Banada yardım edin kafam çok karışık

slm arkadaşlar bende yakında evleniyorum nişanlım bende oldukça büyük aramızda 13 yaş var ilk zamanlar bana olan şevkati ilgisi ve sözleriyle şiirleriyle etkiledi kısa zamanda evliliğe karar verdik ama imdi işler deyişti o ilk sevdiğim erkek yok artık bana şiirler okuyan sözleriyle bulutlara çıkaran erkek gitti yerine sürekli beni eleştiren her kelimemde hata arayan ve sürekli sorumluluklarımı hatırlatan biri geldi ne yapmam lazım bilmiyorum bunları kimseye söyleyemiyorum bana bir fikir verin :çok üzgünüm:

Bunu kimseye değil sevgiline söyle zaten. Gerçi kendini haklı bulacaktır. kötükedihüso

ilk zmnlar hersey gsl bırsure sonra zaten kendılerınıbellı edıyorlarm ve sen ne kadar ıyı davranırsan davran nekadarkarşısındasusarsan sus hep aynı degışmıyorlar bak bu yuzden ayrılmanın eşıyındegım ona gore dusun cunku artık tahammulum kalmadı hep laf hep laf

:1no2: bütün olasılıkları gözden geçirdim yani evet biraz alınganım bunu bildiği halde sert bir şekilde eleştirmeye devam ediyo

herdaım sıze sıırler okusada sıkılcaksınız bı sure sonra..
bırakında sızın beklemedıgnız anlarda sızı etkılesın sozlerı ıle..
aceba sız cokmu alıngansınız yanı ılgıden sonra ne dese goze batar yanı az bı ılgısızlık sızı bu dusunceye goturur..

Yaş farkı önemli değil benimde eşimle aramda 15 yaş var.

Sana yapılan eleştirilerin nasıl söylendiğinden ziyade nasıl algıladığın önemli.

Eğer sana batıyorsa bir terslik var demektir.

Eşimde beni eleştirir hatta elimi ayağıma dolaştırır ama hiç kötü algılamam bana batmaz lafları hatta o kızınca çok tatlı olur gider sırnaşır, öperim

Anlatmak istediğim şu, eğer çok alınıyorsan, bozuluyorsan yada bir terslik hissediyorsan nişanlılık süreni uzat ve bütün içindekileri konuş.

evet haklısın hele bu aralar niyeyse eleştirilerini hepten kaldıramıyorum batıyo kendime bir özeleştiri yapıyorum işimemi gelmiyo niye kızıyorsun diyorum sonra beni acaba yeterli görmediği içinmi herşeyimi eleştiriyor diye düşünüyorum birkaç defa sıkıntımı anlatmaya çalıştım ve sonuç yine üste çıkan o oldu

Evlilik dünyada cennetide cehennemi de yaşatır insana.........ilişkiyi iyice oturtmadan, kafada soru işaretleri varken evlilik kararı almak yerine ertelemek daha doğru olur bence.....hakkınızda hayırlısı olsun....pişman olmayacağınız kararlar alın inşlhhh...........

amin inşallah ne ayrıldığıma pişman olayım nede evlendiğime allaha sığındım rabbimde ona merhamet versin

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum haklısınız bu nişanı bir müddet ertelemeliyim biraz geri çekilip olucakları görmeye çalışmalıyım zaten gergin olunan bir dönemde ekstra problemler insanı daha çok yoruyor deyerli vaktinizi bana ayırdığınız için hepinize tşk ederim

yaş farkı hiiç önemli değil..şöyle düşün.sen onun sana şiir okuduğu günlerdeki gibi misin?değişmiş olabilir misin?

nişanlılık dönemi bu yüzden var işte, kafanda acabalarla evlenmemelisin canım, sorunlarınızı çözebilirsiniz umarım...

cok dogru nişanlılık dönemi bu yuzden. İyice düşünüp karar verebilmemiz için. Daha önceki yazımda da belirtiğim gibi tekrar düşünüp ona göre devam edip etmemeye karar verebilirsin cnm

Back
X