Bandajların Çıkması ve Morarmalar/Burun Ameliyatı Olan Arkadaşlardan Yardım İstiyorum

gulmelek1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
42
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar :)

Ben 6 eylülde burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa :)

Benim sorum şu, okulum 17 eylülde açılacak ve okula mosmor suratlı ve bandajlı gitmek istemiyorum.Tabiki tamamen iyileşmeyeceğimi
biliyorum ama başkalarının görebileceği kadar belirgin olur mu morluk ve şişlikler? Bu kadar kısa sürede ne kadar iyileşebilirim?

Burun ameliyatı olmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. :))

Hepinize iyi günler dilerim.

Akadaşım o bünyeden bünyeye değişiyor tabi doktordan doktora da fark ediyor..morluklar makyajla falan kapanır içini karartmak istemem ama bandaj ve şişler kalır bence..

Canım benimde 17 eylulde okulum acilicak ve ben 3 gun once ameliyat oldum. Senin bu konuyu actigin saatte ameliyattan ciktim
sanirim :) su an yuzumde cok fazla odem olustu, 48 saati gecirmeme ragmen sislikler artmaya devam ediyo, goz kapaklarim ve altlari mosmor bi durumda zaten. Cumartesi gunu tampon ve alcim cikicak. Doktorumun dedigine gore o gune kadar sislikler ve morluklar etkisini bi hayli kaybedicekmis. Sana onerim ve benim yuzumun gidisatina gore eger morluk ve sislik istemiyosan ameliyati o kadar sikistirma canim. Ben 18 gun var diye yaptirdim her seyden kurtulur okula mis gibi baslarim niyetindeydim su an sisiklikler etkisini kaybetsin yeter diye bakiyorum :/

Canım benimde 17 eylulde okulum acilicak ve ben 3 gun once ameliyat oldum. Senin bu konuyu actigin saatte ameliyattan ciktim
sanirim :) su an yuzumde cok fazla odem olustu, 48 saati gecirmeme ragmen sislikler artmaya devam ediyo, goz kapaklarim ve altlari mosmor bi durumda zaten. Cumartesi gunu tampon ve alcim cikicak. Doktorumun dedigine gore o gune kadar sislikler ve morluklar etkisini bi hayli kaybedicekmis. Sana onerim ve benim yuzumun gidisatina gore eger morluk ve sislik istemiyosan ameliyati o kadar sikistirma canim. Ben 18 gun var diye yaptirdim her seyden kurtulur okula mis gibi baslarim niyetindeydim su an sisiklikler etkisini kaybetsin yeter diye bakiyorum :/

Bence olmasinin bir sakincasi yok..cunku ilk 3-4 gun sislikler cok oluyor sonra tamamen yok oluyor..oyle hizli gelisiyorki inanamiyorsun bile:) bence 17eylule kadar yuzundeki morluklar gidecek,tek burnunda sislikler kalir ama oda okadar kotu durmuyor:))

canım ben 26 agustosta oldum yrn tamponlarım cıkacak morluklarım gecmedi bayagı azaldı ama hiç geömicek sanmıstım adım adım gelişmeleri yazarım sana:44:

cnm bende ayın beşinde olcam aynı sorular benimde aklımı kurcalıyo üstelik ben okulöncesi öğretmenliği yapıcam yani ayın 10 unda başlıycam ama doktorum yetişirsin sadece alçı üzerinde durur o da çok kötü gözükmez diyo .. aslında geçtiğimiz cuma olcaktım ama boğazımda enfeksiyon olduğu için doktorum ameliyata 1 saat kala gel vazgeç ameliyattan sonra ateşin düşmez çok sıkıntı olur ayın beşine gün verelim işleşirsen eğer 5 inde yapalım dedi ... ama iyileşecek gibi de değilim :( inşallah çarşambaya kadar boğazım düzelirde hayırlısıyla ameliyatımı olurum yoksa şubat tatiline olmadı yaz tatiline bırakıcam :(

Kizlar morluklar sislikler bunyeye gore degisior ama bence cok rahat gidersin 10 gun sonra sadece burnunda sislik kalir ve normal hayatina cok rahat donersin... Benim atelim 8. Gun cikti ve hic biseyim kalmamisti o gundurde disarlara cikiyorum herseyi yapiorum

Bende ameliyat olacağım ama bir türlü cesaret edemiyorum.Şişlikler ve morluklar beni çok korkutuyor.Dayanabilir miyim bilmiyorum.Öte yandan 2. bir ameliyata falan gerek olursa diye de tırsmıyor değilim.Of..

