Banada yardim lutfen

Boşanma davası acın belki korkar bırakır.burda malesef o kadar konu varki böyle ben olsam teli bile kırabilirim bu ne ya çocuklu adam ergenler gibi oyun peşinde.

Benim de nişanlim oynuyor ve benim de oynamam için israr ediyor ama ben böyle oyun oynayip bagimli olmayi sevmiyorum . Oynamasini istemedigimi söyledim tamam siliyorum dedi ve sildi geçen gün tekrar yüklemiş hani silmiştin dedim , sıkıldım vakit gecsin diye yükledim , evlenince oynamam bagimli degilim dedi. Sizce de bagimli degil mi yoksa bagimli mi ? Önlemimi şimdiden almak istiyorum.
Bu pubg diger oyunlar gibi degil bagimlilik yaratiyor. 9 yillik esim her donem bir oyuna sardi ama hepsinden vazgecebildi bu pubg dan vazgecemiyor.Erkek kardesim ve kiz kardesimde oynuyor. Erkek kardesim ruyalarina felan girdigini soyluyordu.

Siz de oynayin bence.
Cocugu kucagina verin “askim oyun oynayacam biraz bakiver” deyin
“Hadi camasirlari ativer”
“Hadi utuyu yapiver”
“Cocugun mamasini hazirlayiver”
“Elin degmisken bir de bize yemek yapiver,aksamdan bulasik da vardi hallediver askim oyunun en heyecanli yerindeyim su an birakamam”
Diye ornekleri cogaltabiliriz
Yapin bunlari,wcye gidecek vakit bulursa orda oynasin. Uzun kalirsa kapiya dikiliverin elinizde cocukla askiiiim aliver cocugu oyundayim diye ;)

üff bütün kolsuzlar da pubg mobil oyununa sarmış , bir sürü bot var mobil versiyonunda küçücük çocuklar oynuyor yaşı büyükler iki adam vurunca iyi oynuyorum sanıp bagımlı oluyor emilatör değil de diğer bilgisayar versiyonunu alıp oynatın 1 tane bile adam vuramayınca sıkılıp bırakır ama mobilde zor bırakır.

ne oluyorsa çocuk olduktan sonra oluyor.
hep bi ilgisizlik, uzak durma...
kimi görsem böyle ya.
doğurunca büyü bozuluyor.
ya aldatıyorlar ya da oyuna arkadaşa sarıp eşleri boşluyorlar.

Bu pubg diger oyunlar gibi degil bagimlilik yaratiyor. 9 yillik esim her donem bir oyuna sardi ama hepsinden vazgecebildi bu pubg dan vazgecemiyor.Erkek kardesim ve kiz kardesimde oynuyor. Erkek kardesim ruyalarina felan girdigini soyluyordu.
Ben de bagimlilik yaptigini biliyorum o yüzden rahatsiz oldum . Evlenince kanepeye yayilip elinde telefon pubg oynamasini seyretmeye niyetim yok.

Çok gereksiz bana göre tabi oynayanlara bir sey diyemem ama ne anliyorlar bilmiyorum . Kendilerine bir sey katmayan bir oyuna uykularina girecek saatlerini verecek kadar bagimli olmanin saglikli olmadigini düşünüyorum

Önceden de oynuyor muydu
Belki oyunu bir kaçış olarak görüyordur
Allah kolaylık versin

Bir dönem bende farkli bir oyuna çok merak salıp uzunca bir zaman oynadim
Fakat sonu olmadığını anladım ve kendim bıraktım
Kendisi oyunun boş bir olay olduğunu kavramali.

Oyundan iyice sıkılana kadar birsey yapamazsınız maalesef. Kendinize eğlenceli uğraşlar bulun onu umursamayın..
Aynı evin içindeyiz ikimiz tek onu nasıl umursamıyormuş gibi yapabilirim ki. Neyle uğraşabilirim ki bi ara oya falan yapım dedim bi sefer baktim hiç bir şekilde diyaloğumuz olmuyor kökten bitiyor hersey

Önceden de oynuyor muydu
Belki oyunu bir kaçış olarak görüyordur
Allah kolaylık versin
Hayır önceden oynamıyordu benim ailem başka şehirde yaşıyor oraya gidip iki hafta kaldım geldiğimde oyun oynuyordu meğer ben ordayken arkadaşları falan oynuyormuş oda sıkılmasn diye yüklemiş ama artık suyunu cikardi

Hayır önceden oynamıyordu benim ailem başka şehirde yaşıyor oraya gidip iki hafta kaldım geldiğimde oyun oynuyordu meğer ben ordayken arkadaşları falan oynuyormuş oda sıkılmasn diye yüklemiş ama artık suyunu cikardi
Allah kurtarsın kardeşim ne diyelim olmadı terapiste filan gidin

Adımın geçtiğini duyunca koşturarak geldim :P
Sen işini bilmiyorsun oyuna girdiği an kendini yere at hımhızlı yuvarlan yanına geldiği anda üstünü başını çıkar. Sonrası selamun aleyküm:KK76:

Eşim 1 aydır pubg diye bir oyun oynuyor sürekli Oynuyor artık bana vakit ayırmıyor işten gelip uyuyor kalkınca direk oyun oynuyor 2 gün tatili var evden çıkmıyor oyun oynuyor misafirliğe gidiyoruz beni orda bırakıp eve gelip oyun oynuyor nasıl kurtulabilirim bu oyundan bir fikir verin yoksa cinnet gecirecem
Bırak oynasın hiç cinnet geçirmeye sorun çıkarmaya gerek yok kendisi sıkılacak kısa zaman sonra..evde oyun oynuyor adam dışarda olsa kendi keyfine göre gezse içse byn arkadaş edinse evin yolunu unutsa daha mı iyi..şükür.. Şükür..

Back
X