kiranızı verebiliyor olsanız istediğiniz zaman çıkmakta özgürsünüz tabi.arkadaşlar benim bu konuyu hukuk bşlığına açmam gerekiyodu biliyorum ama durumum acil olduğu için burdan hemen bilgi almak için
buraya açtım.
ben yaklaşık 5 aydır kira ödeyemediğim için ev sahibim mahkemeye vermiş.sizden öğrenmek istediğim bilgi şu an için
beni nasıl bi süreç bekliyo.
yani evsahibim bana dediki "mahkemeye verdim sizi 1 hafta içinde evi boşaltmazsanız,icra yoluyla tahliye ediliceksiniz.
rezil olmak istemiyosanız hemen çıkın" dedi
yeni kanuna göre gerçektende 1 hafta içinde çıkamazsam eşyalarımı kapıya atabilecekmi ev sahibim?
bu arada evden çıkmayı istiyorum ama en azından bi kaç ay sonra yaza doğru çıkmak istiyodum bilemiyorum sizce bi an önce çıkmayamı çalışıyım.
fikirlerinizi bekliyoruma.s.
cnm aynı olay 2001 krizinde benimde başımdan geçti
2 ay kira ödeyemediğimiz için icraya verdi bizi
kızı adliyede çalışıyordu hiç uğraşmadılar yani bizede gelip parayı icra yoluyla alacam nasıl olsa 10 gün müsadeniz var çıkmanız lazım dedi
bizde evine bayılmıyoduk zaten paragöz adam 6 ayda bir kira artırıyodu
çıktık nitekim parasınıda icra yoluyla aldı
ordan çıktıktan sonra bu evime taşındım 6 senedirde oturuyorum
senin yapacağın en güzel şey kirasını verebileceğin bir eve çıkmak canım durumunuzu düzeltene kadar
geçmiş olsun
canım bizimde aynı durum ama karşı tarafım ben....
bir kiracımız 7 aydır kira vermiyo...
diğeri 4 aydır kira vermiyo....
diğer bi kiracımızda yarım getiriyo hep....
tamam herkesin sorunları vardır ama benmde okulum var,bizimde giderlerimiz var....
babam kiralara göre vs kendini ayarlıyo sonuçta....
babmda aynı şeyi kendi kiracımız için yaptı ama durum sizinkinden farklı...
eşi gidip koluna altın bilezikler yapıyo ama 4 aydır kira vermiyo!!!
ayıp bu yaptığı...
Allah yardmcınız olsun ne diyim.inş soguk havada dışarı çıkarmaz sizi.....
ev sahibinle konustunuzmu? ne biliyim belki mahkemeyle degilde ev sahibine durumu anlatsaniz baska birsey buluna bilir yada en azindan elinizden geldigi kadar ödeseniz yada hicten daha iyidir bence.. belki ev sahibinle mahkeme yolunla degilde böylede anlasabilirsiniz...
canım bizimde aynı durum ama karşı tarafım ben....
bir kiracımız 7 aydır kira vermiyo...
diğeri 4 aydır kira vermiyo....
diğer bi kiracımızda yarım getiriyo hep....
tamam herkesin sorunları vardır ama benmde okulum var,bizimde giderlerimiz var....
babam kiralara göre vs kendini ayarlıyo sonuçta....
babmda aynı şeyi kendi kiracımız için yaptı ama durum sizinkinden farklı...
eşi gidip koluna altın bilezikler yapıyo ama 4 aydır kira vermiyo!!!
ayıp bu yaptığı...
Allah yardmcınız olsun ne diyim.inş soguk havada dışarı çıkarmaz sizi.....
kesinlikle katiliyorum canim sana
annemlerinde kiraci yedi aydir odeme yapmiyor, kocasi kumara para buluyor,elektirik odemez,suyu odemezler,elektirigine muhur baglamislar ,bu kiracimizda kirmis mühürü ,annemde kilit vurmus elektirik paneline,adi adam anneme silah cekmis,tehdit ediyormus,polisi cagirmislar insallah kotu seyler yasanmaz,ya varya annem kiracimiza yagini yiceginide indiren bir insandi yani bu kadarda olmaz
aynı kiracılardan bizdede mevcut hemde 2 tane bizde icraya veriyoruz üstünede dava açıyoruz artık insanar öyle arsız yüzsüz olmuşlar ki eşi koluna bilezik yapıyor her gün market poşetlerini arabadan indiremiyorlar ama 300 tl kirayı 4 aydır vermiyorlar çıkın deyincede tamam deyip geçiştiriyorlar bu kadarcık parayla uzakta olan babamda ev geçindirmeye çalışıyor ne elektriği ödemişler ne suyu bide o kadar yüzsüzler ki utanmadan sırıtıyorlar karşılaşınca sinirlerim bozuldu lohusa halimle böyle insanlarla uğraşıyoruz eşimle kavga gürültü elsik olmuyor bunlar yüzünden ne diyim allah herkese dürüst kiracı nasip etsin ben şunu anladım ne kadar iyi davranırsak o kadar tepemize çıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?