. duaya çok ihtiyacım var :(dua edin de doğuma kadar düzelsin sağlıkla sıhatle alayım yavrumu kucağıma

kızlar bende dua istiyorum ne olur 35 haftalık hamileyim ve bebeiğimin beynindeki su kanallarının teki normalden geniş. duaya çok ihtiyacım var :(dua edin de doğuma kadar düzelsin sağlıkla sıhatle alayım yavrumu kucağıma

senin içinde dua edicem canım sıknma canını merak etme dualarımız sayesnde her şey düzelebilir Allaha dayanıp güvenelim biz ondan isteyelim biz onun her şeye gücü yeter.... inşallahh bbebeğiniz dünyaya sağlıklı bir şekildee gelir...... sabredin umudunuzu yitirmeyin....********Şüphesiz Allah sabredenlrle beraberdir**************(bakara 153)

Back
X