Bende ameliyat olacağım ama bir türlü cesaret edemiyorum.Şişlikler ve morluklar beni çok korkutuyor.Dayanabilir miyim bilmiyorum.Öte yandan 2. bir ameliyata falan gerek olursa diye de tırsmıyor değilim.Of..

canim korkunu anliyorum.. ben inan cooooook korkuyodum ve ailemde istemiyordu pek..herseye ragmen olmaya karar verdim..inan Emre Ilhan bey cok iyi bir doktor..sislikler evet oluyor morluklar ama hepsi kisa bir sure disini az sikman lazim..ha tum bandlar ciktiktan sonrada oluyor sislikler benimki mesela 1 ay olcak hala sis ama morluklardan eser kalmadi ve sislikte artik sabir isteyen bir durum beni fazla rahatsiz etmiyor acikcasi..

o yuzden eger seni rahatsiz ediyorsa burnun..keyf icin gunahtir ama eger rahatsiz oluyorsan bence sislik ve ,morluklardan korkma..

Merhaba kızlar :)

Ben 6 eylülde burun estetiği ameliyatı olmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa :)

Benim sorum şu, okulum 17 eylülde açılacak ve okula mosmor suratlı ve bandajlı gitmek istemiyorum.Tabiki tamamen iyileşmeyeceğimi
biliyorum ama başkalarının görebileceği kadar belirgin olur mu morluk ve şişlikler? Bu kadar kısa sürede ne kadar iyileşebilirim?

Burun ameliyatı olmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. :))

Hepinize iyi günler dilerim.

Ben ameliyat olmadım ama ameliyat olan iki arkadaşımın bu süreçte hep yanındaydım.
İlk arkadaşımın şişlikleri ve morlukları 2.haftadan sonra geçti, ama gözlerinde elmacık kemiklerinde belirgin bir şişlik vardı.Bandajını tamamen 1.ayda çıkardılar.Çok rahatsız edibi bir görüntüsü yoktu, 3.haftadan sonra okula devam etti.

İkinci arkadaşımın ise yüzünde inanılmaz bir şişlik veya morarma hiç olmadı.Hafif göz çukurlarında yeşermeler bir de yanakları olmuştu.Sanki 3 4 kilo almış gibi görünüyordu, onun tüm bandajını 2.haftasında çıkardılar.

İkisi ile de pansumana, tampon ve alçı çıkımına gittim.Doktorların dediği en kötüsü olsa bile emin olun 1 aya görüntüsünüz düzelir fakat burnunuzda illaki bir şişlik olacaktır, 6aydan önce ben burnumu beğenmedim demeyin bana dediler.

Çok rahatsızlık duyarsanız ve en hassas cilde sahip olsanız bile ilk hafta okula gitmezsiniz, sonraki haftada küçük bantlar kullanarak devam edersiniz.

kızlarr bandajım açılalı 2 gün oluyo burnumun ucu çok kalkık görünüyo zamanla iner diyolar dogru mu sızce?daha önce amelıyat olanlar tecrubelerını paylasırsa çok sevınırım çünkü böyle kalıcak dıye çok korkuyorum.S

kızlarr bandajım açılalı 2 gün oluyo burnumun ucu çok kalkık görünüyo zamanla iner diyolar dogru mu sızce?daha önce amelıyat olanlar tecrubelerını paylasırsa çok sevınırım çünkü böyle kalıcak dıye çok korkuyorum.S

canim korkunu anliyorum.. ben inan cooooook korkuyodum ve ailemde istemiyordu pek..herseye ragmen olmaya karar verdim..inan Emre Ilhan bey cok iyi bir doktor..sislikler evet oluyor morluklar ama hepsi kisa bir sure disini az sikman lazim..ha tum bandlar ciktiktan sonrada oluyor sislikler benimki mesela 1 ay olcak hala sis ama morluklardan eser kalmadi ve sislikte artik sabir isteyen bir durum beni fazla rahatsiz etmiyor acikcasi..

