Bang bang !

derslerine odaklan:KK53::KK53:
şaka şaka..
yapcak bişey var, kendini kaptırmadan soyunu sopunu araştır bundan sonra...
o da tam hayvanmış haa,sevgilisiyle yiyişmeli fotosunu uluslararası platforma koymaktan ne anlıyo bu millet yahu...

Ayneeen ben de anlamiyorum hic utanmiyolarmi es dost goruyo sonuctao_O
Cocukta hic oyle azgin biseye benzemiyodu bütün fotograflar yatak odasında cekilmis resmen:KK12:

Ya ben sunu cok merak ediyorum, bu insanların profilleri herkese acikti hani arkadaşlarindan utanmadilar ailelerinden de mi utanmadilar ne biliyim ben yapamazdim öyle biseyo_O

Diyorum okadar bekledim, bekliyorum bekledigime degecek birini cikaricaktir allah karsima. Ama bekle bekle agac oldum kök saldim :110:

valla bende yapamam öyle birsey hem arkadaslarimdan hem ailemden cok utanirdim. zaten amac ne onu anlayamiyorum , ne dememizi bekliyorlar ki "aa ne güzel öpüsüyonuz" flnmi :KK53:

benim bu zamana kadar sadece 1 erkek arkadasim oldu onuda zar zor unutmaya calisiyorum yeni yeni umursamamaya basliyorum yani . aslinda böylesi daha rahat simdilik bosver ne geregi var:-) zamani geldiginde allah hayirli kismetimizi cikarsin karsimiza:)

valla bende yapamam öyle birsey hem arkadaslarimdan hem ailemden cok utanirdim. zaten amac ne onu anlayamiyorum , ne dememizi bekliyorlar ki "aa ne güzel öpüsüyonuz" flnmi :KK53:

benim bu zamana kadar sadece 1 erkek arkadasim oldu onuda zar zor unutmaya calisiyorum yeni yeni umursamamaya basliyorum yani . aslinda böylesi daha rahat simdilik bosver ne geregi var:-) zamani geldiginde allah hayirli kismetimizi cikarsin karsimiza:)

Hakkaten yani ne guzel opusuyosunuz mu diycez ayip yahu:KK53:
Boyle rahat olmasina rahat ama cok monoton yav cok renksiz insan bir omuz istiyor soyle en genişinden :KK53:

höst yaa..
verilmiş sadakan varmış dostum kurtulmuşun azgından....

Ne onemi var kültürün dinin dilin diyodum meger ne kadar etkiliyormus :KK12:
Ona kizamam oyle yetismis oyle gormus, bende aramizda bisey olsa bile nekadar farkli yetistigimizi gormus oldum. Onun sevgilisi olmasa aramizda elektrik olsa da yurumezmis :110:

Derslerine odaklan :KK53:

şaka tabi, mutlaka bir yerlerde seni bekleyen biri vardir, belki senin için olgunlaşıyordur öyle düşün, bir nevi kavun gibi yani :KK53:
muahhaa benim kavun nerde acaba yaaa :D hayır çürüyecek diye korkuyorm :KK53::KK53:

Konu sahibi arkadaşım tek değilsin..Bana da güzel güzel derler gel gör ki bir kısmetim var hiç kimsede böylesi yok yahu o kadar kapalı yani
Allah ım inşallah biizim de gönlümüze göre bir eş nasip eder..

muahhaa benim kavun nerde acaba yaaa :D hayır çürüyecek diye korkuyorm :KK53::KK53:

Konu sahibi arkadaşım tek değilsin..Bana da güzel güzel derler gel gör ki bir kısmetim var hiç kimsede böylesi yok yahu o kadar kapalı yani
Allah ım inşallah biizim de gönlümüze göre bir eş nasip eder..

INSALLAAAH
Bekliyoruz sabirla, yanliz bekledikce beklentide buyuyo yani ilgili yerlere duyrulur:KK53:

Kizlar :,( cok uzgunum suan..
Hoslandigim kisinin sevgilisi varmis 1 yıldır, hatta opusurken resimlerini falan koymuslar sosyal hesaplarina, butun hayallerime taramali yagdirdilar :KK61: okadar bakismistik ben evlilik hayallerine gecmistim (cok uzun sure dusununce kuracak hayal kalmiyo evlilik hayallerine gectim bende napiyim)

Madem sevgilin vardi niye benimle bakistin tatlı tatli :KK61: belki ben yanlis anladim ama sende yanlis anlastirmasaydin:KK11: arkadaşlarımın da dikkatini cekmisti halbuki bakislari....

Zaten ben kimseyi bulamiyorumki hep bi pürüz cikiyor
Kismetimi kim bagladiysa çözsun yeter be ! Yildiz tilbe olsam yine 2 3 kisiden teklif almistim ama yok yoooook kimseyi bulamiyorum. Genç kizim ben de begenilmek teklif almak istiyorum arkadaslarim gibi ama bi turlu nasip olmuyo uzuluyorum (derslerim iyi konu derslerine odaklana donmesin lutfen)

Cok karmasik uzun yazdim bayanlar kusura bakmayin ama gercekten cok uzuldum ne yapacağımı bilemedim, ileriki evrelere biturlu gecemedigim icin iliskilerdeki en büyük yıkımim hoslandigim insanin sevgilisinin olmasi
Of ne uzattim be, uzuldum iste öyle, paylasmak istedim vaktini öldürüp okuyanlara tesekkurler:cry:
Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durumm

Şu yabanci damatin mi sevgilisi varmisss? Vayyy cingözz kesişirken iyiydi ama. Bazen erkekler cok guzel kizlarada yaklasamiyo ondan olabilie mi sizin durumm

Evet onun varmis, ben onun hakkinda okadar hayal kurmustum aynada saatlerce bakis aramistim emegime yazik:KK61:

yok yav oyle cok guzel bisey degilim orta karar, biraz seytan tuyum var sadece dikkat cekiyorum ama benimki diyetteyim ama menuyede bakayim nolucak hesabi oluyo:KK61:

ay güldüm kusura bakma canım sen kaç yaşındasın hayatında karşına daha neler çıkacak acele etme yavaş yavaş yaşamak daha iyi tat aldırır hayattan takma kafana elbet hayatına giren olacak seni çok seven olacak reddettiğin olacak ama sabret

Back
X