bandaj sonrasiiii yardimm

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
alçi ve bandaj ciktiktan 2 gun sonra burun ucu ve kemeri sisermi yaaa bandaji ilk cikardigimda burnuma aşik olmustum.kavisli kalkikti.simdi kavisten eserrr kakmadi.sisermi o bosluk dolmus olabilirmi yardim edin nolur.20. Gunumdeyim bu arada....

Bandaj ilk ciktigindaki burun mu gercek goruntu oluyor.nolur yorum yapin.

Boyle bir seyle karsilasan bandajdan sonra burnu sisen yokmu lutfen cevap verinnn

benım 12. gunum canım tam aksıne ınıyor ama panıge kapılma hocana sor bence
bandaj ciktiktan hemen sonra kucuktu sis yoktu.sanirim bandaj deriyi iyice yapistirmisti.oyle doktorluk bir sislik degil canim.sadece o muhtesem burun gitti normal bi burun oldu.ins iner eskisi gibi olur.

alçi ve bandaj ciktiktan 2 gun sonra burun ucu ve kemeri sisermi yaaa bandaji ilk cikardigimda burnuma aşik olmustum.kavisli kalkikti.simdi kavisten eserrr kakmadi.sisermi o bosluk dolmus olabilirmi yardim edin nolur.20. Gunumdeyim bu arada....

canım bende ameliyat oldum 9. günümdeyim alçılı halen ama şunu söyliim sana okuduğum yorumlara göre zaten o bandaj şişliği ödemi bastırıo ilk çıkardığnda güzel duruyo ama sonra şişmeye başlıo.yani senin o aşık olduğun kavis geri gelcek emin olabilirsin

ama zaman alabiliomuş bol bol su içsen çok fazla öne eğilme sen dahada erken olur tabi

insallah canim insallah.. beklicem sabirla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…