o yuzden eger seni rahatsiz ediyorsa burnun..keyf icin gunahtir ama eger rahatsiz oluyorsan bence sislik ve ,morluklardan korkma..
toker1991 mrb gecmıs olsun cnm ne guzel atlatmışssın sende.
ben amelıyat olalı 8 gun oluyo bandajım açılalıda 2 gün oluyo burnumun ucu çok kalkık görünüyo zamanla iner diyolar dogru mu sızce?daha önce amelıyat olanlar tecrubelerını paylasırsa çok sevınırım senın bandjlar cıktıktan sonra nasıl gorunuyodu? böyle kalıcak dıye çok korkuyorum.S

Kızlar bende 18 ekimde ameliyat olucam burnumun içindeki kemik kırılcakmış bu yuzden cok korkuyorum çok ağrı hissedildiğini duydum .aranızda kemik aldıranız varmı bana yardımcı olun :(

Kızlar bende 18 ekimde ameliyat olucam burnumun içindeki kemik kırılcakmış bu yuzden cok korkuyorum çok ağrı hissedildiğini duydum .aranızda kemik aldıranız varmı bana yardımcı olun :(

cnm kemik aldırmadım ama benim kemiği de kırmak zorunda kaldılar, törpüleme falanda oldu. kemiğin kırıldığı taraf ameliyattan çıktığım zaman mosmor ve şişmiş zaten ve baya şişmişti. diğer tarafa göre morluk hhaliyle daha uzun zamanda geçti. dikişlerin olduğu yerler ağrıyo ama onun dışında bi ağrı yok. burun tıkanıklığı biraz sıkıntı olabilir ama artık havalarda serinledi ben baya sıcakken ameliyat olmuştum.serin havada daha rahat olur diye düşünüyorum.ameliyat günü zaten öyle çok uyudum ki gözümü açamıyodum. ağrı yoktu. ikinci gün iyice şişiyo yüzün en zoru ikinci gün .korkma hem anestezi verilmeden önce sakin olanlar çok rahat uyanıyorlar. ben mesela çok sakindim o kadar rahat uyandım ki anlatamam . sakin ol... Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
cnm kemik aldırmadım ama benim kemiği de kırmak zorunda kaldılar, törpüleme falanda oldu. kemiğin kırıldığı taraf ameliyattan çıktığım zaman mosmor ve şişmiş zaten ve baya şişmişti. diğer tarafa göre morluk hhaliyle daha uzun zamanda geçti. dikişlerin olduğu yerler ağrıyo ama onun dışında bi ağrı yok. burun tıkanıklığı biraz sıkıntı olabilir ama artık havalarda serinledi ben baya sıcakken ameliyat olmuştum.serin havada daha rahat olur diye düşünüyorum.ameliyat günü zaten öyle çok uyudum ki gözümü açamıyodum. ağrı yoktu. ikinci gün iyice şişiyo yüzün en zoru ikinci gün .korkma hem anestezi verilmeden önce sakin olanlar çok rahat uyanıyorlar. ben mesela çok sakindim o kadar rahat uyandım ki anlatamam . sakin ol... Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun sana :) işte ne biliyim morluk önemli değil ama bu ağrılardan korkuyorum normal hayatta kolumu biyere vursam mosmor olur bu ameliyat bide :( .umarım herşey istediğim gibi olur acısız güzel bir burun çıkar ortaya :)

Geçmiş olsun sana :) işte ne biliyim morluk önemli değil ama bu ağrılardan korkuyorum normal hayatta kolumu biyere vursam mosmor olur bu ameliyat bide :( .umarım herşey istediğim gibi olur acısız güzel bir burun çıkar ortaya :)

inşallah istediğin gibi olur herşey... bizler içinde süreç sonlanmış değil aslında hergün bişeyler oluyo burnumuza değişiyor , inşallah sonuç iyi olur da pişman olmayız ::) bu arada ameliyattan korkma lütfen . bak benimki kpss tercih dönemine gelmişti onun için ameliyata çok yoğunlaşamamıştım.anestezi falan harika valla , hafta sonları falan keşke yine anestezi alabilsemde dinlensem pazartesiye kadar ... ameliyatını ol sonra günlerce uyu uyu uyu uyu vee uyu... ben sadece 5gün evde dinlenebildim.6 gün bi koşuşturma gözüm hala yatakta uyumada... içimde kaldı, ben rahat rahat uyuyamadım cnm sen bol bol dinlen ameliyattan sonra .. korkma hiç acımıyo, tabi sen etraftakilere çaktırma ağrın varmış gibi davran ;) ben öyle yaptım yüzüm çok şiştiği için inandılar :D morlukta benimki çok aşırıydı ama iki hatfada geçti gitti...

Son düzenleme:
Back
X