bandırma da..........

yakamozmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
94
1
86
İzmir
bandırmada yasayanlar yada burda bulunananlar tecrübelerinizi bekliyorum ben klomen kullanıp aşılama yaptırdım ama sonuc malesef:çok üzgünüm: bandırmaya da yeni geldim bilmiyorum tekrar başlıyoz 1ay glucophage kullanıp tekrar aşılama yapılacagını söyledi doktor. bu konuda deneyimli olanlardan tecrübelerini bekliyorumbilmiyorumkismile

canım bende bandırmadyım 3yılım olcak hoş geldin bu arada bu konuda deneyimli özel hastanede ercan bey var o bu konuda çok uzmn istersen onla görüş hem çok uyguna yapıyo banada yapcaktı fakat benim eşimde son zamnlarda problem çıktığı içib erteledim

yok gitmiyorum ara verdim eşim operassyon geçirdi 1 ay oldu 2 ayımız dah var ondan sonra napcamıza bakcaz kısmet o iyi bidr dur benimde dr um birz sert ama bilgili nerden geldiniz? eşlerden dolayı geldik bizde buralara ben pek sevemedm laf aramızda
:)

ben eşimin doğu görevi nevşehrdeydi ordan canım aslında eşimin memleketi sayılır ne tarafta oturuyosun ?

yok eşim aslı nevşehir demiştim yok ilk defa bende ordu caddesi marmara ilk öğrt orda zümrütün önü yani sıkıcı bi şehr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…